https://www.verywellfit.com/elizabeth-michaelson-monaghan-5445904

https://www.verywellfit.com/elizabeth-michaelson-monaghan-5445904

Hoogtepunten

  • Bijdrager aan de Jewish Chronicle, SELF, The Week, The Psychologist, Lilith, City Limits, Kveller en meerdere Remedy Health-titels
  • Redacteur, Consumer Solutions, Sharecare (voorheen QualityHealth)
  • Senior Associate Editor, De Skin Cancer Foundation

Ervaring

Elizabeth Michaelson Monaghan studeerde cum laude af aan het Barnard College met een BA in American Studies en ze heeft een post-baccalaureaatscertificaat in periodieke journalistiek van city university, Londen. Na een korte periode bij een handelskrant voor de commerciële productie-industrie, ging Elizabeth terug naar school om haar MLS te ontvangen van Queens College, CUNY. Ze zette haar bibliotheekwetenschappelijke graad, en de nadruk op het belang van gezaghebbende bronnen, om te gebruiken bij een start-up voor gezondheidsinformatie en vervolgens bij een non-profitorganisatie die zich toelegt op preventie en educatie van huidkanker. Later verhuisde ze naar QualityHealth (nu Sharecare) als redacteur, waar ze brainstormde over ideeën, onderwerpen onderzocht en artikelen toewees en redigeerde.

Als freelancer is Elizabeth vooral geïnteresseerd in onderzoek met betrekking tot welzijn, emoties, gevoel van plaats en stedelijk leven.

Onderwijs

Elizabeth studeerde cum laude af met een BA in American Studies aan het Barnard College en ontving een post-baccalaureaatscertificaat in periodieke journalistiek aan de City University, Londen. Ik heb ook een MLS van Queens College, CUNY.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces