https://www.verywellfit.com/elizabeth-brownfield-5090092

https://www.verywellfit.com/elizabeth-brownfield-5090092

Hoogtepunten

Elizabeth Brownfield is een schrijver, redacteur en onderzoeker die gespecialiseerd is in reis-, voedsel- en lifestyle-inhoud.

  • Elizabeth heeft gewerkt als Deputy Research Chief bij Domino en Every Day met Rachael Ray magazines, als Research Editor bij Martha Stewart Living en als Senior Digital Editor bij Food Network.
  • Ze was een bijdragende schrijver voor publicaties zoals TripSavvy, Vogue, Forbes, Glamour, Eater, Tasting Table, Fitness, Allrecipes en Apartment Therapy.

Ervaring

Elizabeth Brownfield is een freelance schrijver, redacteur en onderzoeker met 20 jaar ervaring in de uitgeverswereld. Ze heeft gewerkt aan de staf van Domino, Martha Stewart, Metropolitan Home en Every Day met Rachael Ray-tijdschriften en was Senior Digital Editor bij Food Network, waaronder de hoofdredacteur van de blog “Healthy Eats”.

Haar werk is onder andere gepubliceerd door TripSavvy, Vogue, Glamour, Fodor’s, Eater, Fitness, Tasting Table en Forbes. Ze heeft gewerkt als lijnredacteur en kookboekredacteur. Enkele van haar eerdere projecten zijn “Bon Appétit’s The Grilling Book”, “Domino: The Book of Decorating” en meer dan een dozijn Martha Stewart Living kook- en thuistitels. “

Onderwijs

Elizabeth behaalde bachelor of arts-graden in Engels en communicatiewetenschappen aan de Universiteit van Iowa.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces