https://www.verywellfit.com/dana-angelo-white-ms-rd-atc-4128676

Hoogtepunten

  • Geregistreerde diëtist en gecertificeerd atletiektrainer
  • Auteur van First Bites: Superfoods for Babies and Toddlers en het Healthy Air Fryer Cookbook
  • Voedings- en fitnessconsulent gespecialiseerd in culinaire en sportvoeding
  • Voedingsexpert voor FoodNetwork.com met optredens op Access Hollywood, ABC Nightly News, GMA Health en meer

Ervaring

Dana is de voedingsexpert voor FoodNetwork.com en mede-maker van de HealthyEats Blog. Ze heeft gediend in adviesraden voor Applegate, Chobani en Healthy Happy Kids. Ze was consultant voor Follow Productions in seizoen 2 en 3 van Bobby Deen’s show, Not My Mama’s Meals, en heeft gewerkt als mediawoordvoerder voor Hidden Valley’s Love Your Veggies Program en Cooking Light Magazine. Ze heeft optredens gemaakt op Good Day Street Talk, FoodNetwork.com, Access Hollywood, ABC Nightly News, NBC Connecticut, GMA Health en New York Live en levert regelmatig bijdragen aan de Better Connecticut-show.

Dana is de sportdiëtist en assistent-klinische faculteit in de afdeling Atletische Training en Sportgeneeskunde aan de Quinnipiac University in Hamden, Connecticut. Ze is een actief lid van de Academy of Nutrition and Dietetics en de National Athletic Trainers Association. Ze geeft workshops en kookdemonstraties voor fitnessorganisaties, bedrijfsinstellingen en scholen.

Dana’s recepten, citaten en artikelen zijn te zien op Food Network.com, Healthyeats.com, Greatist.com, HealthyDay, WebMD, Cooking Light.com, Today’s Dietitian, SHAPE, SEVENTEEN, Prevention, Muscle &Fitness, Men’s Fitness en Maxim magazine. Ze heeft maaltijdplannen en recepten gemaakt voor boeken, waaronder The Whole 9 Months, Energy To Burn: The Ultimate Food and Nutrition Guide to Fuel Your Active Life, Extra Lean and Extra Lean Family van Mario Lopez, The Prayfit Diet en Tell Me What To Eat If I Am Trying To Conceive. Ze is de auteur van een reeks e-kookboeken voor MySportsRD. Haar familiekookboek First Bites: Superfoods for Babies and Toddlers werd uitgebracht in februari 2015 en ze volgde met het Healthy Air Fryer Cookbook in 2017.

Als praktiserend certified athletic trainer biedt Dana spoedeisende geneeskunde en revalidatiediensten aan middelbare school-, universiteits- en professionele atleten. Ze is ook reanimatie- en EHBO-instructeur voor het Amerikaanse Rode Kruis.

Onderwijs

Dana behaalde haar masterdiploma in voedingseducatie aan de Teachers’ College-Columbia University en haar bachelordiploma aan de Quinnipiac University in Sportgeneeskunde.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces