https://www.verywellfit.com/ariane-resnick-cnc-5090252

Hoogtepunten

  • Pleiten voor het vergroten van toegankelijkheid en inclusiviteit in wellness
  • Auteur van vier bestsellers: drie speciale dieetkookboeken, één wellnesshandleiding
  • Lid raad van advies, WellDefined.com

Goed leven kan en moet vreugdevol zijn! Ik geloof in een benadering van wellness die geluk en dankbaarheid centraal stelt, niet stress en regels.

– Ariane Resnick, CNC

Ervaring

Ariane Resnick, CNC is een speciale dieetchef, gecertificeerd voedingsdeskundige en auteur van vier boeken. Ze heeft geschreven voor platforms zoals Livestrong, Beachbody, Simply Recipes, The Spruce Eats, Byrdie, HuffPost en The Hill, en haar werk is te zien geweest in media zoals Forbes, CBS ‘The Doctors, Hallmark Home and Family en ABC News. Haar privékok en voedingsklantenkring omvatten een reeks beroemdheden, zoals popster P!nk.

Ariane spreekt en onderwijst over onderwerpen als ziekteherstel, eten met plezier en hoe de wellnessruimte inclusiever kan worden gemaakt voor mensen van kleur. Ze heeft gesproken op conventies zoals Women in Wellness Leadership Conference, Bulletproof Conference en W.E.L.L. Summit.

Terwijl ze opgroeide in een gezin met een sterke natuurlijke levensfocus, werd Ariane nog gepassioneerder over het delen van wellness-hulpmiddelen met het publiek na haar eigen holistische herstel van neurologische lymeziekte in een laat stadium en koolmonoxidevergiftiging.

Onderwijs

Ariane heeft een B.A. in creatief schrijven van U.C. Santa Cruz en een voedingsdeskundige certificering van het Natural Healing Institute.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces