https://www.verywellfit.com/anne-asher-4797259

Hoogtepunten

  • ACE-gecertificeerde personal trainer, gezondheidscoach en orthopedisch oefenspecialist met kennis uit de eerste hand over wervelkolomproblemen
  • Auteur van “Inside Out Pain Relief: The Human Approach to Healing Your Body”
  • Oprichter van Posturally, een bron gewijd aan het verlichten van pijn zonder medicijnen of chirurgie

Ervaring

Anne Asher is een voormalig schrijver voor bodymindspirit Fit over rug- en nekpijn. Anne was acht jaar lang klinisch en sportmassagetherapeut voordat ze in de bewegingsinstructie ging. Vervolgens creëerde en doceerde ze therapeutische oefenprogramma’s voor patiënten, cliënten en studenten met rug- en nekproblemen.

Anne werkt samen met de Cochrane Back Group om een consumentenperspectief te ontwikkelen voor medische literatuuronderzoeken. Ze heeft deskundige opmerkingen over rugpijn gegeven voor publicaties zoals Conde Nast’s Easy Living Magazine in het Verenigd Koninkrijk, The Milwaukee Journal Sentinel Online en anderen.

Onderwijs

Anne is gecertificeerd door de American Council on Exercise als Personal Trainer, Health Coach en Orthopedic Exercise Specialist. Ze heeft ook certificeringen behaald als holistic health practitioner, een op Pilates gebaseerde bewegings- en bewegingsinstructeur en een ergonomische assessor. Ze heeft een bachelordiploma in communicatietechnologie en heeft cursussen op graduaatniveau in epidemiologie gevolgd.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces