https://www.verywellfit.com/alexandra-paetow-5217680

Hoogtepunten

  • Geregistreerde diëtist voedingsdeskundige met een master’s degree in voedingseducatie van Teachers College Columbia University.
  • Oprichter van Thrive en Bloom Nutrition, een privépraktijk gespecialiseerd in moedervoeding.

Ervaring

Alexandra Paetow is een geregistreerde diëtist voedingsdeskundige, moeder van twee, en oprichter van Thrive and Bloom Nutrition, een virtuele voedingspraktijk gevestigd in New Jersey.

Alexandra is gespecialiseerd in voeding door middel van preconceptie, prenatale en postpartum levensfasen. Ze gebruikt intuïtieve eetprincipes om vrouwen te helpen leren vertrouwen en zorgen voor hun veranderende lichaam door de dieetcyclus te doorbreken, een positieve relatie met voedsel op te bouwen en worstelingen met het lichaamsbeeld te genezen. Als moeder van twee (binnenkort drie!) begrijpt ze het belang van weinig stress, praktische strategieën en de diepgaande impact die de voeding en het lichaamsbeeld van een moeder op het hele gezin kunnen hebben.

Ze werkte eerder als een intramurale klinische diëtist voor chirurgische en verloskundige populaties in het Montefiore Medical Center en diende in de borstvoedingscommissie van het ziekenhuis. Ze werkte ook als onderzoeksdiëtist aan een onderzoeksproject voor prenatale voeding aan de New York University.

Onderwijs

Alexandra behaalde een masterdiploma in voedingseducatie aan het Teachers College Columbia University en een bachelordiploma in gezondheids- en bewegingswetenschappen aan de Wake Forest University. Ze voltooide ook een klinische diëtetische stage in Brigham and Women’s Hospital.

Over bodymindspirit Fit

bodymindspirit Fit, een
Dotdash Meredith Merk,
voedings- en fitnessbestemming die wetenschappelijk onderbouwde informatie en hulpmiddelen biedt om mensen in staat te stellen
realistische stappen naar een gezonder leven. We bereiken jaarlijks meer dan 150 miljoen lezers.
bodymindspirit Fit-inhoud wordt gecontroleerd en beoordeeld door onze
Beoordelingsraad
voor nauwkeurigheid en integriteit. Meer informatie
Informatie
en onze
redactioneel proces.

Meer informatie over ons proces