Home Chef Beoordeling

Home Chef Beoordeling

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
producten— meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

een cheeseburger en frietjes op een bord

bodymindspirit Pasvorm / Maxwell Cozzi


Home Chef is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar bevredigende, huisgemaakte maaltijden op tafel zonder de bank te breken. Als je van smakelijke maaltijden houdt, geen voedselallergieën hebt en energierijk eten waardeert, is Home Chef een goede optie.

Pros

 • Stevige, comfort food opties

 • Toegankelijke prijs

 • Goede selectie van snelle voorbereidingskits

 • Aanpasbare eiwitkeuzes

Tegens

 • Is niet geschikt voor speciale diëten

 • Rijk aan natrium

 • Veel verpakkingen voor eenmalig gebruik

 • Zeer weinig informatie over sourcingstandaarden

Meld u nu aan

4


Thuis Chef

een cheeseburger en frietjes op een bord

bodymindspirit Pasvorm / Maxwell Cozzi


Meld u nu aan

In dit artikel

 • Prijzen
 • Hoe het werkt
 • Maaltijden kiezen
 • Verpakking
 • Klantenondersteuning
 • Voeding
 • Het kookproces
 • Smaak, versheid en kwaliteit
 • Thuiskok is goed voor
 • Home Chef vs. Sunbasket
 • Methodologie
 • Eindoordeel
 • Specs

Home Chef werd in 2013 opgericht door Pat Vihtelic, wiens visie was om mensen te helpen tijd te besparen terwijl ze genieten van huisgemaakte maaltijden. Slechts vijf jaar later werd het bedrijf overgenomen in een overname van $ 700 miljoen door Kroger, waardoor het bereik van Home Chef werd uitgebreid naar supermarkten. Een budgetvriendelijke maaltijdkitservice met vooraf afgemeten ingrediënten met gemakkelijk te volgen recepten, Home Chef biedt toegankelijke en toegankelijke maaltijdpakketten met verse en kant-en-klare maaltijden, ovenklare maaltijden en maaltijdpakketten van 15 minuten, plus extra’s zoals ontbijt en dessert.

Met een breed scala aan beschikbare opties voor maaltijdbezorgdiensten, is het belangrijk om er een te kiezen die past bij uw unieke voorkeuren en behoeften, rekening houdend met factoren zoals kosten, smaak, bezorgfrequentie, aanpassingsopties en portiegroottes. We hebben ons een week lang geabonneerd op Home Chef om een kijkje te nemen en onze ervaringen te delen om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen voor uw huishouden.

Home Chef doet een poging om mensen met bepaalde eetvoorkeuren tegemoet te komen door vegetarische, caloriebewuste en koolhydraatbewuste opties aan te bieden.

Prijzen: geschikt voor verschillende budgetten

Ondanks het selecteren van maaltijdvoorkeuren en het kiezen van het aantal maaltijden per week tijdens het instellen van het account, kunt u zo veel of zo weinig maaltijden toevoegen als u wilt bij het selecteren van uw wekelijkse maaltijden, zolang u voldoet aan de minimumprijs per bestelling van $ 47,96. Verzendkosten worden beoordeeld bij het afrekenen.

Standaard maaltijdpakketten beginnen bij $ 11,99 per portie en gaan omhoog op basis van het aantal bestelde maaltijden, het aantal porties en aanpassingen zoals het verwisselen van eiwitten. Home Chef geeft geen specifieke prijzen zonder in te loggen op uw account.

Hoe het werkt: gemakkelijk te volgen

Zodra u klaar bent om te bestellen, selecteert u uw menuvoorkeuren door te kiezen tussen Home Chef of Home Chef Fresh en Easy. Kies vervolgens optionele dieetvoorkeuren; en ga verder met het selecteren van alle voedingsmiddelen die u wilt vermijden – een lijst met varkensvlees, rundvlees, gevogelte, vis, schaaldieren, paddenstoelen, noten en pinda’s. Vervolgens bouw je je doos op door het aantal mensen aan te geven waarvoor je kookt (twee, vier of zes) en vervolgens het aantal recepten dat je wilt ontvangen (tussen twee en zes). Vul op de volgende pagina uw leveringsgegevens in en selecteer uw leveringsdatum. Voer ten slotte betalingsgegevens in en selecteer uw maaltijden.

Maaltijdaanbod is meestal Amerikaanse gerechten, evenals andere bekende keukensoorten. Als u kiest voor het Fresh and Easy-plan, zult u merken dat er aanzienlijk minder maaltijdopties zijn – ongeveer vijf per week in vergelijking met ongeveer 20 per week met het Home Chef-plan. Home Chef levert aan 98% van de VS

Home Chef doet een poging om mensen met bepaalde eetvoorkeuren tegemoet te komen door vegetarische, caloriebewuste en koolhydraatbewuste opties aan te bieden.

home chef ingrediënten gerangschikt op een aanrecht

bodymindspirit Pasvorm / Maxwell Cozzi


Maaltijden kiezen: eenvoudig en gebruiksvriendelijk

Er zijn ongeveer 30 maaltijdopties voor elke week. Deze kunnen vervolgens worden gefilterd op eiwittype, spice-niveau, kooktijd, antipathieën (waaronder allergenen), evenals de onderstaande opties:

 • Soort maaltijd
 • Maaltijdpakket: Klassieke selecties met eenvoudig te volgen recepten. Ongeveer 12 opties per cyclus.
 • Culinaire Collectie: Gastronomische opties met hoogwaardige ingrediënten tegen een hogere prijs per portie. Ongeveer drie opties per cyclus.
 • Maaltijdpakket van 15 minuten: Voorgehakte ingrediënten bij maaltijden klaar in 15 minuten of minder. Drie opties per cyclus.
 • Familiemaaltijd: Vereenvoudigd voor één pan en serveert vier, zes, acht en 12. Eén optie per cyclus.
 • Snel en vers: Verse ingrediënten, geen voorbereiding, niet koken. Eén optie per cyclus.
 • Ovenklaar: Voorgehakte ingrediënten met een blikken pan. Drie opties per cyclus.
 • Dieetvoorkeuren
 • Vegetarisch: Twee opties
 • Caloriebewust: negen opties
 • Carb Conscious: vijf opties

Home Chef biedt ook een selectie extra’s per week, waaronder ontbijtopties, desserts, brood, salades en een verscheidenheid aan eiwitten. U kunt maximaal vijf weken van tevoren bekijken, bewerken en overslaan. Nieuwe menu’s gaan elke vrijdag om 12.00 uur CT.

Wat we hebben gemaakt

We bestelden en beoordeelden vijf maaltijden, met elk twee porties, van het Home Chef-plan. Ze bevatten een maaltijdkit van 15 minuten, twee culinaire verzamelkits, een ovenklare kit en een klassieke maaltijdkit:

 • Romige Italiaanse worst fettuccine
 • Kip sint-jakobsschelpen en citroenkruidenboter
 • Cowboy poblano cheddarburger
 • Kip en chipotle crema met kaasachtige pepers en maïs
 • Krokante kip met uikorst en jalapeno maïsbroodcakejes

Verpakking: Goede presentatie, veel verpakking

Onze bestelling arriveerde in één grote doos met een verdeler, denim en PET-voeringen voor isolatie en gelijspakketten. Home Chef zegt dat het zich inzet voor het verminderen van verpakkingsafval door verzendmaterialen te gebruiken die recyclebaar of herbruikbaar zijn. Eiwitten werden individueel verpakt en apart van andere maaltijdcomponenten in elkaar verpakt. Elk recept was mooi verpakt in een sierlijke hersluitbare, doorzichtige plastic zak, wat de ervaring van het uitpakken van alles aangenamer maakte. In de receptentassen zaten individueel verpakte kruiden, producten en merkartikelen voor eenmalig gebruik. Dit zorgde voor veel verpakkingen; onze levering omvatte 53 stuks.

thuiskok maaltijden in een kartonnen bezorgdoos

bodymindspirit Pasvorm / Maxwell Cozzi


Klantenondersteuning: een allegaartje

Naast receptcomponenten werd onze levering geleverd met receptkaarten van een hele pagina met een lijst met ingrediënten, kookinstructies, extra items die nodig zijn, minimale interne temperatuurrichtlijnen, moeilijkheidsgraad en voorbereidings- / kooktijd. De kaarten zijn recyclebaar, maar zijn bedoeld om te worden opgeslagen in een map die bij uw eerste levering wordt geleverd. Recepten zijn ook te bekijken op de website en mobiele app.

Klantenondersteuning is beschikbaar via het contactformulier en de telefoon. We belden op een zaterdagochtend en werden onmiddellijk bijgestaan door een agent die ons kon informeren dat zorgverleners niet beschikbaar zijn om te helpen met het plannen van maaltijden. Toen we contact opnamen via het contactformulier om te informeren naar het toevoegen van een bezorgdag en het verkrijgen van details over het verkrijgen van ingrediënten, gaf de agent geen antwoord met betrekking tot voedselinkoop in zijn antwoord aan ons.

Voeding: verre van beperkend

We konden geen enkele vermelding van gewichtsverlies, macro’s of met dieetcultuur doorspekte berichten op de website vinden. Ongeveer de helft van de wekelijkse aanbiedingen is koolhydraatbewust of caloriebewust, maar we ontdekten dat hoewel de aantallen lager waren in vergelijking met andere maaltijden, ze nog steeds niet erg beperkend waren.

Alle geteste maaltijden bevatten een plantaardige, eiwit- en koolhydraatsoort (behalve de koolhydraatbewuste selectie) en kunnen gemakkelijk in een uitgebalanceerd eetpatroon passen als een verscheidenheid aan voedingsmiddelen beschikbaar en toegankelijk is tijdens andere maaltijden. Eiwitopties zijn garnalen, vis, onmogelijk vlees en de basis zoals rundvlees en kip. Van de vijf maaltijden waren er drie relatief rijk aan calorieën en alle vijf waren aan de bovenkant voor natrium in vergelijking met de 2020-2025 Voedingsrichtlijnen voor Amerikanen aanbeveling van minder dan 2300 mg per dag voor volwassenen. Onze maaltijd met de minste hoeveelheid natrium droeg nog steeds meer dan de helft van de aanbevolen hoeveelheid bij met slechts één portie. Maaltijden kunnen worden gefilterd op antipathieën die allergenen zoals schaaldieren, noten, soja, tarwe en melk bevatten, maar Home Chef onthult dat de faciliteit niet allergie-gecertificeerd is. Merk op dat we geen volledige voedingswaarde-etiketten voor recepten konden vinden.

Het kookproces: gemakkelijk te volgen

Over het algemeen is het kookprocess was leuk en gemakkelijk genoeg. De grote heldere receptenkaarten maakten elk recept eenvoudig te volgen. De instructies waren duidelijk terwijl de foto’s dienden als nuttige gidsen. We ontdekten wel dat de kooktijden voor twee van onze eiwitten enigszins af waren. Het recept voor de cowboy poblano burger, bijvoorbeeld, riep op tot 2-3 minuten per kant voor een 5-ounce burger, wat alleen zou hebben gewerkt als we genoten van zeer zeldzame hamburgers. We ontdekten ook dat de kip in onze knapperige kip met ui en jalapeno maïsbroodcakejes meer tijd in de oven nodig had dan het recept vroeg.

De receptkaarten gaven een vaardigheidsniveau aan van gemakkelijk, gemiddeld of deskundig en we vonden deze nauwkeurig. De maaltijd op expertniveau omvatte het stampen van de kip, terwijl het gemakkelijke niveau bestond uit het plaatsen van ingrediënten in een pan en bakken. Basis kookgerei is noodzakelijk, waaronder een bakplaat, pot, antiaanbakpan en zeef. Elk recept vroeg om zout, peper, olijfolie of kookspray.

home chef frietjes op een bakplaat

Smaak, versheid en kwaliteit: voldeed aan het keurmerk

Ons driekoppige proefpanel heeft genoten van elke maaltijd. Als een groep die dol is op goed thuis koken en het op prijs stelt om zich tevreden te voelen na een maaltijd, werden we niet teleurgesteld. De meerderheid van onze selecties bevatte rijke en hartige smaken. De krokante kip met ui en jalapeno maïsbroodcaketjes waren een interessante mix van zowel zoet als hartig. Onze favoriete maaltijd, de kip sint-jakobsschelpen en citroenkruidboter bevatte een goede mix van gedurfde en pittige smaken en de kip had een uitstekende knapperige, smelt-in-je-mond textuur. We volgden de receptaanbevelingen voor het toevoegen van kruiden, maar ze zouden waarschijnlijk net zo goed zijn geweest zonder het extra zout en peper. Er waren geen problemen met de versheid of kwaliteit van een van de ingrediënten.

Home Chef zegt dat de ingrediënten vaak lokaal worden ingekocht, maar er wordt niet veel anders aangeboden met betrekking tot het inkopen van ingrediënten. Biologische kip is beschikbaar als een optie, maar het garandeert niet dat alle items biologisch zijn. Klanten kunnen “aanpassen” selecteren om informatie over eiwitopties te zien. We konden zien dat de zalmfilets voor het menu van de volgende week wild gevangen waren en uit Noorwegen kwamen.

Thuiskok is goed voor

Home Chef richt zich op een breed scala aan huishoudens die genieten van het samen eten van een goede huisgemaakte maaltijd. Het is een goede pasvorm voor mensen die willen genieten van toegankelijke, smaakvolle maaltijden zonder te worden gebombardeerd met dieet-, macro- en calorie-informatie bij elke beurt. Voor degenen die zich bewust willen zijn van die informatie om hun unieke gezondheidsbehoeften te respecteren, kan Home Chef nog steeds werken omdat de details er in kleine lettertjes zijn. Bovendien kunnen porties worden aangepast zodra de maaltijd is bereid, waardoor u de autonomie hebt om te kiezen hoeveel u wilt eten in plaats van beperkt te zijn tot de kleine porties die veel maaltijdbezorgbedrijven uitdelen.

Home Chef is ook een goede pasvorm voor diegenen die weinig tijd hebben en de voorkeur geven aan een meer redelijke prijs. Het is niet geschikt voor mensen die de voorkeur geven aan caloriearme, koolhydraatarme en biologische producten en vlees.

Alle geteste maaltijden bevatten een plantaardig, eiwit en koolhydraat (behalve de koolhydraatbewuste selectie) en passen gemakkelijk in een uitgebalanceerd eetpatroon.

De wedstrijd: Home Chef vs. Sunbasket

Home Chef en Sunbasket zijn vergelijkbaar in termen van leveringsmodel en gebruikersinterface, maar dat is waar het eindigt. Home Chef biedt calorierijk, comfortfood met weinig plantaardige opties, terwijl Sunbasket lichtere maaltijden biedt in een verscheidenheid aan plantaardige en vleesgebaseerde opties. Sunbasket is geschikt voor meerdere eetpatronen, waaronder mediterraan, paleo, diabetesvriendelijk en pescatarian, terwijl Home Chef er slechts een paar behandelt. Per portie zijn maaltijden redelijker geprijsd met Home Chef. Tot slot zet Sunbasket duurzaamheid op de voorgrond, met zowel voedselinkopen als verpakkingen.


Eindoordeel

Home Chef is een geweldige optie voor beginnende tot ervaren koks die op zoek zijn naar eenvoudige, bevredigende en betaalbare huisgemaakte maaltijden voor hun gezin. Als uw eetpatroon echter uitsluitend wordt bepaald door het etiket met voedingsfeiten of als uw overtuigingen over gezondheid strikt gebonden zijn aan caloriebereiken en macro’s, moet u mogelijk ergens anders kijken.

Methodologie

We bestelden, kookten en evalueerden maaltijden van 40 verschillende maaltijdbezorgdiensten om elk aanbod, voedingsprofielen, prijzen, duurzaamheid en, natuurlijk, smaken te beoordelen. We namen contact op met de klantenserviceteams van elk van de bedrijven, verzamelden gegevens en beoordeelden elk bedrijf grondig.


Onze bodymindspirit Fit schrijvers zijn allemaal geregistreerde diëtists die vertrouwden op hun onderzoek en de daaruit voortvloeiende gegevens om hun beoordelingen te informeren.

Specs

 • Productnaam

  Thuis Chef

 • Laagste prijs per portie

  6,99 dollar

 • Aantal geserveerde diëten

  3

 • Aantal recepten

  20

 • Leveringsgebied

  49 staten

 • Portiegroottes beschikbaar

  2, 4, 6

Home Chef is een geweldige keuze voor mensen die op zoek zijn naar bevredigende, huisgemaakte maaltijden op tafel zonder de bank te breken. Als je van smakelijke maaltijden houdt, geen voedselallergieën hebt en energierijk eten waardeert, is Home Chef een goede optie.

Home Chef doet een poging om mensen met bepaalde eetvoorkeuren tegemoet te komen door vegetarische, caloriebewuste en koolhydraatbewuste opties aan te bieden.

Alle geteste maaltijden bevatten een plantaardig, eiwit en koolhydraat (behalve de koolhydraatbewuste selectie) en passen gemakkelijk in een uitgebalanceerd eetpatroon.

Home Chef is een geweldige optie voor beginnende tot ervaren koks die op zoek zijn naar eenvoudige, bevredigende en betaalbare huisgemaakte maaltijden voor hun gezin. Als uw eetpatroon echter uitsluitend wordt bepaald door het etiket met voedingsfeiten of als uw overtuigingen over gezondheid strikt gebonden zijn aan caloriebereiken en macro’s, moet u mogelijk ergens anders kijken.