Hoe loopband koopjes of gratis alternatieven te vinden

Hoe loopband koopjes of gratis alternatieven te vinden
Bowflex Loopvlak TC200

Bowflex

Wil je een goede loopband gebruiken, maar kun je het je niet veroorloven om een topmodel nieuw te kopen? Gemotoriseerde loopbanden voor thuisgebruik kosten van $ 750 tot $ 5.000, en over het algemeen geldt dat hoe meer u betaalt, hoe beter u wordt. De meeste gemotoriseerde loopbanden onder de $ 1.000 hebben ondergemotoriseerde motoren, zijn minder stevig en hebben minder opties voor het aanpassen van de helling en voor geprogrammeerde trainingen.

Het vinden van goedkope loopband koopjes

Net als bij auto’s is het geheim om nieuwe loopbanden te vergeten en er een tweedehands te kopen.

Als u een beperkt budget heeft, overweeg dan om tweedehands apparatuur te kopen. U kunt een gebruikte loopband van hogere kwaliteit vinden voor een aanzienlijke korting. Veel mensen verkopen hun bijna ongebruikte loopbanden in februari en maart als de goede voornemens voor het nieuwe jaar slijten. Gedurende deze tijd kunt u praktisch nieuwe loopbanden vinden die als gebruikt worden verkocht.

Overweeg om in enkele van deze verkooppunten te kijken:

 • Craigslist, eBay en online aanbiedingen: probeer contact op te nemen met een lokale verkoper, omdat de verzendkosten hoog zouden zijn voor dit zware object.
 • Lokale gedrukte advertenties: kijk in uw lokale krant of shopper nieuwsbrief, of hun online versies.
 • Liefdadigheidskringen: zoals Goodwill.
 • Play It Again Sports: winkels in de Verenigde Staten en Canada verkopen gebruikte loopbanden. Veel andere winkels voor fitnessapparatuur doen dat ook.
 • Lokale sportscholen en fitnessclubs: Ze kunnen hun gebruikte apparatuur verkopen, die meestal van de meest stevige constructie is, hoewel ze misschien hard gebruik hebben gezien.

Waar je op moet letten in een loopband

U moet informatie lezen voordat u een loopband koopt. Of je nu nieuw of gebruikt koopt, hier zijn acht dingen om op te letten in een loopband om te bepalen of het goed voor je zal werken. Onderzoek welke loopbanden van betere kwaliteit zijn.

 • Topkeuzes voor budgetloopbanden: tot $ 1500
 • Topkeuzes voor kwaliteit loopbanden: meer dan $ 3000

Hoe de kwaliteit van de loopband van iemand anders gratis of goedkoop te gebruiken

Je denkt misschien aan een loopband voor thuis voor het gemak, maar je zult veel betere loopbanden vinden bij sportscholen, scholen en fitnessclubs. Loopbanden gebouwd voor clubgebruik zijn veel steviger en hebben vaak meer opties voor geprogrammeerde trainingen, hellingsinstellingen, enz.

 • Fitnessclubs: Winkel voor een club met een laag maandelijks bedrag en sluit je bij hen aan om hun uitrusting te gebruiken.
 • School Gyms: Check in om toegang te krijgen tot een schoolgymnastiek, inclusief lokale community colleges. Misschien moet je vrijwilligerswerk doen of je aanmelden om een cursus te controleren, maar dit kan een relatief lage investering zijn om hun faciliteiten te gebruiken.
 • Werk Fitness Centra: Neem contact op met uw werkgever of die van uw directe familie om te zien of ze een trainingsruimte op het terrein hebben of dat ze kortingen geven om lokale sportscholen of fitnessclubs te gebruiken.
 • Gemeenschapscentra: Neem contact op met het lokale seniorencentrum, de afdeling parken, de naschoolse programmacentra, enz. om te zien of ze faciliteiten hebben die gratis of tegen een lage vergoeding beschikbaar zijn voor het publiek. Als je niet aan de vereisten voldoet, vraag dan naar vrijwilligerswerk om de voordelen van het gebruik van hun apparatuur te verdienen.
 • Gezondheidsprogramma’s en medische centra: Neem contact op met uw gezondheidsplan, HMO of lokale medische centra om te zien of ze trainingsfaciliteiten beschikbaar hebben. Misschien vindt u een gratis of goedkoop fitness- of gewichtsverliesprogramma dat ze ook aanbieden.
 • Recreatiecentra: Neem contact op met uw goede vrienden en directe familie die wonen in appartementen- of appartementencomplexen, seniorenwoningen, enz. velen hebben fitnesscentra. Controleer de gebruiksregels.

Gewoon lopen

Je voeten en de lokale trottoirs of overdekte winkelcentra zijn gratis. Hoewel je misschien hebt gedacht aan een loopband voor thuis voor het gemak, uit het weer blijven en persoonlijke veiligheid, heb je nog steeds de vrije optie om gewoon te lopen.

 • Winkelcentrum wandelen: veel of de meeste winkelcentra en grote winkelcentra openen vroeg voor wandelaars. Check dit in bij jou in de buurt. Je kunt binnen cirkelen zonder drukte, met badkamers en waterfonteinen beschikbaar.
 • Kleed je voor het weer, weet dat je niet zult smelten in de regen en ga de deur uit en de trottoirs op!
  • Hoe te lopen in de regen
  • Hoe te lopen in de kou
  • Winter- en nachtwandelstrategieën
  • Hoe te lopen in warm weer

Andere fitnessapparatuur voor thuis kan goedkoper zijn

Als het je doel is om calorieën te verbranden, vet te verbranden, een goede cardiotraining te krijgen, en toon je lichaam, dan wil je misschien een elliptische trainer of hometrainer gebruiken in plaats van een loopband. Maar als je traint om te lopen of te rennen, dan moet je lopen of rennen op een loopband of buiten, en andere apparatuur biedt crosstraining in plaats van een vervanging te zijn voor lopen of hardlopen.

 • Home Fitness Equipment: U kunt beslissen welke andere thuisapparatuur geschikt voor u is.
 • Elliptische Trainers: Deze zijn veel goedkoper, kunnen vaak worden gebruikt en geven zowel een training voor het boven- als het onderlichaam.
 • Hometrainers: Je kunt een goede nieuwe hometrainer vinden voor minder dan $ 500 en geweldige koopjes vinden voor gebruikte apparatuur.