Hoe lean cuisine-maaltijden in uw afslankplan te passen

Hoe lean cuisine-maaltijden in uw afslankplan te passen
Lean Cuisine dieet

Michael Pohuski / Getty Afbeeldingen


  • Pros
  • Tegens
  • Tips

Probeer je af te vallen met Lean Cuisine, Smart Ones of een ander merk diepvriesmaaltijden? Verpakte dieetvoeding biedt caloriegecontroleerde porties die u kunnen helpen af te slanken. Maar gewichtsverlies is geen slam dunk met deze producten. Je moet een paar richtlijnen volgen om het Lean Cuisine-dieetplan te laten werken.

Voordelen van het Lean Cuisine Dieet

Sommige mensen gebruiken bevroren maaltijden als onderdeel van hun programma voor gewichtsverlies. Er zijn veel goede redenen om Smart Ones of Lean Cuisine te gebruiken om af te vallen.

Laag in calorieën

De meeste dieetmaaltijdenmerken bieden een complete maaltijd voor ongeveer 300 calorieën. Veel van de selecties leveren nog minder calorieën op. Een typische lunch of diner kan 400 calorieën, 500 calorieën of zelfs meer bevatten. Dus het gebruik van een optie met een lager caloriegehalte kan u helpen om het calorietekort te bereiken dat nodig is voor gewichtsverlies.

Populaire voedingsmiddelen

Wanneer u in het vriesgedeelte van de supermarkt staat, ziet u een zeer grote selectie bevroren dieetmaaltijden. Er zijn Mexicaanse maaltijden, Aziatische maaltijden, Italiaanse maaltijden en je zult ook veel van je favoriete comfortfoods vinden. Dat betekent dat je voedingsmiddelen kunt selecteren die je gewend bent te eten.

Voor sommige mensen kan het eten van bekend voedsel u helpen om u aan uw dieet te houden, vooral aan het begin van uw reis naar gewichtsverlies wanneer voedselbeperking het moeilijkst is.

Eenvoudig te bereiden

Niets is eenvoudiger te bereiden dan een Lean Cuisine of Smart Ones. Zet het gewoon in de magnetron en binnen enkele minuten heb je een complete lunch of diner.

Gemakkelijk

Diepvriesmaaltijden zijn gemakkelijk te vinden in elke supermarkt, ze zijn eenvoudig te bewaren in uw vriezer en ze kunnen zelfs in een koeltas worden opgeborgen om naar het werk te brengen.

Snelle voorbereiding

Wanneer je erg honger hebt en zin hebt in een snelle hap, is het gemakkelijk om de snelste maaltijd of snack te pakken die beschikbaar is. Soms is dit calorierijk junkfood of zelfs fastfood. Maar een diepvriesmaaltijd is sneller. Als je ze bij de hand hebt, kun je je verlangens snel genezen, zodat je niet het slachtoffer wordt van dieetvernietigers.

Eenvoud van calorieën tellen

Als u calorieën telt met uw smartphone-app, zijn Smart Ones en Lean Cuisine-calorieën een fluitje van een cent om te loggen. Gebruik gewoon de barcodescanner en je hebt het exacte aantal calorieën toegevoegd aan je voedingsdagboek in één stap.

Portiecontrole

Het kiezen van de juiste portiegroottes voor gewichtsverlies kan lastig en soms frustrerend zijn.Bevroren dieetmaaltijden doen het werk voor u. Elke maaltijd biedt u niet alleen de juiste portiegrootte, maar kan u ook helpen om te leren hoe u minder kunt eten om af te slanken. Studies hebben aangetoond dat het consumeren van portie-gecontroleerde maaltijden kan leiden tot meer gewichtsverlies en onderhoud in vergelijking met een conventioneel dieet.

Kosten

Het gebruik van Lean Cuisine voor gewichtsverlies kan goedkoper zijn dan het gebruik van een dieetleveringsprogramma voor gewichtsverlies. De kosten van elke maaltijd kunnen (of misschien niet) hoger zijn dan een populair commercieel voedselplan zoals Jenny Craig, Weight Watchers of Bistro MD, maar de meeste van die plannen vereisen dat u zich committeert aan een langetermijnprogramma om het beste tarief te krijgen. Mogelijk moet u ook de meeste van uw maaltijden van de service kopen om u te abonneren.

Nadelen van het Lean Cuisine Dieet

Voordat u uw vriezer leegmaakt om ruimte te maken voor de nieuwe dieetmaaltijden die u van plan bent te gebruiken voor gewichtsverlies, moet u rekening houden met enkele van de redenen waarom Smart Ones of Lean Cuisine mogelijk niet werken voor gewichtsverlies.

De maaltijden zijn rijk aan natrium

Zoals bijna alle diepvriesmaaltijden, bevatten dieetmaaltijden vaak veel natrium.Als u probeert uw zoutinname te verminderen of uw watergewicht te verminderen om af te slanken, dan helpen deze maaltijden uw oorzaak mogelijk niet.

De maaltijden kunnen zwaar worden verwerkt

De meeste voedingsdeskundigen zijn het erover eens dat zwaar bewerkte voedingsmiddelen geen optimale gezondheid ondersteunen. Ze raden aan dat je je calorieën uit hele voedingsmiddelen zoals fruit en groenten en magere eiwitbronnen haalt met minder toegevoegde ingrediënten. Veel bevroren dieetmaaltijden bevatten verwerkt vlees en bijgerechten.

Misschien mis je vezels

Sommige, maar niet alle, diepvriesmaaltijden bevatten weinig vezels. Vezels helpen je om je vol en tevreden te voelen na het eten. Als je probeert af te vallen, kan dit gevoel van verzadiging je helpen om minder te eten in de uren na je maaltijd. Als de maaltijd die u kiest weinig vezels bevat, loopt u dit voordeel mogelijk mis.

You kan een microwavable gewoonte ontwikkelen

Als u gewend raakt aan het koken van uw maaltijden in de magnetron, kunt u uw streefgewicht bereiken, maar het is misschien gemakkelijker om het gewicht daarna terug te krijgen. Veel niet-dieet magnetronmaaltijden bevatten veel calorieën, veel vet en weinig voeding.

Als u zich waagt aan caloriegestuurde magnetronmaaltijden en begint met het kiezen van bereide maaltijden die niet portiegestuurd of caloriegestuurd zijn, kunt u aankomen.

Je leert geen gezonde gewoonten

Een van de belangrijkste onderdelen van het gewichtsverliesproces is het leren organiseren en bereiden van gezonde, dieetvriendelijke maaltijden. Als u Lean Cuisine gebruikt om af te vallen, leert u misschien niet hoe u voedzame maaltijden kunt bereiden en hoe u een maaltijdplan kunt organiseren om uw nieuwe lichaam af te slanken en te onderhouden.

Je traint je smaakpapillen

Wanneer u comfortvoedsel eet zoals gehaktbrood, aardappelpuree, lasagne of macaroni en kaas, kunt u uw smaakpapillen trainen om naar deze traditioneel vetrijke voedingsmiddelen te hunkeren. Comfortfood zoals deze wordt vaak als zeer smakelijk beschouwd.

Ze bevatten over het algemeen grotere hoeveelheden koolhydraten en zout (en minder voedingsstoffen zoals vezels). Studies hebben aangetoond dat deze voedingsmiddelen ons kunnen aanmoedigen om meer te eten.Wanneer u van uw dieet afstapt, wilt u ze misschien nog steeds. Wanneer je toegeeft aan de hunkering, zal het gewicht waarschijnlijk terugkomen.

Tips voor Lean Cuisine Gewichtsverlies

Als u een bevroren dieetmaaltijd gebruikt om af te slanken, volg dan deze richtlijnen om het proces op korte en lange termijn te laten werken.

Gebruik maaltijden eerst spaarzaam. Neem ze op in uw dagelijkse voeding als u geniet van de smaak en het gemak van Smart Ones of Lean Cuisine. Maar maak ze onderdeel van een compleet maaltijdplan dat ook vers fruit, verse groenten, volle granen en maaltijden bevat die je zelf organiseert en bereidt.

Bezuinig vervolgens op natrium bij maaltijden en snacktijd. Controleer het voedingswaarde-etiket van de voedingsmiddelen die u kiest en controleer op een hoger natriumgehalte dat kan leiden tot een toename van het watergewicht. Ook als u een medisch probleem beheert (zoals hoge bloeddruk), wordt het consumeren van natriumrijk voedsel mogelijk niet aanbevolen.

Leer ten slotte voedseletiketten te lezen voor gewichtsverlies. Voordat u een gezond uitziende bevroren maaltijd in uw boodschappenkar gooit, leert u hoe u de achterkant van het pakket kunt scannen om te zien of het echt waarschijnlijk is dat het u zal helpen afslanken of dat de maaltijd uw verlangen naar comfortfood zal bevredigen zonder u dichter bij uw gewichtsdoel te brengen.