Hoe 100 calorieën te verbranden: 10 manieren om nu meer te bewegen

Hoe 100 calorieën te verbranden: 10 manieren om nu meer te bewegen

Hoewel sportscholen en fitnessstudio’s uitstekende locaties zijn om je zweet op te doen, zijn er verschillende activiteiten die je kunt doen waarvoor je geen lid hoeft te worden van een fitnesscentrum en je nog steeds helpt om trainingsdoelen te bereiken. In feite worden enkele van de beste manieren om calorieën te verbranden buiten de sportschool gedaan, dus je kunt ze thuis doen, terwijl je op het werk bent of op reis bent.

Hoe 100 calorieën te verbranden

Hieronder vindt u meer informatie over hoe u 100 calorieën kunt verbranden, waaronder:

 1. Trap 10 minuten
 2. Doe yoga gedurende 30 minuten
 3. Loop 30 minuten
 4. Doe je werk staand in plaats van zittend
 5. Springtouw gedurende 7 minuten
 6. Dans 30 minuten
 7. Doe rigoureuze klusjes gedurende 30 minuten
 8. Wandeling van 15 minuten
 9. Loop een mijl van 10 minuten
 10. Tuin voor 25 minuten
Vrouw die telefoneert tijdens het sporten

bodymindspirit / Ryan Kelly


De activiteiten die je kiest, kunnen variëren op basis van hoeveel tijd je beschikbaar hebt, wat je voelt dat je lichaam die specifieke dag nodig heeft, het weer, enzovoort. Er zijn hier geen goede of foute keuzes. Zomaar een aantal opties om hetzelfde doel te bereiken: in beweging komen.

De exacte hoeveelheid calorieën die uw lichaam zal gebruiken om deze activiteiten uit te voeren, hangt af van uw gewicht, geslacht, leeftijd, lichaamssamenstelling en meer. Daarom is dit tarief anders of iedereen. Voor het gemak zijn de calorietellingen die in dit artikel worden gebruikt voor een vrouw van 150 pond. U kunt uw individuele calorieverbrandingssnelheid berekenen voor een nauwkeuriger aantal.

1

Traplopen

calorieën verbrand op trappen

JGI / Jamie Grill Blend Afbeeldingen / Getty Images


Er is bijna altijd een trap in de buurt op het werk, thuis of zelfs in een hotel als je op reis bent. Loop slechts tien minuten over de trap om 100 calorieën te verbranden. Het is ook gecorreleerd met een vermindering van de ziekte. Je bouwt ook sterke benen op. Traplopen helpt om de spieren in je onderlichaam te vormen. Naar beneden lopen biedt ook voordelen!

2

Stretch en ontspan

stretchen om calorieën te verbranden

Hero Images / Hero Images / Getty Images


Als je stretcht en ontspant of een gemakkelijke yogatraining van 30 minuten doet, verbrand je ongeveer 100 calorieën. Bovendien helpt u het bewegingsbereik in uw gewrichten te vergroten, stress te verminderen en kan het de kwaliteit van uw slaap verbeteren.

3

Lopen en praten

Man die naast water loopt terwijl hij telefoneert

Wilson Lau / Getty Afbeeldingen


Wanneer u kunt, neemt u uw telefoongesprekken onderweg aan. U kunt zelfs lopen tijdens zakelijke gesprekken door simpelweg door uw kantoor te lopen. Doe dit tijdens twee telefoontjes van 15 minuten per dag voor een verbranding van 100 calorieën. Draag een fitnesstracker om te zien hoe ver je kunt gaan.

4

Sta op

verbrande calorieën staand

Klaus Vedfelt / Taxi / Getty Images


Je verbrandt ongeveer 10 extra calorieën voor elke 10 minuten dat je staat in plaats van op kantoor te zitten. En het goede nieuws is dat je geen sta-bureau nodig hebt om van het voordeel te profiteren. Vraag collega’s of je op een vaste locatie kunt vergaderen in plaats van in de vergaderruimte. Beter nog, neem de vergadering mee op pad en los problemen op de werkplek op terwijl u loopt. Je kunt ook meer thuis staan, zoals bij tv-kijken of lezen. Het telt allemaal op!

5

Springtouw

verbrande calorieën touwtjespringen

Thinkstock / Stockbyte / Getty Afbeeldingen


Als je een reden hebt om snel calorieën te verbranden, spring dan touwtje. Je hoeft maar zeven minuten te springen om 100 calorieën weg te blazen. Je verbetert ook de coördinatie en bouw kracht op in je onderbenen tegelijkertijd.

Kun je niet zeven minuten springen? Werk je er naartoe. Houd een springtouw bij de hand in je huis, zodat je het in je woonkamer, op je oprit of in je tuin kunt doen – overal waar je genoeg ruimte hebt. Houd er een in je auto, zodat je touwtje kunt springen in het park.

6

Word actief

verbrande calorieën dansen

Dan Dalton / De Beeldbank / Getty Images


Als je thuis bent met je familie of rondhangt met vrienden, heb dan een geïmproviseerd dansfeest. Dertig minuten of casual dansen verbrandt ongeveer 165 calorieën. Het spelen van actievere games met kinderen of kleinkinderen kan ook calorieën verbranden. Probeer hoelahoepen, verstoppertje spelen of een ballon of strandbal passeren zonder deze de grond te laten raken.

7

Opruimen

verbrande calorieën schoonmaak

Paul Bradbury / Caiaimage / Getty Images


Heb je een huis om schoon te maken? Geloof het of niet, huishoudelijk werk kan een effectieve trainingssessie zijn. Standaard schoonmaak verbrandt ongeveer 100 calorieën in 30 minuten. Wil je er nog een paar verbranden? Verander je klusjes om meer calorieën te verbranden als je schoonmaakt. Eenvoudige taken zoals stofzuigen en afstoffen kunnen worden gewijzigd in oefeningen die kracht opbouwen.

8

Maak een wandeling

verbrande calorieën wandelen

Cultura RM Exclusive / Matelly Cultura Exclusive / Getty Images


Wie heeft er een excuus nodig om naar buiten te gaan? Trek je wandelschoenen aan en ga naar de heuvels om 100 calorieën te verbranden in slechts 15 minuten. Wandelen verbrandt meer calorieën dan wandelen vanwege het verschil in terrein. Wanneer je een heuvel oploopt of op onstabiele paden, moeten je beenspieren harder werken om je vooruit te helpen en moeten je kernspieren harder werken om je gestabiliseerd te houden. Het resultaat? Meer calorieën verbrand. Als je geen pad in de buurt hebt, zal een stevige wandeling van 20 minuten ook 100 calorieën verbranden.

9

Rennen

verbrande calorieën hardlopen

Blend Images – Erik Isakson / Brand X Pictures / Getty Images


De eenvoudigste manier om snel 100 calorieën te verbranden, is door te rennen. En je hoeft geen marathonloper of sprinter te zijn om vet weg te blazen. Loop een mijl van 10 minuten om 100 calorieën te verbranden. Als je niet klaar bent om een volledige mijl te rennen, probeer dan hardloop- / loopintervallen om uithoudingsvermogen op te bouwen terwijl je vet verbrandt.

10

Tuin

verbrande calorieën tuinieren

Cultura RM / Matelly Cultura / Getty Afbeeldingen


Heb je groene vingers? Zet het voor je aan het werk! Tuinieren verbrandt ongeveer 100 calorieën voor elke 25 minuten die je besteedt aan graven, wieden en planten. De toegevoegde bonus is dat je geniet van het buitenleven terwijl je een prachtige tuin creëert en misschien zelfs een paar gezonde groenten kweekt.

Een woord van bodymindspirit

Bewaar een trainingspot met 100 calorieën op je aanrecht of je bureau op het werk. Bewaar deze en andere eenvoudige trainingsideeën op stukjes papier in de pot. Moedig collega’s, vrienden of familieleden aan om een slip uit te trekken en twee of drie keer per dag een training te voltooien om gezonde beweging en verhoogde conditie te bevorderen.

 1. Trap 10 minuten
 2. Doe yoga gedurende 30 minuten
 3. Loop 30 minuten
 4. Doe je werk staand in plaats van zittend
 5. Springtouw gedurende 7 minuten
 6. Dans 30 minuten
 7. Doe rigoureuze klusjes gedurende 30 minuten
 8. Wandeling van 15 minuten
 9. Loop een mijl van 10 minuten
 10. Tuin voor 25 minuten