HelloFresh Beoordeling

HelloFresh Beoordeling

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
producten— meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

HelloFresh hamburger
een cheeseburger en frietjes op een groen bord.

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


HelloFresh is een geweldige keuze voor mensen die aan de slag willen in de keuken, maar de ervaring moeten vereenvoudigen. Als je maaltijden wilt die qua smaak bevatten en een beetje moeite doen om te koken, maar het overal elders laag houden, zul je van deze service genieten.

Pros

 • Eenvoudig te volgen recepten

 • Volledige voedings- en allergeneninformatie verstrekt

 • Geweldige smaak en kwaliteit

 • Door diëtisten ondersteunde voedseletikettering

 • Budgetvriendelijk

Tegens

 • Geen maatwerk

 • Beperkte dieetaccommodatie

 • Verzendkosten extra

 • Overtollige verpakking

Meld u nu aan

4.8


HalloFresh

HelloFresh hamburger
een cheeseburger en frietjes op een groen bord.

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


In dit artikel

 • Prijzen
 • Hoe het werkt
 • Maaltijd selectie
 • Verpakking
 • Klantenondersteuning
 • Voeding
 • Het kookproces
 • Smaak, versheid en kwaliteit
 • HelloFresh is goed voor
 • HelloFresh vs Groene Chef
 • Methodologie
 • Eindoordeel
 • Specs

HelloFresh positioneert zich als de maaltijdbezorgservice die je weer in de keuken brengt, punt. Opgericht in Duitsland, breidde deze service in 2012 uit naar de Verenigde Staten en vestigde zich al snel als een favoriet. HelloFresh is nu ook eigenaar van andere in de VS gevestigde merken EveryPlate, Green Chef en Factor, die respectievelijk meer budgetbewuste, op duurzaamheid gerichte en keto-klanten bedienen.

Met zo’n aanzienlijke aanwezigheid in de markt, maar geen grote nadruk op gezondheid, wilden we HelloFresh op de proef stellen om te zien hoe deze service het doet vanuit het perspectief van een gezondheidswerker.

Prijzen: Middle of the Road

HelloFresh biedt een middenweg in termen van prijs – hoewel het niet de duurste is, is het ook niet de meest budgetvriendelijke optie. Zoals met de meeste diensten, hoe meer maaltijden u per week koopt, hoe lager de kosten per portie. Elke bestelling heeft een forfaitaire verzending van $ 9,99. Hier is hoe de prijzen worden opgesplitst voor respectievelijk twee- en viermaaltijden:

 • 2 recepten per week: $12.49 of $9.79
 • 3 recepten per week: $9.99 of $9.49
 • 4 recepten per week: $9.79 of $9.29
 • 5 recepten per week: $9.79 of $9.29
 • 6 recepten per week: $9.79 of $8.99

Voedingswaarde- en allergeenanalyses zijn beschikbaar op het punt van menuselectie, zodat klanten de keuzes kunnen maken die ze nodig hebben.

Hoe het werkt: kies uw voorkeur

Na het aanmaken van een account bij HelloFresh kiezen klanten eenvoudig een voorkeur die voor hen werkt, samen met de hoeveelheid voedsel waarnaar ze op zoek zijn. Deze zijn beide instelbaar na de eerste selectie, maar om te beginnen zullen klanten kiezen uit voorkeuren op basis van bepaalde ingrediënten en voedingsbehoeften in deze categorieën:

 • Vlees & groenten
 • Veggie
 • Gezinsvriendelijk
 • Pasvorm & gezond
 • Snel &eenvoudig
 • Pescatarian

Vervolgens kiezen gebruikers uit twee en vier porties per recept en twee, drie, vier, vijf en zes recepten per week.

Voorkeuren die in het opstartproces zijn geselecteerd, genereren automatisch enkele maaltijdselecties, maar alle maaltijden van het menu van die week kunnen uiteindelijk worden gekozen, ongeacht het oorspronkelijke plan. Receptselectie is eenvoudig omdat er geen aanpassingen of upgrades zijn, geen vervangingen of dieetaccommodaties en een eenvoudig, redelijk Amerikaans palet aan menu-opties. Er zijn echter een paar add-ons en alle voedings- en allergeenanalyses zijn beschikbaar op het punt van menuselectie, zodat klanten de keuzes kunnen maken die ze nodig hebben.

Zodra maaltijden zijn geselecteerd, kiezen klanten eenvoudig een bezorgdatum en voegen ze eventuele instructies voor het inleveren toe. Op de afgesproken datum komen alle ingrediënten die nodig zijn om het geselecteerde menu te bereiden aan, klaar om te worden opgeklopt tot het diner.

Maaltijdselectie: eenvoudig en ongecompliceerd

Elke week, en tot enkele weken van tevoren, kunnen klanten menu’s bekijken en hun favoriete maaltijden selecteren voor bezorging. HelloFresh houdt het eenvoudig zonder aanpassingen of upgrades, dus wat je ziet is wat je krijgt. Menu’s zullen automatisch gvermeld enkele voorgestelde items op basis van het geselecteerde plan, maar klanten kunnen hoe dan ook kiezen uit het volledige menu.

Een typisch weekmenu biedt ongeveer 35 opties om uit te kiezen in alle categorieën, inclusief die met dierlijke eiwitten, visopties en vegetarische gerechten. Er zijn ook gerechten gespecificeerd als snel en gemakkelijk, en premium selecties die kunnen worden geselecteerd voor een aanzienlijk hogere prijs (dubbel in sommige gevallen).

Nadat de maaltijden zijn gekozen, zijn er een paar add-ons beschikbaar met zes eiwitten, twee desserts, een ontbijtitem, verschillende granen en pasta, en enkele leuke seizoensgebonden items zoals pompoenkaneelbroodjes, pecan pie bites en een gekruide haver latte.

HelloFresh ingrediënten op een marmeren aanrecht

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


Wat we hebben gemaakt

We selecteerden een assortiment gerechten voor ingrediënten, smaakprofielen en bereidingsmethoden om een echte smaak te krijgen van wat HelloFresh zijn klanten te bieden heeft. We hebben er ook voor gezorgd dat we een recept uit de “hall of fame” hebben opgenomen om te zien wat echt verkoopt, evenals een calorie-slimme keuze.

 • Roodgloeiende cheddar kalkoenburgers met blauwe kaassaus, krokant gebakken uien &gekruide aardappelpartjes
 • Gehaktballetjes met bulgogisaus, geroosterde wortelen, gemberrijst &sriracha roomsaus
 • Romige citroen spinazie ricotta ravioli met geroosterde paprika &parmezaan
 • Zalm in romige dijon bieslooksaus, geroosterde aardappelpartjes &citroenachtige courgette
 • Eenpans pittige kokoscurry roerbak met noedels, koriander & pinda’s

Verpakking: Grenzend aan buitensporig

HelloFresh-leveringen worden verpakt in een kartonnen doos met een geïsoleerde voering, twee kartonnen inzetstukken en verschillende grote ijspakken. Hoewel dit goed werkt om voedsel koud te houden en de ijspakken kunnen worden afgetapt en gerecycled in een gespecialiseerde faciliteit, kwam het neer op meer afval voor ons.

In de verzenddoos worden de ingrediënten gegroepeerd in papieren zakken om te helpen scheiden wat u nodig hebt voor elk recept en de rauwe, individuele ingrediënten zijn meestal verpakt in plastic.

Hoewel dit erg handig is en het ingrediëntenbeheer in de koelkast vereenvoudigt, komt het neer op veel verpakking. We eindigden met bijna 50 afzonderlijke stukken van slechts één levering, wat een beetje extreem aanvoelde, vooral als klanten dit wekelijks ontvangen.

Hellofresh bruine papieren zakken in leveringsdoos

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


Klantenondersteuning: grondige FAQ-sectie

Hoewel het enige ondersteunende materiaal dat bij de levering wordt geleverd, de recepten zelf zijn, is er veel informatie beschikbaar op de HelloFresh-website. De FAQ-sectie is uiterst grondig en er zijn verschillende manieren om contact op te nemen met de klantenservice als dat nodig is. We namen contact op met enkele basisvragen met betrekking tot voeding en kregen bijna alles beantwoord via de chatbot-functie. We hielden van de directheid van deze functie, omdat het echt de voorkeur heeft om te wachten op een reactie via e-mail of in de wacht te zitten via de telefoon. Het is echter afhankelijk van een georganiseerde en diepgaande FAQ-pagina, en gelukkig heeft HelloFresh dat. Als u niet kunt krijgen wat u nodig hebt van de website, is er ook een optie om in te bellen.

Voeding: Beperkte focus

HelloFresh beweert niet de meest gezondheidsgerichte maaltijdkit op de markt te zijn, en dat zet de toon voor zijn benadering van dieetaccommodatie. Onder de maaltijdplannen zijn er een paar opties voor vegetarische, pescatarian of calorie-slimme opties, en tijdens het selecteren van maaltijden zie je een “koolhydraatbewust” label, maar de diëten eindigen daar.

Hoewel we de afwezigheid van te beperkende, trendy diëten verfrissend vonden, denken we dat het nuttig zou zijn om maaltijden aan te passen voor problemen zoals voedselallergieën. HelloFresh bevat echter volledige voedingsanalyse en allergeneninformatie, bereid door diëtisten, op het moment van menuselectie. Dit gaat dieper in op welke ingrediënten welke allergenen bevatten, zodat uiteindelijk een klant met een voedselallergie of -intolerantie door de service kan navigeren, maar wat meer werk moet doen om daar te komen.

Het kookproces: georganiseerd en toegankelijk

Hoewel niet elk recept dat we met HelloFresh hebben gemaakt “snel en gemakkelijk” kan worden genoemd, is dat niet noodzakelijkerwijs het doel. HelloFresh wil mensen weer aan het koken krijgen, met minder stress. De recepten vragen je wel om meerdere maaltijdcomponenten tegelijk te multitasken en te bereiden, maar je bent klaar voor succes met georganiseerde, voorgeportioneerde ingrediënten en grondige recepten.

HelloFresh stelt wel voor dat je aan tafel komt met een paar vaardigheden, maar we vonden dat nieuwere koks de eenvoudigere recepten aankonden en hun weg konden opbouwen naar de gecompliceerde recepten. We vonden het ook leuk dat deze kit niet te veel eisen stelde aan onze voorraadkastingrediënten, zoals we hebben ervaren met sommige andere kits, maar zorg ervoor dat je enkele van de essentiële dingen zoals zout, peper, olie en suiker bij de hand hebt. Je kunt ook verwachten dat je wat basiskeukenapparatuur nodig hebt, en misschien een of twee niet-zo-eenvoudige items zoals een zester. Voor alles wat we niet hadden, improviseerden we en het eten bleek prima.

Aardappelen en uien op een houten snijplank

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


Smaak, versheid en kwaliteit: grote smaak, maar herhaald

Qua smaak waren onze HelloFresh-maaltijden echt heel lekker en hadden ze geen extra hulp nodig om daar te komen. Misschien hebben we bij één gelegenheid niet helemaal het exacte smaakprofiel geproefd dat we hadden verwacht, maar over het algemeen waren de smaakmakers gedurfd maar toch uitgebalanceerd en produceerden ze smakelijke en bevredigende maaltijden. Het geleverde vlees en de geleverde producten leken allemaal vers, en hoewel niet alle groenten de meest seizoensgebonden keuzes waren, hadden ze een geweldige smaak en textuur.

Qua variatie is HelloFresh er zeker een om ingrediënten te herhalen en formulerecepten in meerdere smaakprofielen te gebruiken. Hoewel we niet per se boos zijn over het zien van hetzelfde gehaktbalgerecht op verschillende manieren op smaak gebracht, denken we wel dat het merkbaar is. Voor de prijs is het echter ook heel begrijpelijk dat HelloFresh zijn menu’s op deze manier structureert.

Wat de inkoop van ingrediënten betreft, vindt u niet veel informatie over de menu’s zelf, maar u kunt erover lezen in de pagina’s met veelgestelde vragen. HelloFresh is niet per se op zoek naar de go-to voor mensen die alles biologisch willen, maar de service gebruikt wel wat biologische producten en voldoet aan de Monterey Bay Seafood Watch-criteria voor zijn zeevruchten. Helaas zou je dat niet weten, tenzij je naar de FAQ-pagina gaat, dus bekijk dat als je geïnteresseerd bent.

Hoewel we de afwezigheid van te beperkende, trendy diëten verfrissend vonden, denken we dat het nuttig zou zijn om maaltijden aan te passen voor problemen zoals voedselallergieën.

HelloFresh is goed voor

HelloFresh is het meest logisch voor mensen die gewoon op zoek zijn naar in de keuken met een no-nonsense benadering van lekker eten. We denken dat de service het beste werkt voor diegenen die minstens drie keer per week ten minste twee mensen willen voeden, zolang ze geen specifieke dieetbeperkingen hebben.

De wedstrijd: HelloFresh vs. Green Chef

Hoewel niet bepaald concurrenten omdat HelloFresh eigenaar is van Green Chef, bieden deze services beide een wekelijkse abonnementsoptie voor diegenen die van plan zijn wat tijd in de keuken door te brengen. Beide kits bieden ingrediënten in plaats van volledig gekookte maaltijden, maar ze verschillen qua prijs en ingrediënttype. Terwijl HelloFresh begint bij $ 7,99 per portie, is Green Chef duurder met een startprijs van $ 11,99 per portie. Dit is waarschijnlijk te wijten aan de variatie in ingrediënten, wat misschien wel de grootste onderscheidende factor is tussen de twee services.

HelloFresh serveert een aantal biologische producten en houdt zich aan bepaalde richtlijnen voor duurzaamheid en dierenwelzijn, maar Green Chef doet er alles aan om prioriteit te geven aan dit niveau van inkoop. Het bedrijf is een gecertificeerd biologisch bedrijf en hoewel niet alles biologisch kan zijn, zijn alle producten en eieren gecertificeerd, tenzij anders geëtiketteerd.


Eindoordeel

HelloFresh krijgt het diner op tafel met minimale stress en aandacht voor uw budget. We houden er misschien niet van voor mensen met specifieke voedingsbehoeften, maar met vaste smaken die een verscheidenheid aan smaakpapillen behagen, denken we dat het een geweldig weekavonddiner is.

Methodologie

We bestelden, kookten en evalueerden maaltijden van 40 verschillende maaltijdbezorgdiensten om elk aanbod, voedingsprofielen, prijzen, duurzaamheid en, natuurlijk, smaken te beoordelen. We namen contact op met de klantenserviceteams van elk van de bedrijven, verzamelden gegevens en beoordeelden elk bedrijf grondig.


Onze bodymindspirit Fit-schrijvers zijn allemaal geregistreerde diëtisten die vertrouwden op hun onderzoek en de daaruit voortvloeiende gegevens om hun beoordelingen te informeren.

Specs

 • Productnaam

  HalloFresh

 • Laagste prijs per portie

  7,49 dollar

 • Aantal geserveerde diëten

  2

 • Aantal recepten

  25

 • Leveringsgebied

  48 staten

 • Portiegroottes beschikbaar

  2, 4

HelloFresh is een geweldige keuze voor mensen die aan de slag willen in de keuken, maar de ervaring moeten vereenvoudigen. Als u maaltijden wilt die verpakt zijn in smaak en neem een beetje moeite om te koken, maar houd het overal elders laag, je zult genieten van deze service.

Voedingswaarde- en allergeenanalyses zijn beschikbaar op het punt van menuselectie, zodat klanten de keuzes kunnen maken die ze nodig hebben.

Hoewel we de afwezigheid van te beperkende, trendy diëten verfrissend vonden, denken we dat het nuttig zou zijn om maaltijden aan te passen voor problemen zoals voedselallergieën.

HelloFresh krijgt het diner op tafel met minimale stress en aandacht voor uw budget. We houden er misschien niet van voor mensen met specifieke voedingsbehoeften, maar met vaste smaken die een verscheidenheid aan smaakpapillen behagen, denken we dat het een geweldig weekavonddiner is.