Gymshark’s Cyber Week Sale is nog steeds tot 60% korting – hier is wat een CPT koopt

Gymshark's Cyber Week Sale is nog steeds tot 60% korting - hier is wat een CPT koopt
editor-loved-gymshark-black-friday-deals-up-to-60-off-tout

Gymshark


Als personal trainer en zelfbenoemde sportschoolrat leef ik praktisch in een legging. Maar na talloze paren te hebben geprobeerd, zijn Gymshark-leggings de enige die ik dag in, dag uit wil dragen. Sterker nog, ik bezit al meer dan zeven paar. Ik was extatisch om te horen dat juist de leggings waar ik geen dag zonder kan. tot 60% korting voor Cyber Week dit jaar. Hier zijn enkele van de beste Gymshark-leggingsdeals die ik vandaag zal kopen voordat de uitverkoop eindigt om aan mijn rotatie toe te voegen (en dat zou jij ook moeten doen).

Gymshark Leggings Aanbiedingen die je niet wilt missen

Gymshark VITAL SEAMLESS 2.0 LEGGING

Gymshark


Gymshark leggings zijn mijn favoriet om te trainen en persoonlijke train omdat ze comprimerend zijn zonder in je huid te graven. Vanwege hun tweede huidgevoel kan ik ze gemakkelijk de hele dag dragen, van thuiswerken tot trainen – ze zijn zo comfortabel. Wat de leggings van Gymshark onderscheidt van andere merken die ik heb geprobeerd, is dat ze op hun plaats blijven terwijl je traint – of je nu hurkt met zware lasten of sprint op de loopband, je hoeft je training niet te onderbreken om deze legging op enig moment aan te passen. Hoewel ik al zeven paar in mijn kledingkast heb, ben ik van plan om deze afgeprijsde paren vandaag aan mijn winkelwagen toe te voegen voor Gymshark’s Cyber Week Uitverkoop:

 • Vital Seamless 2.0 Legging zo laag als $ 27 (was $ 54) – Shop deze legging als je de voorkeur geeft aan een naadloos ontwerp dat met je meebeweegt terwijl je traint zonder naar beneden te vallen. Ik hou van de high-waisted fit en zweetafvoerende stof.
 • Adapt Animal Seamless Leggings 24 dollar (was $60) – Wil je je een dier in de sportschool? Ik raad deze naadloze legging aan. Ik hou van de Jacquard-print en het ruched detail op de billen die je assets accentueren.
 • Training Leggings 29 dollar (was $ 42) – Een keuze die beter geschikt is voor dagelijks gebruik dan intensieve training (omdat sommige gebruikers een beperkt bewegingsbereik hebben gemeld), deze zijn geweldig voor een casual maar comfortabele look op een gezellige zondag.
 • Elevate Leggings 48 dollar (was $ 68) – Ik voeg deze toe aan mijn rotatie als een klassieke zwarte legging die ik kan dragen om zowel boodschappen te doen als een nieuwe one rep max in de sportschool in te stellen.
 • Adapt Camo Naadloze Legging 24 dollar (was $ 60) – Ik heb er al een paar, maar ik koop vandaag een tweede omdat ik er nog een nodig heb in mijn rotatie. Ik draag deze graag als ik een kleine schop in de kont nodig heb om naar mijn training van 7 uur ’s ochtends te gaan – de print geeft me echt het gevoel dat ik een gymkrijger ben.
 • GS Power High Rise Leggings 30 dollar (was $60) Bedoeld om “met jou te falen” op die laatste mogelijke rep, ik hou van het ontwerp van deze legging en het feit dat ze een versterkte tailleband hebben met toegevoegd mesh dat zowel ademend als veilig is.
 • Sweat Seamless Sculpt Leggings 26 dollar (was $64) – Met oogjes aan de zijkant en achterkant van de benen zorgt deze broek voor ultiem ademend vermogen. Ik ben van plan om er een paar te pakken voor mijn volgende hete yogales.
 • Studio 7/8 Legging 30 dollar (was $ 60) – Zijdezacht met een hoog oplopende, voorgevormde tailleband, deze legging is gebouwd om lang mee te gaan. Ik hou van de licht bijgesneden lengte en hoe rekbaar de stof is. Combineer met een paar van de beste ondergoed voor het trainen voor maximaal comfort.

Andere Aanbiedingen voor Gymshark naar Snag

Gymshark VITAL SEAMLESS 2.0 CROP TOP

Gymshark


Hoewel de leggings van Gymshark mijn favoriete items zijn om te winkelen van het merk, houd ik ook een paar andere stukken in de gaten die tot 60% korting hebben op Cyber Week. Ik zal een Gymshark crop top of twee toevoegen aan mijn winkelwagentje, een paar stijlvolle sportbeha’s en een jogger voor mijn groeiende thuiswerkgarderobe (perfect om te dragen tijdens het lopen op een loopbandbureau). Hier zijn de afgeprijsde items die ik vandaag aan mijn winkelwagentje zal toevoegen, behalve nog een paar van mijn geliefde Gymshark-leggings:

 • Vital Seamless 2.0 Crop Top 20 dollar (was $40) – Ik heb er al een en zal er vandaag nog een aan mijn winkelwagentje toevoegen – het is het perfecte shirt om mee te nemen van een snelle sportschool sesh naar brunch, of zelfs te dragen tijdens een avondje uit.
 • Rust Dag Zweten Joggingbroek 51 dollar (was $56) – Ik heb deze al een tijdje in het vizier, en nu ze zijn verdisconteerd ben ik klaar om te springen. Met diepe zakken en een superzacht gevoel zijn deze geweldig voor rustdagen en perfect voor de onderste helft van je thuiswerkoutfit.
 • Adapt Animal Seamless Sport BH 42 dollar (was $ 46) – Een geweldig stuk om te combineren met de Adapt Animal Seamless Leggings. Ik vind het geweldig dat deze naadloze sportbeha niet in je zijkanten graaft en met je meebeweegt, wat vooral geweldig is voor overheadliften.
 • Vital Seamless 2.0 Shorts 36 dollar (was $ 40) – Deze zweetafvoerende shorts zijn een kortere versie van Gymshark’s Vital Seamless 2.0 Leggings en ik moet deze zo snel mogelijk in mijn handen hebben.
 • Medium Everyday Sporttas 42 dollar (was $52) – Nu ik weer in een echte sportschool ga sporten, in plaats van te doen alsof mijn woonkamer een Equinox is, komt deze sporttas goed van pas.

Aangezien Gymshark retouren accepteert op alle items die zijn gekocht tijdens hun Cyber Week-uitverkoop (behalve items die zijn gemarkeerd als “definitieve verkoop”, die niet in aanmerking komen voor retouren of terugbetalingen), voeg ik deze toe aan mijn winkelwagentje, wetende dat ik ze altijd kan retourneren als ze niet persoonlijk bij mijn stijl passen.

Voor een volledige lijst van wat er is afgeprijsd voor de Gymshark Cyber Week Sale van dit jaar – die vandaag, 30 november, eindigt – kun je hier zien wat er wordt aangeboden.