Gobble Beoordeling

Gobble Beoordeling

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
producten— meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

zalm en groenten op een bord

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


Gobble vereenvoudigt en versnelt de kooktijd van maaltijden met behulp van door de chef bereide ingrediënten om een kwaliteitsvolle maaltijdervaring te garanderen die helemaal opnieuw begint. Als je het je kunt veroorloven en graag nieuwe keukens uitprobeert, probeer deze service dan eens.

Pros

 • Voorgeportioneerde ingrediënten

 • Er is geen kookervaring nodig

 • Geweldig voor een drukke levensstijl

Tegens

 • Verpakking voelt overdreven aan

 • Inconsistente kooktijd

 • Kleine menuselectie

Meld u nu aan

4


Opslokken

zalm en groenten op een bord

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


In dit artikel

 • Prijzen
 • Hoe het werkt
 • Maaltijden kiezen
 • Verpakking
 • Klantenondersteuning
 • Voeding
 • Het kookproces
 • Smaak, versheid en kwaliteit
 • Gobble is goed voor
 • Methodologie
 • Eindoordeel
 • Specs

Gobble is een bezorgservice voor maaltijdpakketten die vooraf bereide ingrediënten en recepten biedt die gemakkelijk in slechts 15 minuten kunnen worden bereid. Toen Gobble in 2010 voor het eerst begon, was het niet succesvol om voorgekookte maaltijden aan consumenten te leveren. De oprichter en CEO van het bedrijf, Ooshma Garg, veranderde van koers en besloot dat ze wilde voldoen aan de vraag van drukke werkende huishoudens met kwaliteitsmaaltijden die tijd besparen om tijd te bereiden in de keuken. Gezien haar eigen afhaalbestelgewoonten en gebrek aan gezond eten, en ze wilde vers thuis koken zonder tijd in de keuken door te brengen.

Gobble heeft zich gevestigd als een niche in de maaltijdpakketbezorgingsindustrie vanwege de belofte om consumenten een verse en snelle eetervaring te bieden. Hier is een diepe duik in Gobble om te zien hoe het in het algemeen scoort.

Prijzen: verschillende opties

Gobble biedt twee plannen voor twee of vier personen, met een laagste prijs per portie van $ 11,99. Verzending is $ 6,99 per levering en u kunt maaltijden bestellen voor drie, vier of vijf nachten per week. Hier is een korte prijsuitsplitsing:

 • 2 maaltijden met elk 2 porties: $ 16,99 per portie
 • 3 maaltijden met elk 2 porties: $ 14,99 per portie
 • 4 maaltijden met elk 2 porties: $ 12,99 per portie
 • 5 maaltijden met elk 2 porties: $ 11,99 per portie
 • 2 maaltijden met elk 4 porties: $ 12,99 per portie
 • 3 maaltijden met elk 4 porties: $ 11,99 per portie
 • 4 maaltijden met elk 4 porties: $11,99 per portie
 • 5 maaltijden met elk 4 porties: $11,99 per portie

Hoe het werkt: kies uit 3 plannen

Gobble volgt een eenvoudig aanmeldingsproces dat draait om drie basiseiwitopties: klassiek, vegetarisch of mager en schoon. Pas vervolgens de instellingen van uw maaltijdkit aan op basis van het aantal nachten per week en het aantal personen. U wordt vervolgens gevraagd om uw eerste levering binnen een week te selecteren, uw maaltijden te kiezen en de bestelling af te ronden. Maaltijden worden wekelijks en continu bezorgd, tenzij u uw abonnement overslaat of opzegt vóór de geplande levering van de vorige week.

U kunt uw maaltijden aanpassen in de bezorgkalender om verschillende keukens uit te proberen.

Gobble-maaltijden zijn door de chef ontworpen maaltijden en bereide verse ingrediënten die zijn geportioneerd en weinig hak- of meetvaardigheden vereisen. Van deze smaakvolle maaltijdpakketten wordt verwacht dat ze gemakkelijk in 15 minuten kunnen worden bereid. Gobble biedt glutenvrije, zuivelvrije, koolhydraatarme en vegetarische diëten in zijn maaltijddetails, maar geen andere beperkende eetplannen. Menu’s veranderen wekelijks en bieden een verscheidenheid aan verschillende keukens.

Maaltijden kiezen: een korte selectie van smakelijke maaltijden

Gobble biedt een enigszins beperkt wekelijks menu van diners, salades, soepen, bijgerechten, desserts en ontbijtopties naast speciale kits voor vier. In vergelijking met andere maaltijdpakketten biedt Gobble niet veel variatie als iemand op een bepaald moment een menu met tientallen opties wenst.

Op het moment dat we Gobble testten, waren er negen dineropties, drie magere en schone diners beschikbaar, twee salade-opties, twee soepen, drie kanten, drie desserts en drie ontbijtopties en één speciale kit voor vier. Maaltijden worden automatisch toegewezen op basis van uw voorkeuren in het aanmeldingsproces, maar u kunt uw maaltijden aanpassen in de bezorgkalender om verschillende keukens uit te proberen. Add-ons op een typische maaltijd omvatten extra eiwitopties, bijgerechten, ontbijt en desserts. De deadline voor het wijzigen van een levering, inclusief het overslaan van een bestelling, is woensdag om 23:59 uur, de week voorafgaand aan uw levering.

ingrediënten van een maaltijdbezorgservice op een toonbank

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


Wat we hebben gemaakt

Onze Gobble-selecties omvatten een speciale kit voor vier, een premium diner en chocolate chip cookie dough dat we als dessert in koekjes bakten. Daarvan hebben we ons voor deze beoordeling gericht op deze vijf maaltijden:

 • Aardappel pierogi met butternut squash puree & gebakken boerenkool
 • Boterkip met basmatirijst &naanbrood
 • Sint-Jakobsschelp &garnalen pasta met citroen kappertjes botersaus
 • Hawaiian loco moco bord met gebakken ei &geroosterde knoflookrijst
 • Teriyaki ananaszalm met plantaardige gebakken rijst en paksoi

Verpakking: Overtollige verpakkingsmaterialen

De verpakking wordt geleverd in een recyclebare kartonnen doos met een geïsoleerde voering die de ingrediënten bevat. Het voedsel wordt koel gehouden met de isolatie- en gelijspakketten aan de onderkant, die volgens het bedrijf moeten worden bewaard totdat je alles binnen 24 uur uitpakt. De ingrediënten zijn gegroepeerd op recept en zijn verpakt in plastic, met het vlees apart verpakt op de bodem. Dit aspect is belangrijk omdat als u 10 of meer maaltijden bestelt, de georganiseerde de bereidingstijd verder kan verkorten.

Dat gezegd hebbende, de hoeveelheid plastic voelde buitensporig. In totaal bevatte onze Gobble-bestelling 59 stuks verpakking, inclusief de leveringsdoos. Van die 59 stuks konden er 48 worden gerecycled langs de stoeprand of in een speciale faciliteit. De overige 11 items moesten in de prullenbak worden gegooid.

ingrediënten in een maaltijdbezorgbox

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


Klantenondersteuning: responsief en behulpzaam

Gobble biedt een eenvoudige receptenkaart die is afgestemd op de ingrediënten van elke kit. Maak je geen zorgen als het beschadigd raakt tijdens de levering, omdat je het ter referentie kunt openen in je e-mail of je account in de leveringskalender.

We hebben de klantenservice gemaild met betrekking tot het ontbrekende meelingrediënt in onze Hawaiiaanse loco moco-maaltijd. Ze namen onmiddellijk contact op met een hoffelijke reactie die een verontschuldiging omvatte en konden $ 6 terugbetalen voor het ongemak. Er was echter geen informatie online beschikbaar die aangeeft hoeveel van een terugbetaling zou worden verstrekt als andere ingrediënten ontbraken. We gebruikten de chatbox om te vragen of voedingsdeskundigen deelnemen aan de menuplanning en voedingsanalyse. Dit genereerde direct links naar bedrijfsartikelen voor mogelijke antwoorden. Er waren geen specifieke details over gebruikte experts, maar er was informatie over wat gezonde maaltijden voor Gobble zijn. Er is ook een optie om te bellen tijdens hun uren van maandag tot en met zondag en ook te sms’en.

Voeding: Transparant

Het wekelijkse, semi-gevarieerde menu biedt dieetkeuzes die betrekking hebben op reguliere diëten, magere en schone opties en vegetarische maaltijden. De magere en schone maaltijd benadrukt koolhydraatarme en magere eiwitopties die minder dan 600 calorieën bevatten. De klassieke diners zijn consequent tussen de 700 en 900 calorieën en gebruiken verschillende ingrediënten samen met verschillende keukens. Sommige maaltijden zijn zuivelvrij, notenvrij of glutenvrij, wat kan worden bekeken in de beschrijving van de maaltijdpakketten en de receptenkaart. Volledige voedingsinformatie is beschikbaar in het gedeelte leveringskalender van uw account, samen met ingrediënten en receptdetails.

receptkaarten met voedingsinformatie

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


Het kookproces: bijna 15 minuten

Om te beginnen werden de recepten voor de diners voor twee samengevat in drie stappen en waren ze eenvoudig te volgen. Gobble doet goed werk door de meeste ingrediënten voor te bereiden, zoals het in blokjes snijden van de kip en het verpakken van de gekarameliseerde ui en sauzen die gewoon in het kookproces moeten worden toegevoegd. De enige andere ingrediënten die we nodig hadden waren zout, peper, olie en, zoals hierboven vermeld, bloem voor de Hawaiiaanse loco moco plaat. Bovendien nam het Hawaiiaanse gerecht meer tijd in beslag dan verwacht, omdat er gehakt werd en het vlees tot pasteitjes moest worden gegoten.

Anders was het kookproces beginnersniveau. De rijst hoefde bijvoorbeeld alleen maar 90 seconden in de magnetron te worden gezet, geroerd en vervolgens 60 seconden terug te zetten. Kookgerei zoals een koekenpan, mes, snijplank, spatel, tang en een pastapot en zeef werden gebruikt.

twee zalmfilets in een pan

bodymindspirit Fit / Abdij Littlejohn


Smaak, versheid en kwaliteit: verse ingrediënten

Gobble bracht de gastronomische smaken die we van deze service verwachtten voor de meerderheid van de geteste maaltijden. We waren vooral onder de indruk van hoe lekker de boterkip was en voelden een culturele band met de Hawaiiaanse locomocoplaat omdat onze tester uit Hawaï kwam. Het was een beetje aan de zoetere kant, maar over het algemeen was het heerlijk. De aardappel pierogi met butternut squash puree en gebakken boerenkool serveergrootte leek meer geschikt voor drie of vier personen, in plaats van twee. De smaak was echter lekker bij elke hap en de ingrediënten zorgden voor de verwachte smaken.

De garnalen- en sint-jakobsschelpenpasta schoten tekort op de gedurfde hartige smaken die we verwachtten en hadden kunnen profiteren van extra kruiden zoals zout. Ook de teriyaki ananaszalm viel tegen. De saus was te zout en de paksoi miste elke smaak. We vonden geen problemen met de kwaliteit van het vlees en de producten waren vers en in goede staat. Er werd echter geen sourcinginformatie verstrekt.

Gobble is goed voor

Gobble is ideaal voor iemand met een drukke levensstijl die een eenvoudige kookervaring wil met vers voorbereid voedsel. Het biedt een gevoel van empowerment achter de kachel zonder de noodzaak om ingrediënten te hakken en te meten. Gobble is ook voor mensen die lokaal misschien geen toegang hebben tot een verscheidenheid aan voedsel, en het is een goede pasvorm voor mensen met niet-beperkende diëten die geen dieetproblemen hebben en gemakkelijk thuis willen koken.

Gobble doet goed werk door de meeste ingrediënten voor te bereiden, zoals het in blokjes snijden van de kip en het verpakken van de gekarameliseerde ui en sauzen die gewoon in het kookproces moeten worden toegevoegd.

Het is belangrijk om te vermelden dat Gobble niet wordt aanbevolen voor mensen met ernstige voedselallergieën, voedselintolerantie of dieetbeperkingen, ook al kunnen maaltijden worden aangepast door bepaalde ingrediënten uit te sluiten. Het is ook niet geschikt voor iedereen met een strikt budget.


Eindoordeel

Gobble heeft ongetwijfeld heerlijke maaltijdkit-opties met eenvoudige instructies zonder het gedoe van helemaal opnieuw koken. Als je eten uit andere culturen wilt proberen, is Gobble misschien een optie voor jou. Houd er rekening mee dat de prijs per portie een beetje hoger is dan sommige van zijn concurrenten.

Methodologie

We bestelden, kookten en evalueerden maaltijden van 40 verschillende maaltijdbezorgdiensten om elk aanbod, voedingsprofielen, prijzen, duurzaamheid en, natuurlijk, smaken te beoordelen. We namen contact op met de klantenserviceteams van elk van de bedrijven, verzamelden gegevens en beoordeelden elk bedrijf grondig.

Onze bodymindspirit Fit-schrijvers zijn allemaal geregistreerde diëtisten die vertrouwden op hun onderzoek en de daaruit voortvloeiende gegevens om hun beoordelingen te informeren.

Specs

 • Productnaam

  Opslokken

 • Vanafprijs

  $11.99 per portie

 • Leveringsgebied

  47 staten

 • Producten komen aan

  Vers

 • Klanten kunnen de leverdatum kiezen?

  Nee

 • Gratis verzending?

  Nee

Gobble vereenvoudigt en versnelt de kooktijd van maaltijden met behulp van door de chef bereide ingrediënten om een kwaliteitsvolle maaltijdervaring te garanderen die helemaal opnieuw begint. Als je het je kunt veroorloven en graag nieuwe keukens uitprobeert, probeer deze service dan eens.

U kunt uw maaltijden aanpassen in de bezorgkalender om verschillende keukens uit te proberen.

Gobble doet goed werk door de meeste ingrediënten voor te bereiden, zoals het in blokjes snijden van de kip en het verpakken van de gekarameliseerde ui en sauzen die gewoon in het kookproces moeten worden toegevoegd.

Gobble heeft ongetwijfeld heerlijke maaltijdkit-opties met eenvoudige instructies zonder het gedoe van helemaal opnieuw koken. Als je eten uit andere culturen wilt proberen, is Gobble misschien een optie voor jou. Houd er rekening mee dat de prijs per portie een beetje hoger is dan sommige van zijn concurrenten.