Glutenvrije taartkorstmerken

Glutenvrije taartkorstmerken
Key lime pie plak gegarneerd met slagroom op wit bord

Brian Leatart / Getty Images


Er is geen reden om taart op te geven – zelfs zelfgemaakte taart – alleen omdat je het glutenvrije dieet volgt. Maar het vinden van een kant-en-klare glutenvrije taartkorst voor je pompoen, vla, pecan of op fruit gebaseerd meesterwerk kan een beetje lastig zijn.

Gelukkig zijn er een paar opties waaruit je kunt kiezen. Ik heb gekeken naar wat er zowel online als in supermarkten beschikbaar is, en hier zijn de details.

In de winkel gekochte, kant-en-klare glutenvrije taartkorsten

Voor in de winkel gekochte bevroren glutenvrije taartkorsten zijn de alternatieven:

  • Kinnikinnick Foods Frozen Glutenvrije Taart korsten: Deze worden getest om ervoor te zorgen dat ze minder dan 5 delen per miljoen gluten bevatten (minder is altijd beter als het gaat om delen per miljoen gluten). Kinnikinnick verzendt zijn taartkorsten niet, dus je moet er een in winkels vinden (of mogelijk je winkelmanager vragen om het te bestellen).
  • Mi-Del Graham-Stijl Glutenvrije Taart korst: Mi-Del produceert ook glutenvrije koekjes, dus het is logisch dat het bedrijf een kant-en-klare glutenvrije taartkorst aanbiedt. Mi-Del taartkorsten zijn glutenvrij gecertificeerd door de Glutenvrije Certificeringsorganisatie, die tests vereist om minder dan 10 delen per miljoen gluten te garanderen. In tegenstelling tot de andere taartkorsten, kun je Mi-Del taartkorsten online kopen.

Maak glutenvrije taartkorst van een mix of helemaal opnieuw

Als je lokaal geen bevroren taartkorst kunt vinden, moet je er een maken van een mix of helemaal opnieuw.

Er zijn een aantal keuzes in mixen, waaronder Glutino Gluten-Free Pantry’s Perfect Pie Crust mix en Williams-Sonoma’s Gluten-Free Pie Crust Mix.

Tot slot kun je ook een notentaartkorst proberen. Pecannotentaartkorst zou goed bij je passen als je graanvrij bent of over het algemeen liever een koolhydraatarm dieet eet.

Je moet natuurlijk vooruit plannen voor je glutenvrije taart, maar je hebt genoeg keuzes.