F45 Training Review: kosten, vergelijkingen, voor- en nadelen

F45 Training Review: kosten, vergelijkingen, voor- en nadelen
Gasten wonen de David Beckham en F45 Training Launch DB45 bij op 09 mei 2022 in Miami, Florida

Alexander Tamargo / Getty Images


 • Beschrijving van de training
 • Type of Training
 • F45 Workout-indeling en -configuratie
 • F45 Instructie en Trainers
 • Rooster
 • Kosten van F45
 • Verbrande calorieën in F45 Training
 • De F45-uitdaging
 • Voors en tegens van F45 Training
 • Hoe F45 vergelijkt

F45 is een sportschoolfranchise met locaties in de Verenigde Staten en over de hele wereld. De “F” in F45 staat voor functionele training en “45” is de lengte van de training in minuten. Het bedrijf beschrijft zichzelf als “een wereldwijde fitnessgemeenschap die gespecialiseerd is in innovatieve, intensieve groepstrainingen die snel, leuk en resultaatgericht zijn.”

F45 werd in 2011 opgericht door twee ondernemers, Adam Gilchrist en Rob Deutsch, in Sydney, Australië. De sportschool werd populair toen acteur Mark Wahlberg en andere sport- en entertainmentberoemdheden het merk begonnen te promoten.

In 2019 waren er naar verluidt 1.750 F45-studio’s op locaties in Europa, Noord-Amerika, Zuid-Amerika, Azië en Afrika. Je vindt veel F45-studio’s op universiteitscampussen en de training zou vooral populair zijn onder studenten en millennials, met name vrouwen.

Wat is F45-training?

F45 is een redelijk gestructureerd systeem dat intervaltrainingen met hoge intensiteit combineert met functionele training. Elke franchise volgt hetzelfde trainingsformaat en dezelfde reeks oefeningen en gebruikt dezelfde rode, witte en blauwe fitnessuitrusting.

In een F45-studio zie je fitnesstools zoals touwen, kettlebells, spinfietsen, dumbbells, barbells en platen, platforms en andere apparatuur die vaak wordt gebruikt in HIIT-achtige trainingen. Sommige (maar niet alle) F45-locaties hebben een DJ bij de hand om deuntjes te draaien tijdens de training.

Er zijn verschillende officiële mobiele apps voor F45-training. In de F45 Training-app kunnen gebruikers lesroosters bekijken en zich aanmelden voor lessen. F45 Challenge is een app die voedingsadvies en maaltijdplannen, trackers, workouts om vanuit huis te doen en uitdagingen biedt waarbij gebruikers een reeks activiteiten en doelen voltooien. Met de F45 Life-app kunt u de hartslagmeters in de studio aansluiten, zodat gegevens worden weerspiegeld in uw tracking.

We hebben de beste kettlebells uitgeprobeerd, getest en beoordeeld. Als je op zoek bent naar kettlebells, onderzoek dan welke optie het beste voor jou is.

Type of Training

Als je niet bekend bent met HIIT, staat het acroniem voor intervaltraining met hoge intensiteit. Simpel gezegd, dit type training vereist dat je gedurende een korte periode krachtige activiteit doet, gevolgd door een kort rustinterval. HIIT-trainingen zijn meestal korter dan traditionele cardiolessen en staan bekend als een efficiënte manier om calorieën te verbranden en het hele lichaam in korte tijd te trainen.

High Intensity Interval Training (HIIT) is een efficiënte manier om de cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, insulinegevoeligheid en cognitieve functie. Het is ook aangetoond dat het het risico op hart- en vaatziekten en metabole ziekten, borstkanker en artritis vermindert.

Om ervoor te zorgen dat ze uw hartslag in een bereik met hoge intensiteit krijgen, kunnen deelnemers de F45 LionHeart draadloze hartslagmeter gebruiken, die meestal voor ongeveer $ 60 wordt verkocht. Het apparaat werkt samen met F45 TV-schermen om live hartslaggegevens te leveren. Of u kunt uw gepersonaliseerde prestatierapport in uw eigen tijd in de app bekijken. Er wordt ook advies gegeven over aanbevolen hartslagzones.

Functionele training is oefening die u helpt om efficiënter te bewegen door activiteiten van het dagelijks leven. Veel functionele trainingsbewegingen zijn lichaamsgewichtoefeningen die bewegingen nabootsen die je de hele dag door gebruikt, zoals duwen, trekken, tillen en stabiliseren van het lichaam.

F45 Workout-indeling en -configuratie

Elke F45-workout heeft een naam, zoals Miami Nights, Moonhopper, Tokyo Disco of Triple Threat. Elk is een iets andere variatie op het intervalformaat van 45 minuten met hoge intensiteit. Tijdens de Triple Threat Workout voltooi je bijvoorbeeld verschillende oefeningen tijdens drie verschillende sets die iets langer duren. Maar je wordt uitgedaagd om het aantal reps in de tweede set te verdubbelen en het aantal in de derde set te verdrievoudigen.

Om door de training te navigeren, gaan deelnemers meestal van genummerd station naar genummerd station in een circuitstijl. Grote tv-schermen tonen een demonstratie van de oefening om voltooid te zijnd op elk station. Tijdens de korte pauze-intervallen ga je naar het volgende station of pak je water.

F45 Instructie en Trainers

Naast de oefendemo op de tv-schermen, zijn er bij elke training een of twee trainers aanwezig. Trainers leggen de training uit bij de introductie en circuleren vervolgens tijdens de training om tips, motivatie en begeleiding te bieden. Trainers kunnen ook aanpassingen aanbrengen of alternatieve apparatuur krijgen als dat nodig is.

Een ding dat F45 anders maakt dan veel vergelijkbare trainingen, is dat de trainers de oefeningen niet demonstreren zoals je zou verwachten in een traditionele groepsfitnessomgeving. In plaats daarvan kijken deelnemers naar de grote tv-schermen om instructies te krijgen voor elke oefening.

Op het scherm, Cory George, bekend als het “gezicht van F45”, demonstreert elke oefening. De instructie speelt op een lus voor de duur van het interval. Als je onduidelijk bent over de oefening of een aanpassing nodig hebt, bieden de trainers hulp.

Rooster

Het F45-trainingsschema is zo geformatteerd dat elke sportschool over de hele wereld dezelfde training op dezelfde dag doet. Hoewel alle F45-trainingen worden aangeduid als hoge intensiteit en functionele training, is er een andere focus voor elke dag van de week.

Maandag, woensdag en vrijdag richten zich op cardiovasculaire fitheid, terwijl dinsdag, donderdag en zondag zich richten op kracht. Zaterdag is een training van 60 minuten die een mix is van cardio en kracht.

Hoewel sommige dagen een cardiofocus hebben en sommige een krachtfocus, kun je verwachten dat je tijdens elke F45-training oefeningen doet die kracht opbouwen en de aerobe conditie verhogen.

Kosten van F45

Elke F45-sportschool is individueel eigendom, dus de prijzen kunnen variëren op basis van de locatie. Er zijn ook veel verschillende inzetniveaus. Op de meeste locaties kunt u bijvoorbeeld betalen voor een enkele klas of een vergoeding betalen voor beperkte of onbeperkte toegang tot live en online lessen. Op veel locaties, als u vooraf betaalt en zich verbindt aan meerdere maanden, zijn de kosten iets lager.

Bijvoorbeeld, bij een F45 in Buckhead (in de buurt van Atlanta, Georgia), kost een maandelijks onbeperkt lidmaatschap $ 199 per maand. Maar als u betaalt voor een lidmaatschap van 3 maanden, is de prijs $ 537 ($ 179 per maand) en als u vooraf betaalt voor een lidmaatschap van 6 maanden, is de prijs $ 1.014 ($ 169 per maand). Met deze lidmaatschappen kun je onbeperkt lessen volgen of toegang krijgen tot online workouts via de F45 Challenge-app of live lessen via Zoom.

Op een locatie in het centrum van Minneapolis kost een drop-in-klasse $ 25. Of u kunt kiezen voor een lidmaatschap van 6 maanden voor $ 929 (ongeveer $ 154 per maand) of een jaarlidmaatschap voor $ 1.739 (iets minder dan $ 145 per maand). Net als andere locaties omvatten deze kosten toegang tot online trainingen.

Verbrande calorieën in F45 Training

Volgens tal van bronnen heeft F45-oprichter Rob Deutsch gezegd dat de training 500 tot 800 calorieën kan verbranden, wat een aanzienlijk aantal is. Natuurlijk kan het totale aantal calorieën dat u verbrandt variëren op basis van de intensiteit van uw training, uw gewicht en andere factoren.

De caloriecalculator van de American Council on Exercise schat dat een persoon van 120 pond ongeveer 360 calorieën kan verbranden bij het doen van krachtige lichaamsgewichtoefeningen gedurende 45 minuten. Een persoon van 160 pond verbrandt waarschijnlijk ongeveer 384 calorieën in dezelfde hoeveelheid tijd.

Gevraagd naar gegevens om hun nummer te ondersteunen, bood Lauren Vickers, F45 Athletics Team Manager, anekdotisch bewijs aan bodymindspirit Fit: “Onze leden bereiken deze doelen regelmatig in F45-trainingen en kunnen onze Lionheart draagbare trackers gebruiken om hun gegevens na de sessie te ontvangen.”

De F45-uitdaging

Een ander onderdeel dat F45 uniek maakt, is de F45 Challenge, een sterk gepromoot fitness- en lifestyle-uitdaging die vier keer per jaar plaatsvindt. Elke uitdaging duurt 45 dagen en omvat voedingsadvies, voedingsbegeleiding, fitnesstests en natuurlijk de trainingen. F45-teams nemen het tegen elkaar op om prijzen te verdienen.

De F45 Challenge heeft een eigen app waar leden toegang hebben tot trackingtools, online trainingen (inclusief stretching en flexibiliteitstraining) en begeleiding bij het plannen van maaltijden, zoals recepten, tips voor het bereiden van maaltijden, informatie over macronutriënten en macronutriëntenbalans en calorieaanbevelingen.

F45 heeft ook een partnerschap met Trifecta Nutrition, een maaltijdbezorgservice die zich richt op atleten. Tijdens de F45 Challenge kun je bij Trifecta specifieke maaltijden bestellen die passen binnen de challenge richtlijnen.

De F45 Challenge is verdeeld in vier fasen: Spring Training (10 dagen), Regulier Seizoen (10 dagen), Championship Rounds (10 dagen) en World Series (15 dagen). Tijdens elke fase focus je op een andere levensstijl en train jeelementen die in detail en intensiteit toenemen.

Tijdens Spring Training is de voedingsfocus bijvoorbeeld gewoon om ervoor te zorgen dat u het juiste aantal calorieën consumeert. Tijdens het reguliere seizoen leer je meer over de balans tussen macronutriënten en streef je ernaar om macrodoelen te bereiken. Tijdens de kampioensronde neig je naar micronutriëntendoelen en tijdens de laatste fase handhaaf je je nieuwe maaltijdplan om de lichaamssamenstelling en atletische prestaties te verbeteren.

De periode na de F45 Challenge wordt de Maintenance Phase genoemd. Gedurende deze tijd word je aangemoedigd om de resultaten die je tijdens de uitdaging hebt behaald te behouden en nieuwe doelen te stellen.

Voors en tegens van F45 Training

Zoals alle trainingen zijn er bepaalde elementen van F45 die goed werken voor de ene sporter en niet zo goed voor de andere. Als gevolg hiervan kan het moeilijk zijn om aspecten van F45 te categoriseren als een “pro” of een “con”.

Het gebruik van videoschermen voor oefeninstructie kan bijvoorbeeld voor sommigen zeer nuttig zijn en voor anderen een nadeel. Neem de vergelijking dus met een korreltje zout. Elke pro en con worden hieronder vermeld op basis van waar het voor de meeste mensen zou kunnen vallen. Maar beschouw elk element objectief, rekening houdend met je eigen voorkeuren.

Pros

 • Schermen bevorderen individuele focus

 • Deskundige trainers ondersteunen diversiteit

 • Total body workouts zijn efficiënt

 • Trainers ondersteunen individuele behoeften

 • F45 Challenge richt zich op lifestyle- en wellnessdoelen

Tegens

 • Schermen kunnen eentonig zijn

 • Video’s missen diversiteit

 • Korte warming-up en geen coolingdown

 • Tempo kan moeilijk zijn voor nieuwe sporters

 • Sommige trainingen kunnen uit balans zijn

 • Calorieschatting kan te hoog zijn

Pros

Er zijn veel redenen waarom het F45-systeem populair is in het hele land en over de hele wereld.

F45 Schermen

Je ziet nogal wat tv’s met een groot scherm rond elke F45-studio en tijdens een training geeft elk scherm een andere oefening weer. Als deelnemer hoef je alleen maar te weten welk scherm je moet volgen.

Dit maakt het niet alleen eenvoudig, maar het neemt ook de focus weg van andere sporters. In plaats daarvan ligt de focus op je eigen individuele prestatie. En als je een persoon bent die niet van groepsoefeningen houdt omdat je bang bent dat andere mensen in de klas naar je kijken, is daar hier geen angst voor omdat iedereen gefocust is op de tv-schermen.

Hooggekwalificeerde, community-based trainers

Van F45-trainers wordt verwacht dat ze een personal trainer-certificering hebben, evenals eerste hulp, reanimatie en AED-certificering. Daarnaast zegt Lauren Vickers dat ze een F45-specifiek programma moeten doorlopen om vaardigheden, kennis en mogelijkheden te leren om sessies in F45-studio’s uit te voeren. Ze voegt eraan toe dat “voortdurende educatie en updates op basis van feedback en lessen te allen tijde in aanmerking worden genomen.”

Wervingsbeslissingen worden op lokaal niveau genomen. Op de locatie in het centrum van Minneapolis vertelde eigenaar Marc Shriver aan bodymindspirit Fit dat elke trainer een certificering moet hebben in ten minste één type nationaal erkend programma, of het nu ACE, NASM of CrossFit is, enz. Hij zegt dat ze ook op zoek zijn naar trainers die een diverse gemeenschap zullen opbouwen.

Marc Shriver, eigenaar van Downtown Minneapolis F45

We willen ervoor zorgen dat (onze trainers) het belang begrijpen van het creëren van een ‘community’ sfeer die inclusief is voor alle mensen. Tijdens het interviewproces vragen we specifiek wat ze denken dat een gemeenschap is binnen de fitnessindustrie, en de manier waarop ze reageren is een echte indicator of ze erin passen.

— Marc Shriver, eigenaar van Downtown Minneapolis F45

Shriver gaat verder met te zeggen dat hun definitie van gemeenschap betekent dat alle geslachten, atletische typen, rassen en oriëntaties welkom en opgenomen zijn. “We willen iedereen aanmoedigen om zich welkom te voelen in onze studio. Dus door een gevoel van gemeenschap te ontwikkelen, hebben we het gevoel dat we dat kunnen bereiken.”

Efficiënte training voor het hele lichaam

Een van de meest aantrekkelijke aspecten van deze training is dat je in korte tijd een totale lichaamstraining krijgt. Bijna elke oefening is een samengestelde beweging die stabiliteit en gebruik van lichaamsgewicht vereist (soms samen met een ander gewicht, zoals een halter of kettlebell).

Aangeboden aanpassingen en ondersteuning

F45 trainers kennen de trainingen en vragen regelmatig aan het begin van de les of iemand een blessure heeft of een aanpassing nodig heeft. Ze zijn goed getraind in het bieden van alternatieve bewegingen en kunnen indien nodig alternatieve apparatuur pakken. Trainers zijn ook bedreven in het kennen van hun deelnemers bij naam en het noemen van prestaties.

Wellness gericht

F45 (en specifiek de F45 Challenge) verschilt van sommige andere studio-gebaseerde workouts doordat het een uitgebreide levensstijlbenadering biedt. Je krijgt gecombineerde dieet- en bewegingsbegeleiding en andere leefstijltips, zoals informatie over het belang van doelen stellen en rust.

Tegens

Zoals elke training zijn er bepaalde functies van de F45-training die mogelijk niet voor iedereen werken.

Schermen kunnen eentonig zijn

In elke oefening van elke training op elke dag bij F45, zie je dezelfde persoon in dezelfde outfit oefeningen doen tegen dezelfde eenvoudige achtergrond. In een standaard groepsfitnesstraining brengt de instructeur meestal wat persoonlijkheid en dagelijkse variatie in de training, maar omdat je bij F45 vooraf opgenomen oefeningen bekijkt, is het elke keer hetzelfde uiterlijk. Voor sommigen kan dit eentonig zijn.

Video’s missen diversiteit

Nogmaals, omdat dezelfde fitte persoon op de video wordt weergegeven voor elke oefening van elke training, zul je hier geen diversiteit zien. Voor sommigen kan dit uitsluiting of beperkend aanvoelen. Een oefening kan er bijvoorbeeld iets anders uitzien op een groter lichaam dan op een zeer slank lichaam. En aanpassingen of verschillende lichaamstypes worden niet getoond op de trainingsvideo’s tijdens de training.

Korte warming-up en geen afkoeling

De F45 warming-up is slechts ongeveer twee minuten en dertig seconden lang. Tijdens deze korte sessie kun je bewegingen maken waarbij je al een minuut of zo in de warming-up springt. Voor sommigen is dit misschien niet voldoende tijd om je lichaam volledig voor te bereiden, vooral gezien de krachtige aard van de training.

Er wordt helemaal geen cool-down aangeboden, hoewel Vickers zegt dat deelnemers altijd kunnen blijven en afkoelen als ze dat willen. Ze zegt dat de warming-up kort is om tijdbesparend te zijn.

Snelle training

Dit is een element dat voor sommigen een voordeel kan zijn, maar voor anderen een nadeel. In gesprekken met enkele F45-deelnemers werd het tempo soms als een nadeel opgemerkt.

In de woorden van een regelmatige deelnemer: “De training is prima voor mij omdat ik in vorm ben en ik de meeste oefeningen ken, maar anderen kunnen ermee worstelen of geblesseerd raken.” Natuurlijk zijn trainers er om te helpen, maar als iemand niet bedreven was in het gebruik van verschillende apparatuur, kunnen ze het grootste deel van het interval besteden aan het vinden en leren gebruiken van verschillende hulpmiddelen of bewegingen.

Onevenwichtige oefeningen

Omdat elke oefening wordt weergegeven op een videolus, is het niet waarschijnlijk dat u zult zien hoe en of beide zijden van een oefening worden uitgevoerd. En omdat je de volledige trainingsopstelling niet van tevoren kent, is er geen manier om te weten of je van bepaalde kanten van bepaalde oefeningen moet wisselen of de ene kant moet doen en vervolgens de andere kant in een toekomstig interval of set moet doen.

Tijdens een training was de getoonde oefening bijvoorbeeld een Bulgaarse split squat met het rechterbeen naar voren en het linkerbeen terug op een stap. Deze oefening is moeilijk af te wisselen en aangezien het rechterbeen vooraan op de video wordt getoond, zou de deelnemer waarschijnlijk deze opstelling aannemen.

Maar voor deze training waren er drie intervallen van verschillende lengtes. Er is geen manier om te weten of u de werklast in het volgende interval op het linkerbeen plaatst (met een andere duur) of dat een gespleten squat met het linkerbeen naar voren als een oefening verderop in de training zal worden opgenomen. (Dat bleek niet zo te zijn.)

Kortom, er zou geen manier zijn voor deze oefening om beide benen gelijkmatig te werken. Dit probleem werd gezien in verschillende trainingen.

Calorieschatting kan hoog zijn (voor sommigen)

Het is gebruikelijk voor trainingsbedrijven om een specifiek nummer op de markt te brengen als typisch calorieverbruik. Maar vaak weerspiegelen deze cijfers een best-case scenario. Zowel de bodymindspirit calorie calculator als de American Council on Exercise calorie calculator toonden lagere calorie schattingen voor dit type training.

Dit betekent natuurlijk niet dat je dat aantal calorieën niet kunt verbranden. Maar degenen die dat wel doen, zijn waarschijnlijk groter en werken met een zeer hoge hartslag.

Hoe F45 vergelijkt

Trainingen met hoge intensiteit zoals F45 zijn in populariteit toegenomen, zowel in de VS als in het buitenland. Velen van hen hebben een circuitstijl, een competitieve hoek en maken gebruik van een breed scala aan apparatuur.

Oranjetheory

Je vindt bijna 1.000 Orangetheory-studiolocaties in de VS met extra studio’s in 14 landen. Net als F45 worden de studio’s beheerd door de eigenaar en bieden ze een training met een breed scala aan apparatuur. Elke sessie duurt 60 minuten en biedt een totale lichaamstraining. Net als F45 biedt elke studio over de hele wereld dezelfde workout op dezelfde dag.

Bij Orangetheory krijgen deelnemers een hartslagmeter en de gegevens worden gedurende de hele les op een videoscherm weergegeven. De training maakt gebruik van loopbanden, roeimachines en krachttrainingsapparatuur (zoals een TRX-ophangtrainer, een medicijnbal of halters). Net als F45 rouleert elke persoon door oefeningen op zijn eigen station in zijn eigen tempo.

Orangetheory-prijzen variëren op basis van locatie en er zijn verschillende prijsniveaus beschikbaar, maar u kunt verwachten ongeveer $ 59 per maand te betalen voor vier lessen per maand, of tot ongeveer $ 159 per maand voor onbeperkte lessen.

Barry’s Bootcamp

Barry’s Bootcamp factureert zichzelf als de originele intervaltraining met hoge intensiteit. Het is trots op de gemeenschapssfeer en geïnspireerde muziek. Het adverteert ook dat je “tot 1000 calorieën” per training kunt verbranden.

De originele Barry’s Bootcamp workout is 50% loopband (in de “rode kamer”) en 50% krachttraining op de vloer. Je kunt er ook voor kiezen om een “dubbele verdieping” te doen waarbij je twee keer de vloer bezoekt voor krachttraining in plaats van hardlopen. Verschillende dagen hebben een andere focus op lichaamsdelen.

Barry’s heeft minder locaties met sportscholen voornamelijk in grotere steden. Prijzen variëren ook per locatie, maar zijn iets hoger dan F45. Op de Buckhead-locatie in de buurt van Atlanta betaal je $ 190 per maand met een terugkerend lidmaatschap en maximaal 8 lessen per maand. De kosten zijn $ 270 als je 12 lessen per maand wilt en $ 320 per maand als je 16 lessen per maand wilt. Een enkele klas is $ 30.

Crossfit

In tegenstelling tot F45, Orangetheory en Barry’s Bootcamp biedt CrossFit meestal geen stijlvolle studio’s voor hun trainingen. In feite zijn CrossFit “dozen” vaak gestript (maar goed uitgeruste) trainingsruimtes. Dit draagt bij aan de no-nonsense, hard-core aantrekkingskracht van CrossFit.

De trainingen (WOD’s of “workouts van de dag” genoemd) zijn trainingen met hoge intensiteit die metabole conditionering combineren met krachttraining. Ze zijn relatief kort in duur in vergelijking met F45, Orangetheory en Barry’s. Sommige CrossFit WOD’s kunnen slechts 15 tot 20 minuten duren, maar zijn erg intens.

CrossFit sessies variëren qua prijzen. Omdat de WOD’s steeds populairder zijn geworden, zijn veel van hen gratis online beschikbaar en kunnen ze worden voltooid zonder apparatuur of zeer elementaire apparatuur thuis.

Een woord van bodymindspirit

De trainingen bij F45 passen misschien wel goed bij je. De studio’s bevorderen een gevoel van gemeenschap, bieden een complete totale lichaamstraining en bieden ook andere levensstijl- en wellnessbegeleiding. Maar niet elke training is perfect voor elk lichaam. Bovendien, omdat elke studio door de eigenaar wordt beheerd, kan wat je bij de ene studio krijgt heel anders zijn dan wat je bij een andere krijgt.

Voordat u investeert, profiteert u van een introductieaanbieding en neemt u een week de tijd om het uit te proberen. Stel jezelf voor aan de trainers en laat ze weten of je blessures of speciale behoeften hebt om hen de kans te geven om aan je behoeften te voldoen. Beslis vervolgens of het een training is – en een levensstijl – die duurzaam voor je lijkt.

We hebben de beste kettlebells uitgeprobeerd, getest en beoordeeld. Als je op zoek bent naar kettlebells, onderzoek dan welke optie het beste voor jou is.

High Intensity Interval Training (HIIT) is een efficiënte manier om de cardiovasculaire gezondheid te verbeteren, insulinegevoeligheid en cognitieve functie. Het is ook aangetoond dat het het risico op hart- en vaatziekten en metabole ziekten, borstkanker en artritis vermindert.

Hoewel sommige dagen een cardiofocus hebben en sommige een krachtfocus, kun je verwachten dat je tijdens elke F45-training oefeningen doet die kracht opbouwen en de aerobe conditie verhogen.

De caloriecalculator van de American Council on Exercise schat dat een persoon van 120 pond ongeveer 360 calorieën kan verbranden bij het doen van krachtige lichaamsgewichtoefeningen gedurende 45 minuten. Een persoon van 160 pond verbrandt waarschijnlijk ongeveer 384 calorieën in dezelfde hoeveelheid tijd.

F45 heeft ook een partnerschap met Trifecta Nutrition, een maaltijdbezorgservice die zich richt op atleten. Tijdens de F45 Challenge kun je bij Trifecta specifieke maaltijden bestellen die passen binnen de challenge richtlijnen.

We willen ervoor zorgen dat (onze trainers) het belang begrijpen van het creëren van een ‘community’ sfeer die inclusief is voor alle mensen. Tijdens het interviewproces vragen we specifiek wat ze denken dat een gemeenschap is binnen de fitnessindustrie, en de manier waarop ze reageren is een echte indicator of ze erin passen.