De Fitbit Sense is een fitnesstracker boordevol functies die gemakkelijk de hele dag te dragen is

De Fitbit Sense is een fitnesstracker boordevol functies die gemakkelijk de hele dag te dragen is

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
producten— meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

Fitbit Sense Beoordeling

bodymindspirit Fit / Lindsey Lanquist


Wat we leuk vinden

 • Lichtgewicht en comfortabel

 • Strak design

 • Houdt hartslag, slaap, trainingen en meer bij

 • Oproepen op de pols, sms-meldingen en alarmen

Wat we niet leuk vinden

 • Prijzig

 • Niet volledig waterdicht

 • Moet elke 3-4 dagen worden opgeladen

Waar het op neer komt

De Fitbit Sense is een comfortabele smartwatch die boordevol uitspattingswaardige functies zit, zoals het volgen van de nachtrust, continue hartslagmeting en diepgaande trainingstracking. Deze goed afgeronde functieset maakt het horloge een geweldige keuze voor iedereen die zijn dagen in detail wil bijhouden.

Koop op Amazon
Koop op Best Buy
Koop op Fitbit.com

4.8


Fitbit-gevoel

Fitbit Sense Beoordeling

bodymindspirit Fit / Lindsey Lanquist


In dit artikel

 • Voor wie het is
 • Unboxing en instellen
 • Gemak
 • Gebruiksgemak
 • Functies
 • Batterijleven
 • Nauwkeurigheid
 • Uiterlijk
 • Hoe we hebben getest
 • Prijs
 • De wedstrijd
 • Eindoordeel
 • Specs

Fitnesstrackers vertalen uw dagelijkse gewoonten in cijfers, waardoor u een overzicht krijgt van uw gezondheid en fitnessroutine. Deze inzichten zijn geweldig voor het stellen van doelen en het bijhouden van de voortgang. Maar de sleutel is om een apparaat te vinden dat de statistieken controleert waar u om geeft – tegen een prijs die u kunt achterhalen.

De Fitbit Sense vindt deze balans prachtig. De smartwatch, uitgebracht in 2020, dekt al uw fitnesstrackingbases. Het telt stappen, bewaakt de hartslag en verzamelt diepgaande trainingsgegevens. Bovendien beschikt het over een aantal moeilijk te vinden functies, zoals een nachtelijke slaaptracker, een ingebouwd GPS-systeem en een stress-tracking EDA-sensor.

Deze goed afgeronde functieset plaatst de Fitbit Sense in het midden van de markt. Het is niet zo eenvoudig als een budgetvriendelijke fitnesstracker. Maar het is ook niet zo zwaar of boordevol functies als een premium smartwatch. In plaats daarvan is het comfortabel, veelzijdig en een beetje prijzig. En om erachter te komen of het de investering waard is, heb ik de Fitbit Sense vastgebonden en drie weken getest – waarbij ik hem beoordeelde op comfort, gebruiksgemak, algehele waarde en meer.

Fitbit Sense Beoordeling

bodymindspirit Fit / Lindsey Lanquist


Voor wie het is

De Fitbit Sense wint niet op prijs of premiumfuncties. In plaats daarvan biedt het een beetje van beide. Dit maakt het een geweldige keuze voor iedereen die een goed afgeronde fitnesstracker wil – en die het niet erg vindt om wat geld uit te geven om er een te krijgen.

De Fitbit Sense houdt een breed scala aan gezondheids- en welzijnsstatistieken bij. Het is dus gemakkelijk om de gegevens bij te houden waar u om geeft. Je kunt je stressniveaus volgen en mindfulness-sessies loggen. Je kunt zien hoeveel – en hoe goed – je elke nacht slaapt. U kunt uw trainingen in detail volgen en optimale tijden om te oefenen ontdekken. En u kunt uw hartslag continu controleren en een melding krijgen als deze ongewoon hoog of laag wordt.

In elk van deze categorieën biedt de smartwatch voldoende gegevens om nuttig te zijn, maar niet zozeer dat u zich overweldigd voelt. En hoewel dat misschien niet genoeg granulariteit is voor de fervente atleet, is het perfect voor de gewone persoon die wil weten wat er met zijn lichaam aan de hand is.

Eenvoudige installatie: eenvoudig uit te pakken en snel in te stellen

Toen ik mijn Fitbit Sense voor het eerst ontving, was ik een beetje geïntimideerd. Maar de smartwatch was verfrissend eenvoudig uit te pakken en in te stellen – zelfs voor een fitnesstracker-amateur, zoals ik – en verdiende hem een bijna perfecte score van 4,5 uit 5 voor ons gebruiksgemakattribuut.

De Fitbit Sense wordt geleverd in een kleine doos, met alle onderdelen netjes verpakt. De smartwatch wordt volledig gemonteerd geleverd. En het wordt geleverd met een oplaadsnoer en een alternatieve horlogeband. Het wordt ook geleverd met een reeks instructies die je precies vertellen hoe je je Fitbit Sense aan de praat kunt krijgen.

Volgens de aanwijzingen laadde ik mijn Fitbit Sense op, downloadde ik de Fitbit-app en synchroniseerde ik de smartwatch met mijn telefoon. De app vroeg me vervolgens om enkele eenvoudig te volgen volgende stappen. Toen ik ze eenmaal had voltooid, moest ik enkele minuten wachten terwijl Fitbit ‘mijn Sense instelde’. Maar omdat ik in deze tijd mijn telefoon voor andere dingen kon gebruiken, is dee wachten voelde niet belastend.

Het hele installatieproces duurde slechts 10 minuten. En toen ik mijn Fitbit Sense eenmaal tot 100 procent had opgeladen, was ik klaar om hem vast te maken en te gebruiken.

Fitbit Sense Beoordeling

bodymindspirit Fit / Lindsey Lanquist


Comfort: zo comfortabel dat je vergeet dat je het aan hebt

Als smartwatch-beginner verwachtte ik me ongemakkelijk te voelen tijdens het non-stop dragen van een Fitbit. Maar binnen enkele minuten na het opzetten van mijn Fitbit Sense, was ik helemaal vergeten dat ik het droeg, daarom gaf ik het een perfecte score van 5 uit 5 voor comfort.

Met een gewicht van 33,1 gram is het horloge echt licht van gewicht. (Dit is een zegen tijdens trainingen als je niet wilt dat één hand je ongelijkmatig belast.) En de siliconen horlogeband voelt glad aan. Omdat de horlogeband is bekleed met nokgaten, is het gemakkelijk om je pasvorm aan te passen totdat deze precies goed aanvoelt. En omdat de Fitbit Sense wordt geleverd met twee verschillende horlogebanden, kun je het horloge verlengen van een omtrek van 140-180 millimeter naar een omtrek van 180-220 millimeter, afhankelijk van je polsmaat.

Om me volledig te committeren aan de comforttest, droeg ik mijn Fitbit Sense ’s nachts om te slapen. En hoewel ik er zeker van was dat dit me ongemakkelijk zou maken, deed het dat niet – ik vergat dat ik het horloge binnen enkele minuten na het liggen droeg. Het horloge bleef ook op zijn plaats tijdens wandelingen en trainingen. En het was gemakkelijk af te vegen als het een beetje zweterig werd.

De enige keer dat ik het horloge opmerkte? Als ik ging douchen of mijn handen ging wassen. Het horloge moet waterbestendig zijn tot 50 meter (164 voet). Maar die functie komt met een paar kanttekeningen. Het is niet de bedoeling dat je de smartwatch blootstelt aan andere vloeistoffen, zoals shampoos, conditioners en zeep. En wanneer het apparaat nat wordt, zegt Fitbit dat je het “volledig moet verwijderen en drogen na je activiteit.”

Om de waterbestendigheid van mijn Fitbit Sense te testen, hield ik hem ongeveer een minuut onder stromend water – en het horloge leek prima stand te houden. Dat gezegd hebbende, de waarschuwingen maakten me terughoudend om te douchen of te baden met mijn Fitbit Sense aan – en ik zorgde ervoor dat ik hem op mijn arm schoof bij het wassen van mijn handen.

Gebruiksgemak: over het algemeen gebruiksvriendelijk, maar het is even wennen

Wanneer je je Fitbit Sense instelt, doet Fitbit je een plezier: het leidt je door de basisfuncties van je smartwatch en laat je zien hoe je kunt vegen en klikken om toegang te krijgen tot verschillende functies. Het enige probleem? Deze oriëntatieschermen verschijnen tussen de installatie-instructies. En in een poging om mijn set-upproces te versnellen, veegde ik er vlak langs, en daarom heb ik uiteindelijk een half punt gekoppeld aan een verder perfecte score voor gebruiksgemak, met een 4,5 uit 5.

Gelukkig is de Fitbit Sense-interface behoorlijk intuïtief, hoewel het even wennen was.

Bladeren door vooraf gedownloade apps is eenvoudig: u veegt gewoon naar links en rechts, zoals u zou doen op een smartphone. En hoewel het openen van apps eenvoudig is (klik gewoon op het app-pictogram), had ik het moeilijk om apps te sluiten zonder het smartwatch-scherm uit te schakelen. Om recente meldingen te controleren, veegt u gewoon naar beneden. En om de wijzerplaat aan of uit te zetten, druk je op een knop aan de zijkant van de smartwatch.

Omdat ik een smartwatch-newbie ben, gooiden sommige van deze gebaren me in het begin af. Maar nieuwe apparaten zijn even wennen. Ik wou alleen dat de oriëntatie-instructies van Fitbit gemakkelijker opnieuw te bekijken waren. Op die manier had ik ze kunnen raadplegen wanneer ik me verward voelde.

Navigatie terzijde, ik heb geen klachten over het display van de Fitbit Sense. Het ontwerp is schoon, helder en kleurrijk. En alle tekst is gemakkelijk te lezen. Omdat de ruimte op een smartwatch-scherm beperkt is, toont de Fitbit Sense veel gegevens in pictogrammen in plaats van tekst. Maar ik heb nooit moeite gehad om te begrijpen welke statistieken de pictogrammen vertegenwoordigden. En toen ik dieper in gegevens wilde duiken, kon ik de Fitbit-app op mijn telefoon openen om een meer gedetailleerde look te krijgen.

Fitbit Sense Beoordeling

bodymindspirit Fit / Lindsey Lanquist


Kenmerken: Geweldig voor het volgen van dagelijkse gezondheid en fitness

Een van de grote verkoopargumenten van Fitbit Sense? Het zit boordevol handige functies, daarom gaf ik het een bijna perfecte score van 4,5 uit 5 voor ons kenmerk functies. En na het apparaat drie weken te hebben getest, kan ik gerust zeggen: de functieset van de Fitbit Sense stelt niet teleur.

Blader door de smartwatch en je vindt alle fitnesstrackingklassiekers. Je vindt er een stappenteller die automatisch telt hoeveel stappen je zet. Je ziet een heleboel trainingsmodi die het bijhouden van je trainingen een fluitje van een cent maken. (Wil je weten hoeveel tijd je hebt besteed aan het verbranden van vet, het doen van cardio of het werken in je piekhartslagzone? Je Fitbit Sense heeft je gedekt.) En op de Fitbit-app, u vindt plaatsen om handmatig andere statistieken te registreren, zoals menstruatiecycli en waterinname.

Maar deze basisfuncties krassen alleen het oppervlak van wat de Fitbit Sense kan doen. Uitgerust met een ingebouwde hartslagmeter, houdt de smartwatch continu uw hartslag bij en waarschuwt u als deze ongewoon hoog of laag wordt. U kunt ook uw hartslag nauwkeurig controleren door een ECG (elektrocardiogram) uit te voeren en uw stressniveaus te controleren met een EDA-scan (elektrodermale activiteit). En als je naar bed gaat met je Fitbit Sense, houdt de smartwatch bij hoe goed je slaapt en begroet je met diepgaande slaapgegevens wanneer je wakker wordt.

De Fitbit Sense is ook smartphone-compatibel, zodat je sms-, oproep- en app-meldingen om je pols kunt ontvangen. En omdat je alarmen rechtstreeks vanaf je smartwatch kunt instellen, kun je er zelfs op vertrouwen dat je Fitbit Sense je ’s ochtends wakker maakt.

Om de Fitbit Sense te testen, maakte ik gebruik van al deze functies – en bijna allemaal voldeden ze aan de hype. De stappenteller is betrouwbaar, de continue hartslagmeter is handig en de slaaptracker is een enorme toegevoegde waarde. De ECG- en EDA-functies leken een beetje overschat. (Ze controleren je gewoon steekproefsgewijs op onregelmatigheden.) En hoewel ik het leuk vind dat Fitbit je handmatig gegevens laat loggen in de Fitbit-app, vond ik het invoerproces vervelend – dus ik deed het bijna nooit. Als je echter elk type training wilt volgen, van zachte yoga tot stabiliteitstraining op balansborden, dan kan deze functie heel nuttig zijn.

Eén ding waar ik meer van hield dan ik dacht dat ik zou doen? De smartphone compatibiliteit functies. Ik heb tonnen sms-meldingen ontvangen op mijn Fitbit Sense. En hoewel ik er niet op kon reageren vanaf de smartwatch – of afbeeldingen in de teksten kon zien – hield ik van de realtime updates. Ik accepteerde ook één oproep op mijn Fitbit Sense en had uiteindelijk een volledig telefoongesprek vanaf het horloge.

Deze smartphone-compatibele functies werken alleen als uw telefoon binnen bereik (30 voet) is, dus hun use case is beperkt. Maar ze zijn handig als je weg wilt stappen van je telefoon terwijl deze door de kamer wordt opgeladen.

Fitbit Sense Beoordeling

bodymindspirit Fit / Lindsey Lanquist


Levensduur batterij: indrukwekkend, maar korter dan verwacht

De Fitbit Sense heeft een batterij die indrukwekkend lang meegaat. Volgens Fitbit kan de smartwatch meer dan 6 dagen werken op een enkele lading, hoewel je zou verwachten dat hij sneller sterft als je functies activeert die de batterij leegmaken, zoals continue GPS.

Om deze claims te testen, heb ik mijn Fitbit Sense tot 100 procent in rekening gebracht en aangehouden totdat hij stierf. Gedurende de dag hield ik het apparaat in de modus “Altijd aan”, zodat het scherm te allen tijde verlicht bleef. En ’s nachts heb ik het in de modus “Niet storen” gezet, het scherm uitgeschakeld en meldingen gedempt. Ik trainde minstens één keer per dag en schakelde elke keer dat ik de juiste trainingsmodus inschakelde. En ik koppelde mijn smartphone met het horloge, zodat ik sms’jes en telefoontjes kon ontvangen. Tot slot droeg ik mijn Fitbit Sense ’s nachts naar bed. En ik schakelde de slaaptrackingfunctie in, zodat mijn Fitbit Sense gegevens kon verzamelen terwijl ik sliep.

Ik heb deze test meerdere keren uitgevoerd. En de Fitbit Sense duurde consequent drie tot vier dagen voordat hij stierf. Dat is niet nogal zoveel batterijduur als beloofd, maar het is nog steeds indrukwekkend voor een fitnesstracker, daarom gaf ik hem een score van 4 uit 5 voor de levensduur van de batterij.

Ik heb ook genoteerd hoe lang het duurde voordat de Fitbit Sense was opgeladen nadat ik de batterij leeg had gemaakt. Het horloge laadde in slechts 70 minuten op van 0 procent naar 99 procent, hoewel het nog eens 20 minuten duurde om 100 procent te raken. Deze laatste vertraging was een beetje vervelend. Maar op een normale dag zou ik het prima vinden om het apparaat op 99 procent los te koppelen, dus het was geen probleem.

Mijn enige kwaal? De smartwatch gaat met 8 procent in de modus voor een lage batterij.weg voordat het sterft. En het schakelt een heleboel functies uit wanneer dat het geval is. Wanneer je Fitbit Sense bijna leeg is, wordt het scherm donkerder, worden de trillingen lichter en kun je geen smartphonemeldingen meer op het horloge ontvangen. U kunt gps-tracking ook niet inschakelen of het scherm in de modus “Altijd aan” zetten.

Dit verlengt de levensduur van de batterij met ongeveer een dag, maar omdat zoveel functies zijn uitgeschakeld, voelt de extra tijd niet de moeite waard. Realistisch gezien zou je je Fitbit Sense willen opladen op het moment dat deze in de batterijmodus gaat. Je kunt dus verwachten dat je Fitbit Sense vier dagen meegaat voordat hij sterft – en drie dagen voordat je moet worden opgeladen.

Fitbit Sense recensie

bodymindspirit Fit / Lindsey Lanquist


Nauwkeurigheid: houdt nauwkeurig stappen, hartslag, slaap en meer bij

Fitnesstrackers zijn slechts zo goed als de gegevens die ze verzamelenlect. Dus om de nauwkeurigheid van de Fitbit Sense te controleren, heb ik een paar tests uitgevoerd.

Eerst gebruikte ik Google Maps om een wandelroute van 2 mijl uit te stippelen. Ik heb toen die exacte route gelopen om te zien hoe goed de Fitbit Sense de afstand zou bijhouden. Daarna heb ik een korte wandeltraining gelogd. Ik liep slechts 50 stappen en controleerde vervolgens mijn Fitbit Sense om te zien hoeveel stappen het registreerde.

De Fitbit Sense doorstond beide tests met vlag en wimpel en verdiende een perfecte score van 5 uit 5 voor nauwkeurigheid. De smartwatch telde mijn stappen perfect. En het registreerde mijn 2-mijlswandeling als een wandeling van 2,09 mijl – wat betekent dat het minder dan een tiende van een mijl was.

Ik schrok ervan hoe perfect het apparaat mijn stappen volgde. Dus om de resultaten te verifiëren, herhaalde ik de stappentest met verschillende stappentellingen en de Fitbit Sense spijkerde het elke keer. Ik heb zelfs dingen geprobeerd die de resultaten zouden kunnen verpesten, zoals mijn horlogewijzer omhoog houden, in plaats van hem heen en weer te laten slingeren. Maar de Fitbit Sense bleek nog steeds nauwkeurig – het tellen van mijn stappen perfect, zonder falen.

Ik had niet zulke precieze manieren om andere statistieken te testen, zoals hartslag of slaapkwaliteit. Dus ik keek gewoon kritisch naar de gegevens en vergeleek mijn realiteitszin met wat het apparaat rapporteerde. De Fitbit Sense leek mijn hartslag nauwkeurig bij te houden. En bij het bijhouden van mijn slaap kon het apparaat zien wanneer ik sliep – versus wanneer ik lag, maar wakker was.

Uiterlijk: strak en stijlvol – voor een smartwatch

De Fitbit Sense is een behoorlijk stijlvolle smartwatch. De horlogeband is strak en gemakkelijk uit te schakelen. En de wijzerplaat ziet er gepolijst uit, dankzij de afgeronde randen en de gladde glazen frontplaat.

Maar uiteindelijk is de Fitbit Sense nog steeds een smartwatch. Hoewel ik blij was om het apparaat te sporten tijdens trainingen en dagelijkse activiteiten, kon ik het niet dragen naar een bruiloft of een heel leuk restaurant – daarom scoorde ik het een 4,5 uit 5 voor uiterlijk, in plaats van het een perfecte score te geven. Dit was een spelbreker omdat het verwijderen van de smartwatch betekende dat gegevens moesten worden opgeofferd. En als ik mijn gezondheids- en fitnessgewoonten bijhoud, doe ik het graag 24/7.

Maar om me comfortabel te voelen bij het dragen van mijn Fitbit Sense bij semi-formele gelegenheden, zou ik de horlogeband moeten vervangen door een metalen band. En zelfs dan weet ik niet zeker hoe ik me zou voelen om het te dragen, omdat de wijzerplaat er zo omvangrijk uitziet om mijn kleine pols.

Fitbit Sense Beoordeling

bodymindspirit Fit / Lindsey Lanquist


Hoe we hebben getest

Om de Fitbit Sense grondig te beoordelen, droeg ik het horloge drie weken lang – en gebruikte het zoals ik elke fitnesstracker zou gebruiken. Ik droeg het horloge non-stop, schakelde slaaptracking ’s nachts in en activeerde specifieke trainingsmodi wanneer ik trainde. Ik heb ook een paar tests uitgevoerd om specifieke functies te evalueren.

Om te zien hoe nauwkeurig de Fitbit Sense was, heb ik twee looptests uitgevoerd. Ik heb een looproute van 2 mijl uitgemeten, gelopen en gecontroleerd welke afstand mijn Fitbit Sense heeft geregistreerd. Vervolgens heb ik precies 50 stappen gelopen en gecontroleerd hoeveel stappen de Fitbit Sense telde. Ik herhaalde deze tweede test een paar keer, waarbij ik mijn loopsnelheid en handpositie varieerde om te zien of dit de resultaten beïnvloedde. (Dat deed het niet.)

Om de levensduur van de batterij van de Fitbit Sense te controleren, droeg ik het horloge totdat het stierf en noteerde ik precies hoe lang het duurde. Ik heb toen getimed hoe lang het duurde voordat het horloge voor 100 procent was opgeladen. Omdat ik het horloge zo lang droeg, herhaalde ik deze test terloops een paar keer – en activeerde natuurlijk verschillende functies elke keer dat ik dat deed.

Om te zien of de Fitbit Sense waterdicht was, heb ik hem ongeveer een minuut onder stromend water geplakt. (Maar ik zorgde ervoor dat ik uit de buurt bleef van zeep en andere vloeistoffen, zoals Fitbit instrueerde.) En om een idee te krijgen van de fitness-trackingfuncties van de smartwatch, trainde ik bijna elke dag tijdens de testperiode – en activeerde ik de juiste trainingsmodus elke keer dat ik dat deed.

Om mijn tests consistent te houden, hield ik mijn Fitbit Sense om dezelfde pols, droeg ik elke keer dat ik trainde vergelijkbare kleding en liep ik in mild weer.

Prijs: duur, maar investeringswaardig

De Fitbit Sense verkoopt voor ongeveer $ 209 en is zeker prijzig. Natuurlijk, in vergelijking met andere fitnesstrackers is het redelijk geprijsd. (Een mooie smartwatch kost je $ 100 – en een werkelijk mooi kan men $500+.) Maar $ 209 is veel geld. En vóór deze test is het meer dan ik zou hebben uitgegeven aan een fitnesstracker.

Maar na weken met de smartwatch te hebben doorgebracht, denk ik dat de Fitbit Sense enkele van de beste waarde biedt die er is. Het beschikt over eersteklas functies die je gewoon niet kunt krijgen op een budgetvriendelijkere fitnesstracker, en het is niet verzand in dure functies die je niet echt nodig hebt.

Simpel gezegd: ik ben niet genoeg een atleet om $ 500 + uit te geven aan een fitnesstracker. Maar ik geef liever $ 200 – $ 300 uit aan de Fitbit Sense dan $ 100 uit te geven aan een smartwatch die mijn hartslag niet kan volgen of mijn slaap ’s nachts kan volgen. Deze premium functies hebben ervoor gezorgd dat ik verliefd werd op mijn Fitbit Sense – en ze maken de smartwatch de investering waard.

Fitbit Sense Beoordeling

bodymindspirit Fit / Lindsey Lanquist


De wedstrijd

Je kunt gemakkelijk een smartwatch vinden die budgetvriendelijker is of functie-zwaarder dan de Fitbit Sense. Maar door het verschil tussen functies en prijs te splitsen, biedt de Fitbit Sense enkele van de beste waarde die er is.

Apple Watch Series 7: Als je wilt uitgeven aan een best-in-class smartwatch, is de Apple Watch Series 7 een geweldige keuze. Uitgerust met veel van dezelfde fitness-trackingfuncties als de Fitbit Sense, houdt het horloge continu je hartslag bij, bewaakt het je slaapkwaliteit en registreert het diepgaande trainingsgegevens. Het overtreft ook de Fitbit Sense op smartphonecompatibiliteit, zodat je teksten kunt verzenden en rechtstreeks vanaf je pols naar podcasts kunt luisteren.

Fitbit Versa 3: De Fitbit Versa 3 heeft veel van dezelfde functies als de Fitbit Sense – en tegen een aanzienlijk lagere prijs. Het grootste verschil tussen de twee? De Fitbit Versa 3 kan geen ECG’s of EDA-scans uitvoeren. Maar als je bereid bent om die functies te verlaten om een beetje geld te besparen, is de Fitbit Versa 3 een geweldige optie.

Fitbit Sense 2: Deze geüpgradede versie van de Fitbit Sense kost $ 50 meer dan zijn voorganger, maar beschikt niet over veel nieuwe functies. In tegenstelling tot de originele Fitbit Sense biedt de Fitbit Sense 2 de hele dag stresstracking en wordt binnenkort uitgerust met Google Maps en Google Wallet. Maar omdat deze upgrades vrij klein zijn, is de Fitbit Sense 2 een solide keuze voor diegenen die smartwatch-kaarten of diepgaande stresstracking willen – en een dure keuze voor iemand anders.


Eindoordeel

Ja, koop de Fitbit Sense Als je een goed afgeronde fitnesstracker wilt met een aantal premiumfuncties.

Hoewel de smartwatch duurder is dan veel budgetvriendelijke fitnesstrackers, zit hij boordevol eersteklas functies die de prijs rechtvaardigen. De smartwatch controleert continu uw hartslag, houdt uw slaapkwaliteit ’s nachts bij en rapporteert diepgaande trainingsgegevens – die u vertellen hoeveel “actieve zoneminuten” u hebt geregistreerd en u laat weten wanneer uw lichaam klaar is om te trainen.

Deze functies onderscheiden de Fitbit Sense van meer basisaankopen. En dat zijn ze niet. nogal zo geavanceerd als wat je krijgt van een duurdere smartwatch, dat hoeven ze niet te zijn. De meeste mensen hebben geen smartwatch nodig die hun looppaslengte meet of waterbestendig is tot 100 meter (328 voet). Ze hebben een smartwatch nodig die algemene gezondheids- en fitnessstatistieken bijhoudt, zoals trainingen, hartslag en slaapkwaliteit, en het Fitbit-zintuig doet precies dat.

Specs

 • Productnaam

  Zin

 • Product merk

  Fitbit

 • Prijs

  300,00 dollar

 • Gewicht

  1,17 oz.

 • Batterijleven

  3-4 dagen (volgens onze test); Fitbit zegt dat het tot 6+ dagen meegaat

 • Waterafstotend

  Ja, tot 50 meter

 • Hartslagmeting

  Ja, continu

 • Connectiviteit

  Ja, compatibel met Apple en Android

 • Grootte

  Klein (140-180 millimeter band), groot (180-220 millimeter band)

 • Garantie

  1 jaar

 • Wat is inbegrepen

  Smartwatch, 2 horlogebanden, oplader

De Fitbit Sense is een comfortabele smartwatch die boordevol uitspattingswaardige functies zit, zoals het volgen van de nachtrust, continue hartslagmeting en diepgaande trainingstracking. Deze goed afgeronde functieset maakt het horloge een geweldige keuze voor iedereen die zijn dagen in detail wil bijhouden.

Ja, koop de Fitbit Sense Als je een goed afgeronde fitnesstracker wilt met een aantal premiumfuncties.

Hoewel de smartwatch duurder is dan veel budgetvriendelijke fitnesstrackers, zit hij boordevol eersteklas functies die de prijs rechtvaardigen. De smartwatch controleert continu uw hartslag, houdt uw slaapkwaliteit ’s nachts bij en rapporteert diepgaande trainingsgegevens – die u vertellen hoeveel “actieve zoneminuten” u hebt geregistreerd en u laat weten wanneer uw lichaam klaar is om te trainen.

Deze functies onderscheiden de Fitbit Sense van meer basisaankopen. En dat zijn ze niet. nogal zo geavanceerd als wat je krijgt van een duurdere smartwatch, dat hoeven ze niet te zijn. De meeste mensen heb geen smartwatch nodig die hun looppaslengte meet of waterbestendig is tot 100 meter (328 voet). Ze hebben een smartwatch nodig die algemene gezondheids- en fitnessstatistieken bijhoudt, zoals trainingen, hartslag en slaapkwaliteit, en het Fitbit-zintuig doet precies dat.