De beste Pilates-apparatuur voor een studio-ervaring thuis

De beste Pilates-apparatuur voor een studio-ervaring thuis

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
producten— meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

Je kunt een geweldige Pilates-training uitschakelen met weinig tot geen accessoires of rekwisieten, maar als je je trainingen dynamisch en uitdagend wilt houden, kan de juiste apparatuur je helpen het volgende niveau te bereiken. De beste pilates-apparatuur past bij uw vaardigheidsniveau, past bij de grootte van uw trainingsruimte en is duurzaam.

Beoordeeld & Goedgekeurd

Als u op zoek bent naar een reformermachine, kunt u niet fout gaan met de Balanced Body Allegro Tower of Power for Workouts. We houden ook van de eenvoudige, lichtgewicht en betaalbare ProBody Pilates Ring.

Er is een lot van Pilates-apparatuur die er is. Dus om erachter te komen welke categorieën apparatuur de moeite waard waren om te bekijken, spraken we met drie Pilates-instructeurs en vroegen we hen welke items ze zouden Aanbevelen. Vervolgens zochten we naar best-in-class opties in elk van die categorieën. We gaven de voorkeur aan items die afkomstig waren van bekende merken (zoals AeroPilates en Balanced Body), evenals items die grondig goed waren beoordeeld door klanten.

Hier is de beste Pilates-apparatuur die je kunt toevoegen aan je thuisgymnastiek – volgens Pilates-instructeurs.

Onze topkeuzes

Beste hervormer:

Balanced Body Allegro Tower of Power voor workouts bij Amazon

Beste budgethervormer:

Stamina AeroPilates Premier bij Dick’s

Beste Ring:

ProBody Pilates Ring bij Amazon

Beste mat:

BalanceFrom GoYoga All-Purpose Yoga Mat bij Amazon

Beste stoel:

AeroPilates Precision Pilates Chair bij Amazon

Beste bands:

TheraBand Resistance Band Set bij Amazon

Beste schuifschijven:

Synergee Core Sliders bij Amazon

Beste Bal:

URBNFit Mini Pilates Ball bij Amazon

Beste Arc Barrel:

Stott Pilates Merrithew Arc Barrel bij Amazon

Beste enkelgewichten:

Gaiam Fitness Ankle Weights bij Amazon

In dit artikel

 • Onze keuzes
 • Waar moet je op letten?
 • FAQ
 • Waarom Trust bodymindspirit Fit

Beste hervormer

Gebalanceerde Body Allegro Tower of Power voor workouts

4.7


Gebalanceerde Body Allegro Tower of Power voor workouts

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Pilates.com
Pros

 • Combinatie van reformer en toren

 • Wordt geleverd met een reeks accessoires

 • Verstelbare vulling

 • Goed voor gevarieerde trainingen

Tegens

 • Duur

 • Omvangrijk

 • Niet beginnersvriendelijk

Als je van Pilates houdt en je voelt je klaar om te investeren in je thuisopstelling, kan een Pilates-reformer een geweldige aankoop zijn. Reformers zijn grote apparaten die je kunt gebruiken om allerlei krachttrainingsoefeningen aan te pakken, en Balanced Body’s Allegro Tower of Power is een van de meest uitspattingswaardige opties die er zijn. (Tracy Bauer, XPRO bij Club Pilates GO, raadde de reformer persoonlijk aan en noemde het “het beste van het beste.”)

De reformer is uitgerust met een schuifwagen, die als basis kan dienen voor al uw go-to reformer-oefeningen. En omdat die basis is uitgerust met verstelbare schoudervullingen en een hoofdsteun met drie posities, kunt u er zeker van zijn dat u tijdens uw trainingen gedempt en comfortabel blijft. De reformer heeft ook een extra brede voetbalk, die u zowel horizontaal als verticaal kunt aanpassen om ervoor te zorgen dat uw reformer precies goed past, ongeacht uw lengte.

Wat de Allegro Tower of Power echter onderscheidt, is de torenbevestiging. “Deze combomachine is geweldig omdat hij het oefenrepertoire van zowel de reformer als de Cadillac ondersteunt”, legt Bauer uit. “De oefeningen zijn eindeloos. En naarmate je meer vertrouwd raakt met de machine, kun je beginnen met het maken van je eigen oefeningen en stromen met behulp van elke centimeter van de toren. ” Om u te helpen het meeste uit de toren te halen, wordt de reformer geleverd met een reeks accessoires: een doorschuifbalk, een roll-down bar en een set lussen. Gecombineerd, al deze accessoires – plus de toren en de schuifwagen – moet u in staat stellen om complexe Pilatus aan te pakkens workouts vanuit het comfort van uw eigen huis.

Prijs op het moment van publicatie: $ 4.850 voor Allegro Tower of Power, 14 “in zwart

Snelle tip

Zorg ervoor dat je weet hoe je het op de juiste manier moet doen gebruiken een hervormer voordat hij er een uitgeeft. “Het beste advies is om je eerst goed te laten trainen in een studio of te begeleiden door een professional voordat je het gebruikt,” zegt Larisa Gerrard, Pilates en barre-instructeur.

Beste budgethervormer

Stamina AeroPilates Premier

Stamina AeroPilates Premier

Dick’s Sportartikelen


Bekijk op Dick’s
Pros

 • Grote waarde

 • Wordt geleverd met een reeks accessoires

 • Verstelbare vulling

 • Opvouwbaar voor eenvoudig opbergen

Tegens

 • Omvangrijk (hoewel opvouwbaar)

 • Niet beginnersvriendelijk

Het valt niet te ontkennen: Pilates reformers kunnen duur worden. Maar Stamina’s AeroPilates Premier maakt het gemakkelijk om een kwaliteitshervormer mee naar huis te nemen zonder uw budget absoluut te verpesten.

De reformer beschikt over een glijdende koets, die je kunt gebruiken om een reeks klassieke Pilates-oefeningen aan te pakken. En aangezien die koets is uitgerust met schuimrubberen schoudervullingen en een verstelbare hoofdsteun, moet hij je comfortabel houden, of je nu zit of ligt. Aan de voet van de schuifwagen vind je een verende rebounder, die je kunt gebruiken om je trainingen nog interessanter te maken. En als u de dingen liever klassiek houdt, hoeft u zich geen zorgen te maken – u kunt de rebounder altijd verwijderen en in plaats daarvan ruilen met een standaard voetbalk (die bij uw reformer wordt geleverd).

Deze functies zouden je de basis moeten geven voor een aantal geweldige reformer workouts. En als u dingen nog interessanter wilt maken, kunt u profiteren van enkele van de vele accessoires waarmee deze reformer wordt geleverd. Koop de reformer en je ontvangt een set verstelbare touwen, riemen en handgrepen, evenals een set rekbare weerstandskoorden. Voor de goede orde, je ontvangt ook twee Pilates workout dvd’s, die je kunnen helpen aan de slag te gaan met je gloednieuwe machine.

Prijs op het moment van publicatie: $750

Beste Ring

ProBody Pilates Ring

4.8


Probody Pilates Ring

Amazone


Bekijk op Amazon
Tegens

 • Lichtgewicht en draagbaar

 • Duurzaam en duurzaam

 • Gewatteerde

 • Kan worden gebruikt voor krachttraining, stretching en meer

Pros

 • Enkele problemen met de kwaliteitscontrole

 • Kleiner dan veel Pilates ringen

 • Weerstand is voor sommigen misschien niet intens genoeg

Je kunt veel gedaan krijgen met een Pilates-ring – bij velen bekend als een ‘Magic Circle’. Het is dus geen verrassing dat twee van de Pilates-instructeurs die we spraken – Gerrard en Rockovich – aanraadden om er een aan je collectie toe te voegen.

Nu zijn er tal van geweldige Pilates-ringen die er zijn. Maar ProBody’s Pilates Ring is een bijzonder goede optie. Waarom? Met 5,43 gram is het licht genoeg om onderweg mee te nemen. Maar omdat het is gemaakt van duurzaam composietmateriaal – en omhuld met een beschermend plastic laminaat en een zachte schuimhoes – moet het stevig genoeg zijn om een tijdje mee te gaan. De ring belooft zijn veerkracht in de loop van de tijd te behouden en levert betrouwbare uitdagende trainingen elke keer dat je hem gebruikt.

Om je comfortabel te houden, is de ring uitgerust met gewatteerde handgrepen, die je kunt vasthouden met je handpalmen, dijen, enkels en meer. Omdat de ring kan worden gebruikt tijdens krachttraining, stretching, en balanstraining, het zal zeker een go-to worden in je Pilates-routine.

Prijs op het moment van publicatie: $35

Beste Mat

BalanceVan Goyoga All-Purpose Yoga Mat

4.5


BalansVan All-Purpose Exercise Yoga Mat

Amazone


Bekijk op Amazon
Pros

 • Geweldig voor yoga en Pilates

 • Dik en comfortabel

 • Groot

 • Wordt geleverd met een handige draagriem

Tegens

 • Kan scheuren bij gebruik

 • Kan uitglijden op gladde vloeren

Als je niet de ruimte of het budget hebt voor een hervormer, kun je er zeker van zijn dat je geen pech hebt. Er zijn twee primaire methoden van Pilates, en reformer Pilates is er slechts één van. De andere is mat Pilates. En het enige wat nodig is, is – je raadt het al – een Pilates-mat.

Hoewel BalanceFrom’s GoYoga Exercise Mat technisch gezien een yogamat is, bezit het veel van de functies die je zou verwachten te vinden in een Pilates-mat. De schuimmat met hoge dichtheid is 0,5 inch dik. Dat maakt het dikker dan de meeste standaard yogamatten (die meestal 0,125 inch zijns dik), en veel dichter in dikte bij een Pilates-mat (die meestal 0,375 tot 0,5 inch dik zijn). Deze extra dikte zou je moeten helpen om mat Pilates-oefeningen comfortabel aan te pakken, terwijl je de veelzijdigheid krijgt die je nodig hebt om ook yoga-oefeningen aan te pakken.

Met een lengte van 71 centimeter en een breedte van 24 centimeter is de mat ook iets groter dan je gemiddelde yogamat. En het moet groot genoeg zijn om comfortabel plaats te bieden aan mensen van veel verschillende hoogtes. Dit alles gezegd hebbende, de mat is antislip (zoals een yogamat) in plaats van glad (zoals een Pilates-mat). Deze functie kan fervente Matt Pilates-fans afschrikken. Maar als je dat liever hebt niet om twee aparte matten voor yoga en Pilates te bezitten, moet het veelzijdig genoeg zijn om de klus te klaren.

Prijs op het moment van publicatie: $20

Beste stoel

AeroPilates Precision Pilates Stoel

AeroPilates Precision Pilates Stoel

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Dick’s
Pros

 • Ruimtebesparend

 • Veelzijdig en uitdagend

 • Gewatteerde

 • Antislip basis

Tegens

 • Duur

 • Omvangrijk (hoewel kleiner dan een hervormer)

 • Niet beginnersvriendelijk

Als je op zoek bent naar een Pilates-apparaat dat zowel uitdagend als ruimtebesparend is, raadt Gerrard aan om te investeren in een Pilates-stoel. “Ik heb het gevoel dat de Pilates Wunda-stoel absoluut wordt onderschat en over het hoofd wordt gezien,” zegt ze. “Het staat bekend als het meest uitdagende stuk Pilates-apparatuur.” Volgens Gerrard kun je een Pilates-stoel gebruiken om je armen en benen te versterken, terwijl je ook je rug en core uitdaagt. En omdat het de grootte van een gemiddelde stoel heeft, vereist het veel minder ruimte dan een hervormer.

Zoals het geval is met veel Pilates-apparatuur, kunnen Pilates-stoelen duur worden. Maar de AeroPilates Precision Pilates Chair biedt solide kwaliteit zonder de bank te breken. De stevige stoel is ontworpen om u te ondersteunen bij het aanpakken van een reeks krachttrainingsoefeningen. En de basis is uitgerust met gripvaste eindkappen, die moeten voorkomen dat de stoel tijdens de training wegglijdt of glijdt.

Voor meer comfort is de stoel uitgerust met een gewatteerd platform en een gewatteerd kussen, evenals gewatteerd stuur en pedalen. En omdat zowel de hoogte als het stuur verstelbaar zijn, moet het comfortabel bij u passen, ongeacht uw lengte.

Prijs op het moment van publicatie: $426

Beste Bands

TheraBand Weerstand Band Set

TheraBand - 20403 Weerstand Band Set, Professionele Latex Elastieken

Amazone


Bekijk op Amazon
Pros

 • Lichtgewicht en draagbaar

 • Klein en ruimtebesparend

 • Biedt drie verschillende weerstandsniveaus

 • Kan worden gebruikt voor krachttraining, stretching en meer

Tegens

 • Kan latex bevatten

 • Kan scheuren bij gebruik

 • Weerstand is voor sommigen misschien niet intens genoeg

Zowel Gerrard als Bauer raden aan om wat weerstandsbanden bij de hand te hebben. Waarom? Weerstandsbanden kunnen geweldige hulpmiddelen zijn voor zowel stretching als krachttraining. En als je op zoek bent naar een solide set, dan levert de Resistance Bands Set van TheraBand zeker.

De set wordt geleverd met drie weerstandsbanden, die elk 5 voet lang en 4 inch breed zijn. Om het interessant te houden, zijn de kleurgecodeerde banden verkrijgbaar in drie verschillende weerstandsniveaus. De gele moet 3 tot 4,3 pond weerstand leveren, de rode moet 3,7 tot 5,5 pond weerstand leveren en de groene moet 4,6 tot 6,7 pond weerstand leveren. En als 6,7 kilo weerstand gewoon niet genoeg klinkt, onthoud dan dat je de banden altijd kunt bedekken om de weerstand die je tegenkomt te vergroten.

In tegenstelling tot weerstandslussen hebben deze banden een open einde, wat betekent dat je met elke hand één uiteinde kunt vastpakken. Dit ontwerp moet u de flexibiliteit geven om de weerstandsbanden op een paar verschillende manieren te gebruiken, en het zou u in staat moeten stellen om ze in te korten wanneer u maar wilt. (Wikkel de band gewoon om je hand om de totale lengte van de band te verkorten.)

Prijs op het moment van publicatie: $20

Beste schuifschijven

Synergee Core Schuifregelaars

4.7


Synergee Core Schuifregelaars

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Pros

 • Lichtgewicht en draagbaar

 • Klein en ruimtebesparend

 • Dubbelzijdige desiGN

 • Maakt klassieke oefeningen uitdagender

Tegens

 • Vereist enige creativiteit

 • Schuimzijde kan scheuren bij gebruik

 • Niet beginnersvriendelijk

Vergeleken met Pilates reformers en Wunda stoelen, zien Synergee’s Core Sliders er misschien een beetje bescheiden uit. Maar volgens Bauer, als je bereid bent om creatief te worden, kun je glijdende schijven gebruiken om veel van je favoriete oefeningen te levelen.

Koop een set Synergee Core Sliders en je ontvangt twee kleine schuifschijven met een diameter van 7,2 inch. De dubbelzijdige schijven zijn gemaakt van zacht schuim aan de ene kant en glad plastic aan de andere kant, zodat u ze kunt omdraaien om uw ervaring op verschillende soorten vloeren aan te passen. Synergee raadt aan om de zachte schuimkant te combineren met gladdere vloeren (denk: hardhout) om uitglijden te verminderen. Evenzo raadt het merk aan om de gladde plastic kant te combineren met zachtere vloeren (denk aan: tapijten) om jezelf uitgedaagd te houden wanneer je anders te veel tractie zou hebben.

Dit slimme ontwerp maakt de schuifschijven geweldig om thuis te trainen of om onderweg mee te nemen. Plaats gewoon je handen of voeten bovenop de schijven tijdens je go-to-oefeningen om een laag kernversterking toe te voegen aan al je trainingen.

Prijs op het moment van publicatie: $11

Beste Bal

URBNFit Mini Pilates Bal

URBNFit Mini Pilates Bal

Amazone


Bekijk op Amazon
Pros

 • Lichtgewicht

 • Duurzaam en anti-burst

 • Bestand tegen druk tot 600 pond

 • Maakt klassieke oefeningen uitdagender

Tegens

 • Kan moeilijk op te blazen zijn

 • Mogelijk moet het opnieuw worden opgeblazen tussen de trainingen door

Alle drie de instructeurs die we spraken – Gerrard, Rockovich en Bauer – raadden aan om een Pilates-bal te pakken. Hun redenering? Pilates ballen zijn veelzijdig, budgetvriendelijk en ruimtebesparend. Ze kunnen dus een geweldige manier zijn om je Pilates-workouts thuis te verbeteren. En als je op zoek bent naar een klassieke Pilates-bal, is het vrij moeilijk om fout te gaan met URBNFit’s Mini Pilates Ball.

De bal is gemaakt van duurzaam PVC. En omdat het opblaasbaar is, moet het een beetje aanvoelen als een balansbal. Het enige verschil? URBNFit’s Mini Pilates Ball is ongeveer zo groot als een medicijnbal, dus het moet klein genoeg zijn om tussen je enkels, onder je handen of onder je rug te plaatsen tijdens trainingen.

De bal is ontworpen om tot 600 pond druk per keer te weerstaan. En omdat het anti-burst is, mag het nooit onder je opduiken. In plaats daarvan zou het geleidelijk moeten leeglopen – een functie die zou moeten voorkomen dat je halverwege de training een verontrustende verrassing krijgt.

Prijs op het moment van publicatie: $15

Beste Arc Barrel

Stott Pilates Merrithew Arc Vat

Stott Pilates Merrithew Arc Vat

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Pros

 • Duurzaam en stevig

 • Lichtgewicht en draagbaar

 • Verkrijgbaar in tien bekledingspatronen

 • Kan worden gebruikt voor krachttraining, stretching en meer

Tegens

 • Geen gewichtscapaciteit voorzien

 • Omvangrijk (hoewel kleiner dan een hervormer)

 • Duur

Arc barrels bieden een klassieke manier om te stretchen en kracht te trainen tijdens een Pilates sessie. Het kleine apparaat heeft de vorm van een halve cilinder, waardoor je een plat oppervlak hebt om op de grond te rusten, een mat of een cadillac, en een gebogen oppervlak om te verkennen tijdens je Pilates-trainingen.

Er zijn verschillende geweldige boogvaten die er zijn, maar omdat Merrithew’s Arc Barrel lichtgewicht, draagbaar en gewatteerd is voor comfort, is het een bijzonder geweldige optie. De boogloop is gedempt met zacht EVA-schuim, dus het moet je comfortabel houden terwijl je stretcht en traint. En omdat het is ontworpen om te worden gebruikt op een cadillac of een Pilates-mat, moet het veilig op zijn plaats blijven terwijl je beweegt.

Hoewel de Arc Barrel meer ruimte nodig heeft dan sommige van de andere items in deze winkelgids, is het nog steeds een vrij klein apparaat. De boogloop is 23,5 inch lang, 22,5 inch breed en 6 inch lang (op het hoogste punt). Het zou dus niet vreselijk moeilijk moeten zijn om ruimte te maken in je ruimte. En omdat het slechts 8 pond weegt, zou het ook gemakkelijk moeten zijn om onderweg mee te nemen.

Prijs op het moment van publicatie: $265

Beste enkelgewichten

Gaiam Fitness Enkelgewichten

Gaiam Fitness Enkelgewichten

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op CVS
Pros

 • Draagbaar en handig

 • Comfortabel

 • Veilig

 • Verkrijgbaar in twee gewichten

Tegens

 • Kan scheuren bij gebruik

 • Kan verkleurd raken bij gebruik

 • Maat is niet erg instelbaar

Op zoek naar een manier om nog meer kracht op te bouwen tijdens je Pilates workouts? Overweeg om een paar draagbare gewichten vast te binden. Draagbare gewichten – die om je polsen of enkels kunnen worden gedragen – voegen een extra laag krachttraining toe aan klassieke Pilates-bewegingen, waardoor oefeningen die je onder de knie hebt weer uitdagend aanvoelen. En omdat draagbare gewichten in overvloed zijn, kun je een set pakken die precies zo zwaar (of lichtgewicht) is als je wilt.

Een geweldige optie? Gaiam’s enkelgewichten. De gewichten zijn gemaakt van gaas en neopreen, dus ze moeten behoorlijk comfortabel aanvoelen. En ze zijn gevoerd met klittenbandstrips, die kunnen helpen om ze strak rond je enkels vast te maken. Eenmaal bevestigd, moeten de gewichten stevig op hun plaats blijven, wat betekent dat ze niet mogen schuiven terwijl je traint.

De enkelbanden worden in paren verkocht en zijn momenteel verkrijgbaar in twee verschillende gewichten. Begin met een beginnersvriendelijke set van 5 pond (bestaande uit twee gewichten van 2,5 pond), of ga all-in op een set van 10 pond (bestaande uit twee gewichten van 5 pond). Hoe dan ook, je zult eindigen met een handige manier om je favoriete Pilates-trainingen nog uitdagender te maken.

Prijs op het moment van publicatie: $18

Beste Sokken

Toesox Bellarina Half-Toe Grip Sokken

Toesox Bellarina Half-Toe Grip Sokken

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Yogaoutlet.com
Pros

 • Gevoerd met gripvaste stippen voor tractie

 • Teenloos ontwerp

 • Zacht en rekbaar

 • Verkrijgbaar in drie standaardmaten

Tegens

 • Alleen verkrijgbaar in één kleur

 • Vrij duur voor sokken

Sokken zijn geen must tijdens Pilates. Maar als je ze wilt dragen – en als je niet overal wilt gaan glijden en glijden – is het misschien de moeite waard om te investeren in een paar gripsokken. Grip sokken zien eruit en voelen veel als normale sokken, maar hun zolen zijn gevoerd met gripvolle stippen. Deze stippen geven de sokken tractie, waardoor je op de been blijft en de controle hebt wanneer je ze draagt.

Toesox’s Bellarina Half-Toe Grip Socks beschikken over dit klassieke grip dot detail. Maar ze nemen de tractie ander stap verder: De sokken zijn teenloos. Elke sok is uitgerust met vijf kleine gaatjes, waar je je tenen doorheen kunt schuiven om ze bloot te leggen. Deze blootstelling maakt het nog gemakkelijker om balans en controle te behouden terwijl je traint. En omdat de sokken zijn ontworpen om de basis van elke teen te omhelzen, moeten ze stevig op hun plaats blijven terwijl je beweegt.

De sokken zijn gemaakt van een mix van zacht katoen en stretchy spandex, dus ze moeten je comfortabel houden tijdens je trainingen. En ze zijn momenteel verkrijgbaar in drie standaardmaten: small, medium en large.

Prijs op het moment van publicatie: $16

Beste Springplank

Balanced Body Pilates Springplank

Balanced Body Pilates Springplank

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Pilates.com
Pros

 • Ruimtebesparend

 • Veelzijdig en uitdagend

 • Wordt geleverd met een reeks accessoires

 • Eenvoudig aan te passen

Tegens

 • Duur

 • Groot (hoewel niet bijzonder omvangrijk)

 • Niet beginnersvriendelijk

Bij het inslaan van geavanceerde Pilates-apparatuur zijn reformers een populaire keuze. Maar volgens Club Pilates-instructeur Tanya Rockovich, springplanken kan net zo nuttig zijn. “Iedereen houdt van de hervormer”, zegt Rockovich. “Maar de springplank biedt een hoop creativiteit en daagt onze balans echt uit en helpt ons functionele stabiliteit op te bouwen.”

Vaak zie je een springplank bevestigd aan een hervormer. Maar met De Pilates Springboard van Balanced Body kun je de springplank scoren en afzien van de reformer , waardoor je ruimte bespaart. Het grote bord meet 72 inch hoog en 20 inch breed en wordt direct op uw muur gemonteerd om vloerruimte vrij te maken. Langs beide zijden van het bord vind je een reeks haken. Deze haken kunnen worden bevestigd aan allerlei klassieke Pilates-accessoires, zoals veren, roll-down bars en meer, waardoor je veel opties hebt, terwijl je dynamische Pilates-trainingen gaat maken.

Want het inslaan van equipment kan vervelend worden, de Pilates Springboard wordt geleverd met een paar accessoires om je op weg te helpen. Koop de springplank en je krijgt ook twee standaardveren, twee lange veren, twee lussen, twee handgrepen en een roll-down bar. De set bevat ook alle hardware die je nodig hebt om deze accessoires aan te sluiten. En de springplank wordt geleverd met een ingebouwde voetbalk die je kunt gebruiken om jezelf te verankeren tijdens springplankoefeningen.

Prijs op het moment van publicatie: $925

Beste workout-dvd

Chalene Johnson’s PiYo Basis Kit

Chalene Johnson's PiYo Basis Kit

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Teambeachbody.com
Pros

 • Wordt geleverd met tien workouts

 • Wordt geleverd met handige accessoires

 • Routines van 30 minuten

 • Combineert Pilates met yoga

Tegens

 • Kan meer zijn dan je wilt uitgeven aan een Pilates DVD

 • Geen klassieke Pilates workouts

Als je op zoek bent naar een Pilates workout DVD, heb je veel geweldige opties om uit te kiezen. Maar Chalene Johnson’s PiYo Base Kit is niet je gemiddelde Pilates DVD, en dat is precies waarom het onze Best Workout DVD-plek verdiende.

Om te beginnen is de PiYo Base Kit niet één workout-dvd met een enkele workout. Het is een volledig trainingsprogramma – compleet met tien verschillende trainingen, die je op drie verschillende dvd’s kunt bekijken. (En wees gerust, weet je dat je niet te kort komt op trainingstijd – elke training duurt 30 minuten lang.) Deze variëteit zou genoeg moeten zijn om je een tijdje op de been te houden. En omdat de dvd’s worden geleverd naast een snelstartgids en een trainingskalender, hoeft u niet veel werk te doen om dingen interessant te houden. In plaats daarvan kunt u eenvoudig de kalender volgen en laten het houd je routine gevarieerd en leuk.

Het andere ding dat de PiYo Base Kit onderscheidt? Het is niet strikt gericht op Pilates. PiYo is een portmanteau van Pilates en yoga, zodat je kunt verwachten dat je een basis krijgt in beide disciplines – terwijl je kracht opbouwt en je in het zweet werkt, natuurlijk.

Prijs op het moment van publicatie: $72

Eindoordeel

Er is veel geweldige Pilates-apparatuur die er is. Maar als u op zoek bent naar een klassieke manier om uw thuisgymnastiek te upgraden, overweeg dan om te investeren in Balanced Body’s Allegro Tower of Power (bekijk op Amazon). De reformer vol functies wordt geleverd met een schuifwagen en een ingebouwde toren. En het is uitgerust met een reeks bevestigbare accessoires, zoals een push-through bar, een roll-down bar en een set loops , die kunnen worden gebruikt om je trainingen gevarieerd en dynamisch te houden.

Natuurlijk, als het gaat om Pilates-apparatuur, is een reformer niet je enige optie. ProBody’s Pilates Ring (bekijk op Amazon) is een klassiek apparaat dat je onderweg mee kunt nemen. De Resistance Bands van TheraBand (bekijk op Amazon) zijn geweldig voor het opbouwen van kracht, of je nu een Pilates-training aanpakt of een cross-trainingsessie registreert. En Synergee’s Core Sliders (bekijk op Amazon) bieden een ruimtebesparende manier om enkele van je favoriete reformer-oefeningen na te bootsen. Nog beter: al deze items zijn behoorlijk budgetvriendelijk, dus je kunt je thuisgymnastiek vullen zonder de bank te breken.

Waar je op moet letten bij Pilates-apparatuur

Grootte

Pilates apparatuur wordt geleverd veel verschillende maten. Sommige Pilates-apparatuur is klein, lichtgewicht en inherent behoorlijk draagbaar. (Denk: Pilates ballen en Pilates ringen.) En andere Pilates-apparatuur is precies het tegenovergestelde. (Denk: Wunda-stoelen en hervormers.) Bedenk bij het winkelen hoeveel ruimte je bereid bent te sparen. Investeer vervolgens in een apparatuuropstelling die bij uw huis past.

Duurzaamheid

Het is altijd een goed idee om te investeren in duurzame fitnessapparatuur. Maar wanneer u op zoek bent naar iets dat u van plan bent te zitten, te balanceren of te oefenen, wordt duurzaamheid nog belangrijker. Dus als je je zinnen hebt gezet op een reformer, Wunda-stoel of springplank, wees dan voorzichtig om te investeren in iets dat echt stevig is. Houd vaste materialen (zoals staal en hout) in de gaten en let op de gewichtscapaciteit van het stuk.

Laagdrempeligheid

Sommige Pilates-apparatuur is geavanceerder dan andere. Begin met het inslaan van stukken die je weet te gebruiken. Laat je praktijk dan van daaruit uitbreiden. Als je je klaar voelt om een uitdaging aan te gaan, overweeg dan om je lokale Pilates-studio te bezoeken en kennis te maken met een aantal nieuwe apparatuur. Als je eenmaal zeker bent van het gebruik van de meer geavanceerde dingen, kun je overwegen een versie voor je thuisgymnastiek te pakken.

Veelgestelde vragen


 • Kun je Pilates doen zonder apparatuur?

  Je kunt Pilates doen zonder equipment überhaupt. Maar je zult waarschijnlijk wil een mat om je comfortabel te houden terwijl je traint. “Pilates is een workout voor iedereen, overal,” zegt Rockovich. “Het enige wat je nodig hebt is een zachte mat om je gewrichten te beschermen.” Ze merkt op dat mat Pilates-oefeningen “enkele van de meest uitdagende” zijn die er zijn. Je kunt dus een behoorlijk intensieve Pilates-workout loggen, zelfs als je alleen een mat hebt.


 • Wat is het verschil tussen yoga en Pilates?

  Yoga en Pilates zijn twee totaal verschillende stijlen van oefening. Ja, beide zijn vormen van low-impact oefening. En beide kunnen je helpen kracht op te bouwen, flexibiliteit te krijgen en je balans te verbeteren. Maar in yoga vind je de nadruk op ademwerk, meditatie en het doorlopen van houdingen. Terwijl je bij Pilates meer een focus ziet op stabiliteit en op kleinere, repetitieve bewegingen.


 • Is Pilates krachttraining?

  Pilates is een vorm van low-impact krachttraining. “Een echte Pilates-les is ontworpen om het hele lichaam te trainen,” zegt Gerrard. “De belangrijkste focus ligt echter op je ‘krachtpatser’, ook wel je kern genoemd.” Deze spieren omvatten je buikspieren, evenals de spieren in je onderrug. “We werken in een bloksysteem, dus we bedekken het hele lichaam, inclusief grote en kleine spiergroepen,” legt Gerrard uit. Ze voegt eraan toe dat je in een typische Pilates-les kunt verwachten dat je je buikspieren, je heupen, je rug, je armen en je benen traint.


 • Wat draag ik tijdens pilates?

  Weet je niet zeker wat je moet dragen naar een Pilates-les? Blijf bij iets dat vorm-passend maar flexibel is. Je wilt je immers comfortabel kunnen bewegen. “Nauwsluitende atletische kleding is een must,” zegt Rockovich. “Je wilt niet alleen niet dat losse kleding je lastigvalt, maar het dragen van nauwsluitende kleding is cruciaal voor de instructeur om te helpen bij het vormen.” Als de instructeur je lichaam niet kan zien, kunnen ze niet zien of je de juiste vorm behoudt.


 • Wat zijn de voordelen van Pilates?

  “Pilates heeft veel geweldige voordelen,” zegt Gerrard. Ze merkt op dat Pilates je kan helpen kracht op te bouwen, flexibiliteit te krijgen, je houding te verbeteren en de juiste balans te behouden. “Pilates leert je om met gemak en gratie te bewegen,” zegt ze, eraan toevoegend dat Pilates je ook kan helpen je energie te verhogen, stress te verminderen en je meer bewust te worden van je lichaam.

Waarom vertrouwen op bodymindspirit Fit?

Als een doorgewinterde gezondheids- en fitnessschrijver begrijpt Lindsey Lanquist hoe belangrijk kwaliteitsproductaanbevelingen kunnen zijn. Ze is voorzichtig om producten aan te bevelen die betrouwbaar, comfortabel en echt goed beoordeeld zijn door degenen die ze hebben geprobeerd.

Als u op zoek bent naar een reformermachine, kunt u niet fout gaan met de Balanced Body Allegro Tower of Power for Workouts. We houden ook van de eenvoudige, lichtgewicht en betaalbare ProBody Pilates Ring.

Zorg ervoor dat je weet hoe je het op de juiste manier moet doen gebruiken een hervormer voordat hij er een uitgeeft. “Het beste advies is om je eerst goed te laten trainen in een studio of te begeleiden door een professional voordat je het gebruikt,” zegt Larisa Gerrard, Pilates en barre-instructeur.

Er is veel geweldige Pilates-apparatuur die er is. Maar als u op zoek bent naar een klassieke manier om uw thuisgymnastiek te upgraden, overweeg dan om te investeren in Balanced Body’s Allegro Tower of Power (bekijk op Amazon). De reformer vol functies wordt geleverd met een schuifwagen en een ingebouwde toren. En het is uitgerust met een reeks bevestigbare accessoires, zoals een push-through bar, een roll-down bar en een set loops , die kunnen worden gebruikt om je trainingen gevarieerd en dynamisch te houden.

Natuurlijk, als het gaat om Pilates-apparatuur, is een reformer niet je enige optie. ProBody’s Pilates Ring (bekijk op Amazon) is een klassiek apparaat dat je onderweg mee kunt nemen. De Resistance Bands van TheraBand (bekijk op Amazon) zijn geweldig voor het opbouwen van kracht, of je nu een Pilates-training aanpakt of een cross-trainingsessie registreert. En Synergee’s Core Sliders (bekijk op Amazon) bieden een ruimtebesparende manier om enkele van je favoriete reformer-oefeningen na te bootsen. Nog beter: al deze items zijn behoorlijk budgetvriendelijk, dus je kunt je thuisgymnastiek vullen zonder de bank te breken.