De 8 beste fietsen onder bureau van 2023, getest en beoordeeld

De 8 beste fietsen onder bureau van 2023, getest en beoordeeld

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
Producten. Beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg beoordelen artikelen op medische nauwkeurigheid. Meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

De 8 beste under desk bikes van 2022, getest en beoordeeld

Amazone


Als u uw werkdag aan een bureau doorbrengt, kunt u waarschijnlijk baat hebben bij het toevoegen van meer activiteit aan uw routine. Gelukkig maken kantoorvriendelijke fitnessapparaten het ongelooflijk eenvoudig om dit te doen. “De fiets onder het bureau kan veel mensen ten goede komen die een zittende baan hebben”, zegt Latoya Julce, gecertificeerd personal trainer en instructeur bij 305 Fitness. Deze compacte fietsen schuiven onder je bureau, zodat je kunt trappen terwijl je werkt.

Getest & Goedgekeurd

De gebruiksvriendelijke Cubii Pro Under Desk Elliptical Machine heeft een soepele, stille pas en gemakkelijk instelbare weerstand. Via Bluetooth-connectiviteit kunt u doelen stellen en uw voortgang bijhouden. Bovendien biedt een compatibele app trainingslessen voor een extra uitdaging. We houden ook van Flexispot’s Home Office Height Adjustable Cycle Desk Bike voor een alles-in-één bureaufiets.

“Ik zou niet zeggen dat het een echte fitnessroutine is, maar meer een extra manier om beweging te garanderen tijdens het werken aan een bureaubaan,” zegt Julce. Of het nu aan het bureau of op de bank is, onderzoek heeft langdurig zitten gekoppeld aan wervelkolomproblemen, slechte gezondheid van het hart, gewichtstoename, depressie en meer. Fietsen onder het bureau zijn geen vervanging voor regelmatige lichaamsbeweging, maar ze zijn een leuke manier om je de hele dag door in beweging te houden.

U kunt de intensiteit van uw training onder het bureau verhogen door uw pas te versnellen, de weerstand op te schalen of versterkingen van het bovenlichaam toe te voegen. “Je zou een set dumbbells kunnen pakken en wat armoefeningen kunnen opnemen om meer uitdaging te maken,” zegt Julce. Sommige sporters onder het bureau worden zelfs geleverd met verwijderbare weerstandsbanden die u kunt gebruiken voor werk aan het bovenlichaam.

Op basis van onze test zijn hier de beste fietsen op de markt.

Onze topkeuzes

Beste overall:

Cubii Pro Seated Under Desk Elliptische Machine bij Amazon

Beste met bureau:

Flexispot Home Office In hoogte verstelbare fietstafelfiets bij Amazon

Beste budget:

Vaunn Folding Pedal Exerciser bij Amazon

Beste met app:

Stamina Inmotion Elliptical bij Amazon

Meest rustig:

DeskCycle Under Desk Cycle bij Amazon

Beste elliptische stijl:

DeskCycle Ellipse Under Desk Elliptical bij Amazon

Beste met weerstandsbanden:

LifePro FlexCycle Hometrainer bij Amazon

Beste investering:

ORBITREK MX Gemotoriseerde Under-Desk Elliptical Machine bij Amazon

In dit artikel

 • Onze keuzes
 • We hebben ook getest
 • Hoe we hebben getest
 • Waar moet je op letten?
 • FAQ
 • Waarom Trust bodymindspirit Fit

Beste overall

Cubii Pro zittende onder bureau elliptische machine

4.9


Cubii Pro Zittende Elliptische Trainer

Cubii


Bekijk op Amazon
Bekijk op Dick’s
Uitzicht op Bed Bath &Beyond
Pros

 • Snelle en eenvoudige installatie

 • Inclusief live en on-demand trainingslessen

 • Handgreep voor eenvoudige draagbaarheid

Tegens

 • Duurt lang om volledig op te laden

Na het testen van 29 under desk bikes en elliptische trainers, was Cubii’s Pro Under Desk Elliptical Machine een gemakkelijke keuze voor onze beste algemene keuze – onze tester hield van zijn soepele, stille pas en compatibele app voor live en on-demand trainingslessen.

De machine was eenvoudig in te stellen en kostte onze tester slechts minder dan vijf minuten om te monteren. Maar het duurde wel vier tot zes uur om volledig op te laden, een klein ongemak voor onze tester. We vinden het leuk dat de elliptische trainer soepel en stil is, waardoor het een geweldige optie is voor gebruikers op afroep of op kantoor. De instelbare weerstand – evenals trainingslessen in Cubii’s Studio + -app – bieden een uitdaging voor gebruikers van alle niveaus.

Via Bluetooth-connectiviteit kun je deze elliptische trainer onder het bureau synchroniseren met je Fitbit-smartwatch of Apple HealthKit-app om fitnessdoelen in te stellen en de voortgang bij te houden. Dat kan ook in de Cubii Studio+ app.

De elliptische trainer behaalde een perfecte score van 5 out van 5 in drie van de vier belangrijkste categorieën die we beoordeelden. Onze tester heeft slechts een half punt van de totale waardescore van de elliptische trainer gedokt omdat het vrij duur is. Maar voor geweldige kwaliteit en voldoende functies denken we dat de Cubii Pro Under Desk Elliptical Machine de prijs waard is.

Prijs op het moment van publicatie: $199

Stijl: Elliptische | Gewicht: 27 pond | Tegenstand Niveaus: Acht | Toegevoegd Functies: Bluetooth-connectiviteit, Compatibele app, Handvat

Cubii Pro Onder Bureau Elliptische Machine

bodymindspirit Fit / Donna Freydkin


Wat onze testers zeggen

“Ik zou deze machine aanraden, vooral voor iemand die een soepele en stille elliptische trainer onder het bureau wil, of een met een app die je kan uitdagen. Ik kan me geen betere optie voorstellen.” —Jessica Murtaugh, NASM-CPT, gecertificeerd personal trainer en bodymindspirit Fit producttester

Beste met bureau

Flexispot Home Office In hoogte verstelbare fietstafelfiets

4.7


Flexispot Home Office In hoogte verstelbare fietstafelfiets

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Flexispot.com

 • Eenvoudig verstelbare stoelpositionering

 • Extreem stabiele basis

 • Kan ook worden gebruikt als een sta-bureau

 • Fietsstoeltje was enigszins ongemakkelijk

 • Duur

Dit product heeft een uniek, twee-in-één ontwerp – het functioneert als zowel een hometrainer als een staand bureau. Hoewel het de duurste optie op onze lijst is, vond onze tester Flexispot’s Home Office Height Adjustable Cycle Desk Bike de prijs waard voor zijn dubbele functionaliteit en prestaties.

De bureaufiets kostte onze tester slechts minder dan acht minuten om te monteren, maar ze merkte wel op dat het moeilijk was om het verpakte product haar trap op te dragen. De fiets verdiende een 4,8 uit 5 voor prestaties omdat hij gemakkelijk verstelbaar was, een soepele en stille rit bood en stevig was tijdens gebruik.

Uitgerust met een bekerhouder, grote werkruimte, instelbare weerstandsniveaus en een tracker op batterijen, biedt deze fiets een handige werkruimte en een geweldige training. Onze tester vond het geweldig dat ze de zijkant tegenover het fietsstoeltje als een staand bureau kon gebruiken wanneer haar benen een pauze nodig hadden van het trappen.

Het is belangrijk op te merken dat, zoals de meeste traditionele fietsen, het zadel nogal ongemakkelijk is. Maar na verloop van tijd raakte onze tester eraan gewend en was hij in staat om er comfortabel tot 30 minuten op te zitten voordat hij een pauze nodig had.

Prijs op het moment van publicatie: $500

Stijl: Fiets | Gewicht: 75 pond | Weerstandsniveaus: Acht | Toegevoegd Functies: Verstelbare bureau- en zitpositie, Wielen voor gemakkelijke draagbaarheid, Bekerhouder

FLEXISPOT Desk Bike for Home Office in hoogte Verstelbare Fitness Stoel

bodymindspirit Fit / Shannon Bauer


Wat onze testers zeggen

“Ik vond het geweldig dat ik aan de andere kant van de stoel kon staan en het werkblad hoog genoeg kon verhogen om als sta-bureau te gebruiken” —Shannon Bauer, bodymindspirit Fit producttester

Beste budget

Vaunn Opvouwbare Pedaal Exerciser

4.2


Vaunn Opvouwbare Pedaal Exerciser

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Pros

 • Super lichtgewicht ontwerp

 • Opvouwbaar voor eenvoudig opbergen

 • Snelle en eenvoudige installatie

Tegens

 • Kan te hoog zijn voor sommige bureaus

Als u op zoek bent naar een startfiets of gewoon niet veel wilt uitgeven aan een sporter onder het bureau, is Vaunn’s Medical Under Desk Bike Pedal Exerciser een goede keuze. Onze tester waardeerde het lichtgewicht ontwerp en de opvouwbare poten van de fiets voor eenvoudige draagbaarheid.

De setup verliep naadloos, volgens onze tester, die opmerkte dat de fiets bijna volledig geassembleerd kwam. Maar het kostte wel enige tijd om de fiets correct en comfortabel te positioneren voor optimaal gebruik. En toen de fiets goed was gepositioneerd en de stoel eruit was gescheurd, vond onze tester het nog steeds moeilijk om op de computer te typen en zich te concentreren tijdens het trappen op de fiets.

We raden deze fiets onder het bureau aan voor meer handsfree activiteiten zoals bellen, lezen of tv kijken. Onze teelballer waardeerde dat de machine beschikt over een LCD-scherm om nuttige statistieken bij te houden en een handige riem om het aan uw stoel te bevestigen voor stabiliteit.

Prijs op het moment van publicatie: $55

Stijl: Fiets | Gewicht: 5 pond | Tegenstand Niveaus: Verstelbare | Toegevoegd Functies: LCD-monitor om statistieken weer te geven

Vaunn Opvouwbare Pedaal Exerciser

bodymindspirit Fit / Isabella Broggini


Wat onze testers zeggen

“Voor de prijs kon ik zien dat dit een goede instapoptie is voor iemand die een fiets onder het bureau wil testen. Het is zeer licht van gewicht en gemakkelijk draagbaar.” —Isabella Broggini, NASM-CPT, senior editor, gecertificeerd personal trainer en bodymindspirit Fit producttester

Beste met App

Stamina 55-1602 Emotie Elliptische Trainer

4.3


Stamina 55-1602 Emotie Elliptische Trainer

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Dick’s
Bekijk op Belk.com
Pros

 • Eenvoudig schakelen tussen statistieken

 • Voorwaartse of omgekeerde pasbeweging

 • Getextureerde pedalen bieden veilige grip

Tegens

 • Ongemakkelijk om staand te gebruiken

 • Moeilijk te lezen LCD-scherm

Stamina’s InMotion Elliptische trainer is soepel en stevig, met gemakkelijk instelbare weerstand. Maar het echte hoogtepunt van dit product is de compatibiliteit met de müüv smart audio coaching app. De app biedt een montagegidsvideo, gepersonaliseerde audiotrainingen en integratie met iHeartRadio.

Op de LCD-monitor kunt u eenvoudig schakelen tussen totale stappen, trainingstijd en verbrande calorieën. Maar onze tester merkte op dat het scherm vrij donker is, waardoor het moeilijk te lezen is. Ze vond het leuk dat de pedalen breed en gestructureerd waren voor een gemakkelijke pasvorm en veilige grip tijdens het trappen.

De fabrikant stelt dat je deze elliptische machine ook rechtop kunt gebruiken, maar onze tester raadt dit niet aan omdat ze zich onstabiel en ongemakkelijk voelde tijdens het gebruik ervan op deze manier.

Over het algemeen denken we dat dit product gemakkelijk te gebruiken is, compatibel is met een handige app en goed functioneert als een elliptische trainer onder het bureau.

Prijs op het moment van publicatie: $129

Stijl: Elliptische | Gewicht: 24 pond | Tegenstand Niveaus: Verstelbare | Toegevoegd Functies: Compatibele app, LCD-monitor om statistieken weer te geven

Stamina 55-1602 Emotie Elliptische Trainer

bodymindspirit Fit / Katrina Cossey


Wat onze testers zeggen

“Deze elliptische fiets was eenvoudig te monteren, gemakkelijk te gebruiken en comfortabel, en hij ondersteunde beide voeten volledig. Ik gebruik dit elke dag tijdens het thuiswerken en ben van plan dit te blijven doen.” —Katrina Cossey, bodymindspirit Fit producttester

Meest stil

DeskCycle Under Desk Cyclus

4.3


DeskCycle Under Desk Sporter

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Deskcycle.com
Pros

 • LCD-scherm is verwijderbaar

 • Extreem stabiele basis

 • Soepel fietsen

Tegens

 • Kan te hoog zijn voor sommige bureaus

Het kiezen van een stille fiets onder het bureau is essentieel als u van plan bent deze te gebruiken tijdens gesprekken of op kantoor. Om ongewenste afleidingen te voorkomen en je de hele dag door te laten trappen, raden we alle gebruikers een stille fiets onder het bureau aan. De DeskCycle Under Desk Bike is fluisterstil, super soepel en betrouwbaar stabiel, volgens onze tester.

Het vereiste wat montage, maar het kostte onze tester minder dan 15 minuten om volledig in te stellen. Ze gebruikte de meegeleverde moersleutel om alle benodigde onderdelen met gemak te bevestigen en had geen moeite om de gedetailleerde aanwijzingen met de meegeleverde fotogidsen te volgen. Onze tester waardeerde het dat het LCD-scherm op de fiets uit zijn huis kan worden verwijderd en op uw bureau kan worden geplaatst voor eenvoudige stat-tracking tijdens het werken.

We vinden het leuk dat je met deze fiets afleidingsvrij kunt trappen, maar het ontwerp is misschien te hoog voor kortere bureaus. Onze tester merkte op dat ze, om vrij te kunnen trappen, haar stoel naar buiten moest schuiven zodat haar knieën het bureau niet raakten. Dit voelde minder natuurlijk voor onze tester, maar resulteerde wel in een rechtere houding, waardoor ze de fiets volledig kon gebruiken tijdens het werken.

Hoewel deze stille, soepele en solide DeskCycle-fiets goed presteerde, verwachtte onze tester een goedkopeer prijs, daarom gaf ze het een score van 3,7 uit 5 voor de totale waarde.

Prijs op het moment van publicatie: $189

Stijl: Fiets | Gewicht: 23 pond | Tegenstand Niveaus: Acht | Toegevoegd Functies: Verwijderbare LCD-monitor om statistieken weer te geven, Fitbit- en Apple Watch-compatibel, compatibele app

DeskCycle Under Desk Cyclus

bodymindspirit Fit / Jessica Murtaugh


Wat onze testers zeggen

“Deze fiets was super soepel en extreem stil!” —Jessica Murtaugh, NASM-CPT, gecertificeerd personal trainer en bodymindspirit Fit producttester

Beste elliptische stijl

DeskCycle Ellipse Onder Bureau Elliptische Trainer

4.3


DeskCycle Ellipse Elliptische trainer onder het bureau

Met dank aan: Amazon


Bekijk op Amazon
Pros

 • LCD-scherm is verwijderbaar

 • Rustig en afleidingsvrij trappen

 • Handgreep voor eenvoudige draagbaarheid

Tegens

 • Moeilijk te lezen LCD-scherm

Onder bureau elliptische trainers zijn meestal soepeler en stiller dan onder bureaufietsen – de DeskCycle Ellipse Under Desk Elliptical was een van de beste elliptische machines die we hebben getest. Het is stil en comfortabel genoeg dat onze tester meer dan 90 minuten heeft gefietst zonder het zelfs maar te beseffen. Het kreeg een 4,5 uit 5 voor eenvoudige installatie en prestaties.

Bij de machine zijn alle benodigde gereedschappen die nodig zijn voor de montage, die onze tester minder dan 10 minuten kostte om te voltooien. De elliptische trainer past perfect onder het bureau van onze tester zonder dat er vervelende en ongemakkelijke stoelaanpassingen nodig zijn. Net als de DeskCycle Under Desk Bike heeft de DeskCycle Under Desk Elliptical een verwijderbaar LCD-scherm dat vanaf uw bureau kan worden bekeken voor afleidingsvrije tracking.

Maar onze tester merkte op dat het LCD-scherm klein is en niet verlicht is, waardoor het enigszins moeilijk te lezen is. De tracker zelf slaat geen statistieken op, maar de fabrikant stelt dat het apparaat compatibel is met Fitbit en Apple Watch, waardoor trackinggegevens in de loop van de tijd gemakkelijk zijn.

Prijs op het moment van publicatie: $259

Stijl: Elliptische | Gewicht: 30 pond | Tegenstand Niveaus: Acht | Toegevoegd Functies: Verwijderbare LCD-monitor om statistieken weer te geven, Fitbit- en Apple Watch-compatibel, compatibele app, draaggreep

DeskCycle Ellipse Onder Bureau Elliptische Machine

bodymindspirit Pasvorm / Hildara Araya


Wat onze testers zeggen

“Ik gebruikte deze elliptische trainer onder het bureau tijdens een Zoom-vergadering en nadat ik klaar was, vroeg ik de persoon aan de andere kant of ze het kon horen of mijn beweging kon zien. Ze zei dat ze geen idee had dat ik het zelfs gebruikte!” —Hildara Araya, bodymindspirit Fit producttester

Het beste met weerstandsbanden

LifePro FlexCycle Hometrainer

4.3


LifePro FlexCycle Hometrainer

Met dank aan: Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op Lifeprofitness.com
Pros

 • Heeft arm- en voetpedalen voor extra veelzijdigheid

 • Wordt geleverd met een antislipmat, handvat voor eenvoudige draagbaarheid

Tegens

 • Beperkte bruikbaarheid voor het gebruik van weerstandsbanden tijdens het werken

Voor degenen die geïnteresseerd zijn in een meer veelzijdige trainingstrainer onder het bureau, is de LifePro FlexCycle Hometrainer een geweldige optie. Het bevat weerstandsbanden en zowel arm- als voetpedalen en biedt trainingsopties voor het onder- en bovenlichaam.

Onze tester beoordeelde deze machine met een 3 uit 5 voor installatie, omdat wat werd vermeld als een assemblage van vijf minuten haar uiteindelijk een frustrerende 45 minuten kostte. Maar ze merkte wel op dat alle onderdelen correct waren geëtiketteerd, de instructies relatief duidelijk waren en het pakket alle benodigde gereedschappen voor montage bevatte.

De langdurige setup was een klein ongemak, maar onze tester hield van deze fiets onder het bureau vanwege de kwaliteitsprestaties en voldoende functies. Ze vond het geweldig om te gebruiken tijdens een gesprek, lezen, televisie kijken of voor andere handsfree-activiteiten.

Prijs op het moment van publicatie: $150

Stijl: Fiets | Gewicht: 18 pond | Tegenstand Niveaus: Acht | Toegevoegd Functies: Weerstandsbanden, Draaggreep, Antislipmat, Compatibele app, Digitale monitor om statistieken weer te geven

LifePro Under Desk Bike Pedaal Exerciser

bodymindspirit Fit / Anna Knief


Wat onze testers zeggen

“Ik was aangenaam verrast door hoe goed de fiets werkte. Ik heb de neiging om koud te lopen, en na 20 minuten fietsen tijdens een Zoom-vergadering, moest ik de trui die ik droeg uittrekken – het liet mijn bloed stromen. ” —Anna Knief, bodymindspirit Fit producttester

Beste investering

ORBITREK MX gemotoriseerde elliptische machine onder het bureau

4.3


ORBITREK MX gemotoriseerde elliptische machine onder het bureau

Orbitrek


Bekijk op Amazon
Pros

 • Handgreep voor eenvoudige draagbaarheid

 • Fiets wordt volledig geassembleerd geleverd

 • Heeft voorgeprogrammeerde workouts

Tegens

 • Vereist stopcontact

 • Duur

Orbitrek’s MX gemotoriseerde elliptische machine onder het bureau was eenvoudig in te stellen, zorgde voor een soepele en veelzijdige training en bood unieke functies. Het is duur, maar we denken dat het de prijs waard is voor zijn kwaliteitsprestaties, voorgeprogrammeerde trainingen en zeldzaam, gemotoriseerd ontwerp.

De elliptische trainer onder het bureau arriveert volledig geassembleerd en klaar om te rijden, met een perfecte score van 5 uit 5 voor gebruiksgemak. Er zijn echter wel twee AAA-batterijen nodig om te functioneren. Na het verstellen van de stoel in een comfortabele positie, beschreef onze tester een soepele, stabiele en stille rit op deze elliptische trainer onder het bureau. We waarderen het dat de machine vijf weerstandsniveaus biedt, waardoor u de moeilijkheidsgraad van uw sessie in de loop van de tijd kunt verhogen.

U kunt de richtingsinstelling op het apparaat of de afstandsbediening handmatig wijzigen om vooruit of achteruit te trappen. En onze tester waardeerde de gemakkelijk te lezen digitale monitor die de tijd, afstand en verbrande calorieën bijhoudt terwijl je fietst. Op het scherm kunt u ook kiezen uit voorgeprogrammeerde trainingen, waarvan sommige zelfs geassisteerde gemotoriseerde bewegingen bieden. In deze instellingen beweegt de elliptische machine automatisch voor u, zonder fysieke kracht of inspanning. Dit is een geweldige functie voor mensen die herstellen van bepaalde verwondingen, mensen met chronische gewrichtspijn of oudere volwassenen.

Prijs op het moment van publicatie: $340

Stijl: Elliptische | Gewicht: 18 pond | Tegenstand Niveaus: Vijf | Toegevoegd Functies: Afstandsbediening, Handvat, Digitale monitor om statistieken weer te geven

ORBITREK MX - Gemotoriseerde onder bureau elliptische machine

bodymindspirit Fit / Sarah Felbin


Wat onze testers zeggen

“Trappen gaat soepel en de vijf weerstandsniveaus zijn perfect.” –Sarah Felbin, associate commerce editor en bodymindspirit Fit producttester

Hoe we de under desk bikes hebben beoordeeld

4,8 tot 5 sterren: Dit zijn de beste fietsen onder bureau die we hebben getest. We raden ze zonder voorbehoud aan.
4,5 tot 4,7 sterren:
Deze fietsen onder het bureau zijn uitstekend – ze kunnen kleine gebreken hebben, maar we raden ze nog steeds aan.
4,0 tot 4,5 sterren:
We denken dat dit geweldige fietsen onder bureau zijn, maar anderen zijn beter.
3,5 tot 3,9 sterren:
Deze fietsen onder het bureau zijn gewoon gemiddeld.
3.4 en lager:
We raden fietsen onder bureau met deze beoordeling niet aan; je vindt er geen op onze lijst.

We hebben ook getest

Onze 25 deskundige testers evalueerden 29 fietsen en elliptische trainers, maar we hebben er slechts acht opgenomen in onze definitieve lijst met aanbevelingen. Hoewel de meeste producten onze topkeuzelijst niet haalden, hadden we wel een paar eervolle vermeldingen.

 • De Cubii JR2 is een zelfaangedreven elliptische trainer onder het bureau met gemakkelijk instelbare weerstand, een duidelijke weergave van statistieken, geweldige draagbaarheid en een naadloze opstelling. Maar onze tester voelde zich ongemakkelijk en afgeleid bij elke stap. Ze merkte op dat de dure machine de lage rugpijn die ze voelde tijdens het gebruik niet waard was.
 • Onze tester vond het leuk dat de YOSUDA Magnetic Under Desk Cycling Bike YBM-1 gemakkelijk instelbare weerstand heeft, belangrijke statistieken levendig weergeeft en een soepele en stille rit biedt. Maar ze had moeite met de setup en gelooft niet dat de fiets zijn prijskaartje waard is.
beste onder bureau fietsen test

bodymindspirit Fit / Anna Popp


Hoe we testened de Under Desk Bikes

Niet elk product leent zich voor testen in The bodymindspirit Testing Lab, dus onze deskundige testers nemen vaak deel aan real-world testen. Dit soort langdurige, consistente tests stelt ons in staat om echte en nauwkeurige inzichten voor onze lezers te krijgen. Fietsen onder bureau vallen in deze categorie en 25 van onze deskundige testers hebben geholpen bij het grondig testen en evalueren van 29 fietsen onder het bureau vanuit hun eigen huis en kantoor.

Onze testers volgden de begeleiding van Dr. Theresa Marko, PT, DPT, MS, een board-gecertificeerde orthopedische fysiotherapeut, om hun fietsen consistent te testen gedurende een periode van twee weken. Ze kregen de opdracht om elke dag minstens 20 minuten op de fiets te trappen en deze te beoordelen op een schaal van 1 (zou het niet aanbevelen) tot 5 (zeer aan te bevelen) voor eenvoudige installatie, prestaties, functies en algehele waarde. We gebruikten hun nauwgezette scores en grondige inzichten om een lijst samen te stellen van de beste fietsen onder bureau die momenteel op de markt zijn.

Waar u op moet letten bij fietsen onder het bureau

Setup

Met elke fitnessapparatuur wilt u een naadloze en intuïtieve installatie – niemand wil uren besteden aan een handleiding om een fiets onder het bureau samen te stellen. Voordat u uw aankoop doet, bekijkt u het installatieproces. Sommige fietsen onder het bureau worden volledig geassembleerd geleverd, zoals ORBITREK’s MX Gemotoriseerde Elliptische Machine onder het bureau, terwijl andere enige installatie vereisen, zoals het geval is met Flexispot’s Home Office Height Adjustable Cycle Desk Bike.

Stijl

Wanneer u op zoek bent naar een sporter onder het bureau, kunt u merken dat fietsen onder het bureau en elliptische trainers onder het bureau gegroepeerd zijn. Hoewel ze allebei pedalen hebben en je kunnen helpen vergelijkbare resultaten te bereiken, geven sommigen de voorkeur aan de ene boven de andere qua comfort. Elliptische trainers zijn over het algemeen soepeler en stiller, terwijl fietsen een vollediger bewegingsbereik bieden. Als u op zoek bent naar een elliptische trainer, is Cubii’s Pro Under Desk Elliptical Machine een goede keuze. En voor een traditionele fiets onder het bureau raden we DeskCycle’s Under Desk Bike Pedal Exerciser aan.

 LifePro FlexCycle Hometrainer

bodymindspirit Fit / Anna Knief


Gewicht

Draagbaarheid is een functie die veel mensen zoeken bij het kopen van een sporter onder het bureau – dit kan belangrijk voor u zijn als u van plan bent uw training naar kantoor te brengen. Controleer het gewicht van de sporter onder het bureau die u in de gaten houdt voordat u koopt om er zeker van te zijn dat deze gemakkelijk genoeg is om te bewegen. Je wilt er ook een die veilig en zwaar genoeg is om te blijven zitten tijdens het gebruik. Als u op zoek bent naar een draagbare fiets onder het bureau, is Vaunn’s Medical Under Desk Bike Pedal Exerciser de lichtste optie op onze lijst.

Tegenstand

Wanneer u op zoek bent naar een sporter onder het bureau, kunt u merken dat fietsen onder het bureau en elliptische trainers onder het bureau gegroepeerd zijn. Hoewel ze allebei pedalen hebben en je kunnen helpen vergelijkbare resultaten te bereiken, geven sommigen de voorkeur aan de ene boven de andere qua comfort. Elliptische trainers zijn over het algemeen soepeler en stiller, terwijl fietsen een vollediger bewegingsbereik bieden.

Draagbaarheid is een functie die veel mensen zoeken bij het kopen van een sporter onder het bureau. Controleer het gewicht van de sporter onder het bureau die u in de gaten houdt voordat u koopt om er zeker van te zijn dat deze gemakkelijk te verplaatsen is. Je wilt er ook een die veilig en zwaar genoeg is om te blijven zitten tijdens het gebruik.

Veel fietsen en elliptische trainers onder het bureau worden geleverd met instelbare weerstand. Met deze functie kunt u de intensiteit van uw trainingen opschalen en kunt u kracht opbouwen terwijl u trapt of stapt. Het is ook belangrijk als je je trainingen uitdagender wilt maken.

beste onder bureau fietsen test

bodymindspirit Fit / Riyana Straetker


Veelgestelde vragen


 • Zijn fietsen onder het bureau effectief?

  Fietsen onder het bureau zijn geweldig voor verschillende dingen, zegt Dr. Marko. “Voor mobiliteit van de heupen en knieën, wat beweging krijgen tijdens je dag tijdens het zitten en werken, het verhogen van de bloedsomloop en de bloedstroom, en ze zijn een goede manier om een paar calorieën te verbranden,” zegt ze.


 • Is een fiets onder het bureau of elliptische trainer beter?

  Fietsen onder het bureau en elliptische trainers onder het bureau lijken ongelooflijk op elkaar, dus geen van beide is noodzakelijkerwijs “beter” of “slechter” dan de andere. Elliptische trainers onder het bureau zijn meestal soepeler en stiller, terwijl fietsen onder het bureau de neiging hebben om een vollediger bewegingsbereik te bieden. Wanneer u tussen de twee kiest, moet u overwegen welke machine beter aansluit bij uw voorkeuren en doelen.


 • Wat is de beste manier om een fiets onder het bureau te gebruiken?

  Het is belangrijk dat je je comfortabel voelt tijdens het gebruik van een fiets onder het bureau, anders ben je afgeleid en wil je deze waarschijnlijk niet gebruiken tijdens het werken of het doen van andere focusgerichte activiteiten. Plaats het onder je bureau en pas je c aanhaar zodat je knieën niet bij elke cyclus of stap de bovenkant van je bureau raken.

  Gebruikers klagen vaak dat fietsen onder het bureau de neiging hebben om weg te glijden tijdens het trappen, zegt Marko. Om dit probleem op te lossen, stelt ze voor om je machine tegen een muur te steunen, er een rubberen mat onder te plaatsen of gewoon een fiets onder het bureau te kopen met een stevig gevoel en rubberen handvatten.


 • Hoe lang moet je een fiets onder het bureau gebruiken?

  “Dit zal heel persoonlijk zijn,” zegt Marko, “maar ik denk dat de meeste mensen ongeveer 30 minuten per keer zouden tolereren.” Na 30 minuten kunt u een korte pauze nemen om te staan en uw benen te strekken. Maar als je met langere stappen wilt doorgaan, blijf dan draaien.


 • Zijn fietsen onder het bureau veilig voor je knieën?

  “Absoluut”, zegt Marko. “Fietsen onder het bureau is een niet-gewichtdragende oefening die niet alleen veilig is, maar ook voordelen kan bieden. De cirkelvormige beweging van fietsen verhoogt de secretie van synoviale vloeistof, die helpt om het kniegewricht te smeren en het kraakbeen te voeden”, zegt ze.


 • Hoeveel kost een kwaliteitsfiets onder het bureau?

  Je kunt verwachten tussen de $ 50 – $ 350 te betalen voor een kwaliteitsfiets onder het bureau die je in beweging houdt en het aantal sedentaire uren gedurende je dag vermindert. De prijs is afhankelijk van de stijl en de toegevoegde functies. De goedkoopste optie op onze lijst, Vaunn’s Medical Under Desk Bike Pedal Exerciser, is vaak beschikbaar voor slechts $ 55. Onze topkeuze, Cubii’s Pro Under Desk Elliptical Machine, was $ 199 toen we deze lijst publiceerden.

DeskCycle Ellipse Onder Bureau Elliptische Trainer

bodymindspirit Pasvorm / Hildara Araya


Waarom Trust bodymindspirit Fit

Michelle Parente is een doorgewinterde lifestylejournalist die gepassioneerd is over het doen van goed doorgelichte productaanbevelingen. Ze is gespecialiseerd in gezondheids- en fitnesscontent en leest altijd het nieuwste wellness-onderzoek.

Aanvullende rapportage door Lindsey Lanquist

bodymindspirit Fit-schrijver Lindsey Lanquist heeft jarenlange ervaring op het gebied van gezondheid en fitness. Voor deze winkelgids gaf ze prioriteit aan fietsen onder het bureau en elliptische trainers onder het bureau die echt goed werden beoordeeld door degenen die ze hadden geprobeerd. Ze gaf ook de voorkeur aan opties met instelbare weerstand. En omdat voorkeuren zo kunnen variëren als het gaat om fitnessapparaten, zorgde ze ervoor dat fietsen onder het bureau en elliptische trainers onder het bureau werden opgenomen met een reeks verschillende functies.

De gebruiksvriendelijke Cubii Pro Under Desk Elliptical Machine heeft een soepele, stille pas en gemakkelijk instelbare weerstand. Via Bluetooth-connectiviteit kunt u doelen stellen en uw voortgang bijhouden. Bovendien biedt een compatibele app trainingslessen voor een extra uitdaging. We houden ook van Flexispot’s Home Office Height Adjustable Cycle Desk Bike voor een alles-in-één bureaufiets.

Stijl: Elliptische | Gewicht: 27 pond | Tegenstand Niveaus: Acht | Toegevoegd Functies: Bluetooth-connectiviteit, Compatibele app, Handvat

“Ik zou deze machine aanraden, vooral voor iemand die een soepele en stille elliptische trainer onder het bureau wil, of een met een app die je kan uitdagen. Ik kan me geen betere optie voorstellen.” —Jessica Murtaugh, NASM-CPT, gecertificeerd personal trainer en bodymindspirit Fit producttester

Stijl: Fiets | Gewicht: 75 pond | Weerstandsniveaus: Acht | Toegevoegd Functies: Verstelbare bureau- en zitpositie, Wielen voor gemakkelijke draagbaarheid, Bekerhouder

“Ik vond het geweldig dat ik aan de andere kant van de stoel kon staan en het werkblad hoog genoeg kon verhogen om als sta-bureau te gebruiken” —Shannon Bauer, bodymindspirit Fit producttester

Stijl: Fiets | Gewicht: 5 pond | Tegenstand Niveaus: Verstelbare | Toegevoegd Functies: LCD-monitor om statistieken weer te geven

“Voor de prijs kon ik zien dat dit een goede instapoptie is voor iemand die een fiets onder het bureau wil testen. Het is zeer licht van gewicht en gemakkelijk draagbaar.” —Isabella Broggini, NASM-CPT, senior editor, gecertificeerd personal trainer en bodymindspirit Fit producttester

Stijl: Elliptische | Gewicht: 24 pond | Tegenstand Niveaus: Verstelbare | Toegevoegd Functies: Compatibele app, LCD-monitor om statistieken weer te geven

“Deze elliptische fiets was eenvoudig te monteren, gemakkelijk te gebruiken en comfortabel, en hij ondersteunde beide voeten volledig. Ik gebruikte this elke dag terwijl je thuis werkt en van plan bent om dat te blijven doen.” —Katrina Cossey, bodymindspirit Fit producttester

Stijl: Fiets | Gewicht: 23 pond | Tegenstand Niveaus: Acht | Toegevoegd Functies: Verwijderbare LCD-monitor om statistieken weer te geven, Fitbit- en Apple Watch-compatibel, compatibele app

“Deze fiets was super soepel en extreem stil!” —Jessica Murtaugh, NASM-CPT, gecertificeerd personal trainer en bodymindspirit Fit producttester

Stijl: Elliptische | Gewicht: 30 pond | Tegenstand Niveaus: Acht | Toegevoegd Functies: Verwijderbare LCD-monitor om statistieken weer te geven, Fitbit- en Apple Watch-compatibel, compatibele app, draaggreep

“Ik gebruikte deze elliptische trainer onder het bureau tijdens een Zoom-vergadering en nadat ik klaar was, vroeg ik de persoon aan de andere kant of ze het kon horen of mijn beweging kon zien. Ze zei dat ze geen idee had dat ik het zelfs gebruikte!” —Hildara Araya, bodymindspirit Fit producttester

Stijl: Fiets | Gewicht: 18 pond | Tegenstand Niveaus: Acht | Toegevoegd Functies: Weerstandsbanden, Draaggreep, Antislipmat, Compatibele app, Digitale monitor om statistieken weer te geven

“Ik was aangenaam verrast door hoe goed de fiets werkte. Ik heb de neiging om koud te lopen, en na 20 minuten fietsen tijdens een Zoom-vergadering, moest ik de trui die ik droeg uittrekken – het liet mijn bloed stromen. ” —Anna Knief, bodymindspirit Fit producttester

Stijl: Elliptische | Gewicht: 18 pond | Tegenstand Niveaus: Vijf | Toegevoegd Functies: Afstandsbediening, Handvat, Digitale monitor om statistieken weer te geven

“Trappen gaat soepel en de vijf weerstandsniveaus zijn perfect.” –Sarah Felbin, associate commerce editor en bodymindspirit Fit producttester

4,8 tot 5 sterren: Dit zijn de beste fietsen onder bureau die we hebben getest. We raden ze zonder voorbehoud aan.
4,5 tot 4,7 sterren:
Deze fietsen onder het bureau zijn uitstekend – ze kunnen kleine gebreken hebben, maar we raden ze nog steeds aan.
4,0 tot 4,5 sterren:
We denken dat dit geweldige fietsen onder bureau zijn, maar anderen zijn beter.
3,5 tot 3,9 sterren:
Deze fietsen onder het bureau zijn gewoon gemiddeld.
3.4 en lager:
We raden fietsen onder bureau met deze beoordeling niet aan; je vindt er geen op onze lijst.