De 16 beste Peloton-alternatieven van 2023

De 16 beste Peloton-alternatieven van 2023

We onderzoeken, testen, beoordelen en bevelen onafhankelijk de beste
producten— meer informatie over
ons proces. Als u iets koopt via onze links, kunnen we een commissie verdienen.

beste pelotonalternatieven

bodymindspirit Pasvorm / Amelia Manley


Peloton is een best-in-class optie in de wielerruimte. Maar uitspattingen op een Peloton-fiets is niet de enige manier om een uitstekende thuisfietstraining te krijgen. Er zijn tal van geweldige hometrainers, en als je niet op zoek bent naar een klein fortuin, zijn er verschillende budgetvriendelijkere fietsen die je kunt combineren met fitnessaccessoires om je eigen luxe trainingservaring voor minder te maken.

Beoordeeld & Goedgekeurd

NordicTrack Commercial S15i Studio Cycle verdiende onze toppositie voor zijn slanke, stevige ontwerp en interactieve trainingstrainingen met aanraakscherm. Voor een budgetvriendelijke indoorfiets is de Yosuda Indoor Cycling Bike een solide optie.

De sleutel is om een fiets te vinden die aan uw behoeften voldoet. Als je een fervent fietser bent die van een uitdaging houdt, wil je misschien een hightech fiets met gevarieerde weerstandsinstellingen pakken. En als je net begint met fietsen, is het misschien logisch om bij een eenvoudigere fiets te blijven en deze te combineren met een paar accessoires om de ervaring authentiek te laten aanvoelen. Houd bij het kiezen van een hometrainer rekening met de grootte en stevigheid van de fiets, evenals hoe comfortabel u zich voelt in het zadel. Zoek naar functies om de weerstand en helling van de fiets aan te passen, naast het zadel en het stuur.

We hebben elke hometrainer geëvalueerd op zijn grootte, hellingsbereik, weerstandsniveau en gewichtscapaciteit. Andere dingen waar we naar op zoek waren, waren hometrainers die konden worden aangepast om Peloton-achtige functies op te nemen, zoals het toevoegen van een tablet of cadansmeter of het veranderen van de pedalen.

Op basis van onze beoordelingen zijn dit de beste Peloton-alternatieven die momenteel op de markt zijn.

Onze topkeuzes

Beste overall:

NordicTrack Commercial S15i Studio Cycle bij Amazon

Beste Runner-Up:

ProForm Smart Power Hometrainer bij Dick’s

Beste budget:

YOSUDA Indoor Cycling Bike bij Amazon

Beste Splurge:

Equinox + SoulCycle At-Home Bike bij Equinoxplus.com

Beste All-in-One:

Myx Fitness De MYX II Plus bij Myx Fitness

Beste High-Tech:

Bowflex VeloCore Bike bij Bowflex.com

Beste voor beginners:

Schwinn IC3 Indoor Cycling Bike bij Amazon

Het beste voor kleine ruimtes:

Exerpeutische opvouwbare magnetische rechtopstaande hometrainer met puls bij Amazon

Beste mat:

Marcy Fitness Equipment Mat bij Amazon

Beste apparaathouder:

Jubor Bike Tablet Holder bij Amazon

In dit artikel

 • Onze keuzes
 • Waar moet je op letten?
 • FAQ
 • Waarom Trust bodymindspirit Fit

Beste overall

NordicTrack Commerciële S15i Studio Cycle

4.4


NordicTrack Commerciële S15i Studio Cycle

Met dank aan Nordic Track


Bekijk op Amazon
Bekijk op Dick’s
Bekijk op Best Buy
Pros

 • Groot, draaibaar scherm

 • Ingebouwde luidsprekers

 • Wordt geleverd met een paar dumbbells van 3 pond

 • Wordt geleverd met een gratis iFit-lidmaatschap van een jaar

Tegens

 • Beter in combinatie met een iFit-lidmaatschap ($ 180 / jaar na het eerste jaar)

 • Duur

 • Groot

Wie beveelt het nog meer aan? CNET koos ook voor de NordicTrack Commercial S15i Studio Cycle.

Wat zeggen kopers? 9.500+ NordicTrack-recensenten beoordeelden dit product met 4 sterren of meer.

NordicTrack’s Commercial S15i Studio Cycle is onze topkeuze omdat deze stevige, hightech hometrainer alle toeters en bellen heeft die je nodig hebt voor een uitdagende indoor fietservaring. De rit van de fiets is soepel en stil vanwege het traagheidsverbeterde vliegwiel en de stille magnetische weerstand. De indrukwekkende 22 digitale weerstandsniveaus kunnen tijdens het rijden op het touchscreen worden aangepast. Voor bergop en bergafwaarts fietsen biedt de fiets hellingen tot 20 procent en daalt tot negatief 10 procent.

Het roterende interactieve touchscreen toont prachtige routes voor een meeslepende buitenervaring. De fiets is ook geladen met nuttige advertentied-ons die het gemakkelijk maken om uw afstand en snelheid bij te houden. Met een stevig stalen frame heeft de fiets een capaciteit van 350 pond. Andere opvallende kenmerken zijn een ergonomisch zadel en een verstelbaar stuur, evenals een paar dumbbells van drie pond en twee ingebouwde luidsprekers.

In combinatie met een iFit-lidmaatschap (apart verkrijgbaar), geeft je Commercial S15i Studio Cycle je toegang tot tal van live en on-demand trainingslessen , die je rechtstreeks naar het touchscreen van je fiets kunt streamen.

Je hebt ook de mogelijkheid om automatische trainerbesturing in te schakelen, wat betekent dat je een iFit-trainer de weerstands- en hellingsinstellingen van je fiets kunt laten overnemen om ervoor te zorgen dat je jezelf elke keer dat je traint zo hard mogelijk pusht.

Prijs op het moment van publicatie: $1,300

Dimensies: 60 x 22 x 58 inch | Hellingsbereik: negatief 10 tot 20 procent | Weerstandsniveaus: 22 niveaus | Gewicht Capaciteit: 350 pond

Wat de experts zeggen

“Het hebben van een hometrainer kan om veel verschillende redenen voordelig zijn. Vanuit mijn perspectief is de toegankelijkheid en vrijheid om in te stappen wanneer je wilt, in het comfort van je eigen huis, ongeëvenaard. ” –Stevie Vladic, instructeur voor CycleBar GO

Beste Runner-Up

ProForm Smart Power 10.0 Hometrainer

ProForm Smart Power 10.0 Hometrainer

Met dank aan Dick’s Sporting Goods


Bekijk op Dick’s
Bekijk op Best Buy
Pros

 • Groot ingebouwd touchscreen

 • Ingebouwde transportwielen

 • Wordt geleverd met een paar dumbbells van 3 pond

 • Wordt geleverd met een gratis 30-daags iFit-lidmaatschap

Tegens

 • Beter in combinatie met een iFit-lidmaatschap ($ 39 / maand na de eerste maand)

 • Geen hellings- of dalingsinstellingen

ProForm’s Smart Power 10.0 Hometrainer biedt een aantal van de beste waarde die er zijn. Hoewel de fiets niet zo hightech is als sommige van zijn concurrenten (je zult hier geen hellings- / dalingsopties vinden), zit hij nog steeds boordevol handige functies die je zullen helpen een geweldige training te loggen. Bovendien maakt de goedkopere dan gemiddelde prijs het toegankelijker dan sommige van de liefhebberopties die worden aangeboden.

Om te beginnen heeft de fiets 22 verschillende weerstandsniveaus, wat meer is dan je op de meeste hometrainers zult vinden. En het is uitgerust met een 10-inch scherm, dat u kunt gebruiken om trainingslessen rechtstreeks naar uw fiets te streamen.

Om het meeste uit je workouts te halen, wil je je fiets koppelen aan een iFit-lidmaatschap. (ProForm geeft u uw eerste 30 dagen gratis.) Dit lidmaatschap geeft je toegang tot tal van door trainers geleide trainingslessen (sommige fietsgerelateerd, sommige niet). En als je automatische trainerbediening inschakelt, past iFit automatisch de weerstandsinstellingen van je fiets aan Voor jou, waardoor je een ervaring krijgt die een persoonlijke trainingssessie of een persoonlijke fietsles nabootst.

Prijs op het moment van publicatie: $1,999

Dimensies: 52 x 21,9 x 56,5 inch | Hellingsbereik: Geen | Weerstandsniveaus: 22 niveaus | Gewicht Capaciteit: 250 pond

Beste budget

YOSUDA Indoor Fiets

4.2


YOSUDA Indoor Fiets

Amazone


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Yosudabikes.com
Pros

 • Budgetvriendelijk

 • Stevig stalen frame (bijzonder duurzaam voor een fiets voor deze prijs)

 • Ingebouwde apparaathouder

 • Platform-agnostisch

Tegens

 • Geen hellings- of dalingsinstellingen

 • Weerstand is instelbaar, maar de fiets biedt geen gespecificeerde weerstandsniveaus

YOSUDA’s Indoor Cycling Bike is niet je gemiddelde budgetvriendelijke fiets – en dat is precies wat we er zo leuk aan vinden. Terwijl andere budgetvriendelijke fietsen opvouwbaar of dun kunnen zijn, is de fiets van YOSUDA echt stevig. Het frame van de fiets is gemaakt van duurzaam staal en kan tot 270 pond per keer ondersteunen.

De fiets beschikt ook over een ingebouwde weerstandsknop, die u kunt aanpassen om uw trainingen meer of minder uitdagend te maken. Deze draaiknop komt echter niet overeen met discrete weerstandsniveaus. In plaats daarvan komt het overeen met een glijdende schaal van weerstand die je moet voelen terwijl je trapt.

Een ding deze budgetvriendelijke fiets Niet hebben? Een ingebouwd beeldscherm. Dat gezegd hebbende, de fiets beschikt wel over een basis LCD-monitor en een built-in apparaatmontage, zodat u uw favoriete fitnesslessen rechtstreeks naar uw favoriete apparaat kunt streamen en op uw fiets kunt monteren.

Prijs op het moment van publicatie: $440

Dimensies: 40.16 x 21.65 x 46.06 inch | Hellingsbereik: Geen | Weerstandsniveaus: Verstelbare (maar niet gespecificeerde) | Gewicht Capaciteit: 270 pond

Beste Splurge

Equinox + SoulCycle Thuisfiets

4.9


Variis SoulCycle Thuis fiets

Equinox+


Bekijk op Equinoxplus.com
Pros

 • Enorm touchscreen

 • Ingebouwde luidsprekers

 • Wordt geleverd met een gratis Equinox+ lidmaatschap van één jaar

 • Gratis proefperiode van 30 dagen

Tegens

 • Beter in combinatie met een Equinox + -lidmaatschap ($ 39,99 / maand na het eerste jaar)

 • Duur

 • Groot

 • Weerstand is instelbaar, maar de fiets biedt geen gespecificeerde weerstandsniveaus

We zouden nalatig zijn om de SoulCycle At-Home Bike niet te noemen in een verzameling Peloton-alternatieven. SoulCycle staat bekend om zijn beste fietstrainingen in zijn klasse, en hoewel de At-Home Bike je een aardige cent kost, belooft het een deel van de magie van een persoonlijke SoulCycle-klasse vast te leggen.

De fiets is uitgerust met een ingebouwde weerstandsknop die midden in een fietsles goed bereikbaar moet zijn. Maar omdat het niet overeenkomt met precieze weerstandsniveaus, kunt u uw weerstand niet discreet aanpassen.

De fiets is ook uitgerust met een enorm touchscreen en een ingebouwd luidsprekersysteem – twee functies die beloven dat je trainingen meeslepend aanvoelen. Koppel je fiets met een Equinox+ lidmaatschap (apart verkrijgbaar) om fitnesslessen rechtstreeks naar dat touchscreen te streamen en laat je fiets je thuisgymnastiek omtoveren tot een fietsstudio elke keer dat je traint.

Prijs op het moment van publicatie: $2,500

Dimensies: 62,2 x 22,2 x 53,5 inch | Hellingsbereik: Geen | Weerstandsniveaus: Verstelbare (maar niet gespecificeerde) | Gewicht Capaciteit: 350 pond

Aanverwant: De SoulCycle-fiets die me van fietsen deed houden, is $ 1.000 korting voor een beperkte tijd

Beste All-in-One

Myx Fitness De MYX II Plus

4.2


MYX II Plus

MYX Fitness


Bekijk op Myx Fitness
Pros

 • Groot draaibaar scherm

 • Verstelbaar frame

 • Schepen met tonnen fitnessapparatuur

Tegens

 • Geen hellings- of dalingsinstellingen

 • Weerstand is instelbaar, maar de fiets biedt geen gespecificeerde weerstandsniveaus

 • Duur

bodymindspirit Fit ter info

MYX Fitness heeft op 3 november 2022 een vrijwillige terugroepactie van producten uitgegeven voor hun MYX I-, MYX II- en MYX II Plus-fietsen vanwege mogelijk letselrisico als de pedalen van de fiets niet goed zijn geïnstalleerd of aangedraaid. Voor uw veiligheid bij het gebruik van MYX indoor fietsen, adviseert MYX Fitness klanten om de pedalen op hun fiets aan te spannen voor hun volgende rit, en elke keer dat ze de fiets de volgende zes weken rijden. Als de pedalen van uw fiets eerder van de crank zijn losgemaakt en u ze nog niet hebt ingesteld om door het MYX-team te worden gerepareerd, dringt MYX er bij u op aan contact op te nemen met het team en een gratis reparatie aan huis te plannen met behulp van de informatie op hun website.

Als u de voorkeur geeft aan uw fietstrainingen met een kant van crosstraining, is de MYX Plus een uitstekende optie. Het alles-in-één fitnesssysteem wordt geleverd met een verstelbare hometrainer, plus een reeks accessoires, een interactieve tablet, een pluche mat, een zesdelige halterset, een kettlebell, een foamroller en een weerstandsband. Dat is genoeg apparatuur om een hele thuisgymnastiek uit te rusten.

Sinds het MYX Plus pakket ook inclusief een MYX-lidmaatschap, krijgt u ook toegang tot tal van trainingslessen die u helpen die apparatuur aan het werk te zetten tijdens fietstrainingen, cross-trainingsroutines en meer.

Prijs op het moment van publicatie: $1,599

Dimensies: 54 x 21 x 47 inch | Hellingsbereik: Geen | Weerstandsniveaus: Verstelbare (maar niet gespecificeerde) | Gewicht Capaciteit: 350 pond

Beste High-Tech

Bowflex VeloCore Fiets

5


Bowflex VeloCore Fiets

Met dank aan Bowflex


Bekijk op Bowflex.com
Bekijk op Best Buy
Bekijk op Target
Pros

 • Beschikt over twee verschillende fietsmodi (stationair en leunend)

 • Ingebouwde luidsprekers

 • 100 weerstandsniveaus

 • Wordt geleverd met een paar dumbbells van 3 pond en een fitnesstracker

 • Wordt geleverd met een gratis JRNY-lidmaatschap van een jaar

Tegens

 • Beter in combinatie met een JRNY-lidmaatschap ($ 149 / jaar na het eerste jaar)

 • Duur

 • Groot

Bowflex’s VeloCore Bike is een high-tech hometrainer die belooft je fietstrainingen nog dynamischer te maken dan ze al zijn. De fiets beschikt over twee verschillende trainingsmodi: stationaire modus en leunmodus. In de stationaire modus blijft de fiets stabiel , zoals elke hometrainer dat zou doen. Maar in de leunende modus kantelt de fiets van links naar rechts terwijl je fietst, waardoor het gevoel van buiten fietsen wordt nagebootst. Deze unieke functie zou je trainingen naar een hoger niveau moeten tillen, waardoor ze zowel dynamisch als uitdagend aanvoelen. En als je zin hebt in iets traditionelers, kun je altijd terugschakelen naar de stationaire modus.

Natuurlijk is dit slechts een van de veel high-tech functies die de VeloCore Bike biedt. De fiets heeft ook 100 weerstandsniveaus. En als u kiest voor een JRNY-lidmaatschap (apart verkrijgbaar), krijgt u toegang tot on-demand fitnesslessen, adaptieve trainingsplannen, virtuele coaching en meer.

Prijs op het moment van publicatie: $2,200

Dimensies: 59,8 x 24,1 x 55,3 inch | Hellingsbereik: Geen | Weerstandsniveaus: 100 niveaus | Gewicht Capaciteit: 325 pond

Beste voor beginners

Schwinn IC3 Indoor Fiets

Schwinn IC3 Indoor Fiets

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Dick’s
Pros

 • Ingebouwde apparaathouder

 • Beginnersvriendelijk, no-nonsense ontwerp

 • Platform-agnostisch

 • Dubbele SPD-pedalen (werken met fietsschoenen of gymschoenen)

Tegens

 • Geen hellings- of dalingsinstellingen

 • Weerstand is instelbaar, maar de fiets biedt geen gespecificeerde weerstandsniveaus

Als je net begint met fietsen, wil je misschien niet uitgeven aan een hightech hometrainer of je committeren aan een specifieke trainingsbibliotheek. En met Schwinn’s IC3 Indoor Cycling Bike hoef je dat ook niet te doen.

Hoewel de fiets stevig en betrouwbaar is, heeft hij een no-nonsense ontwerp. U hoeft zich geen zorgen te maken over het jongleren met hellings- / dalingsinstellingen, het beheren van een touchscreen of het synchroniseren met een ingebouwd luidsprekersysteem. In plaats daarvan kun je op de fiets springen en je concentreren op je trainingen. Gebruik de verstelbare weerstandsknop van de fiets om je weerstand omhoog of omlaag te schalen en volg je voortgang met behulp van de ingebouwde LCD-monitor.

Als je mee wilt fietsen naar een virtuele fitnessles, kun je er zeker van zijn dat je geen pech hebt. De fiets is voorzien van een ingebouwd mediarek, dat u kunt gebruiken om uw go-to-apparaat op te bergen. Stream fitnesslessen rechtstreeks naar dit apparaat en volg ze terwijl je traint. Omdat de fiets niet compatibel is met één specifiek programma, kunt u experimenteren met verschillende fitnessplatforms totdat u er een vindt die voor u werkt.

Prijs op het moment van publicatie: $799

Dimensies: 45 x 23 x 49 inch | Hellingsbereik: Geen | Weerstandsniveaus: Instelbaar (traploos instelbaar) | Gewicht Capaciteit: 300 pond

Het beste voor kleine ruimtes

Exerpeutische opvouwbare magnetische rechtopstaande hometrainer met puls

 Exerpeutische opvouwbare magnetische rechtopstaande hometrainer

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Pros

 • Budgetvriendelijk

 • Opvouwbaar

 • Ongelooflijk ruimtevriendelijk

Tegens

 • Geen hellings- of dalingsinstellingen

 • Geen ingebouwd scherm (hoewel er een LCD-monitor is)

Exerpeutic’s Folding Magnetic Exercise Bike is een van de budgetvriendelijkste opties die worden aangeboden. En nog beter: het zal niet veel ruimte in uw huis vereisen. Wanneer volledig geassembleerd, is de fiets slechts 4 voet, 7 inch, en de voetafdruk vereist ongeveer 37 vierkante voet. (Voor de context, sommige andere fietsen zijn 4 voet, 10 inch en vereisen 110 vierkante voet vloeroppervlak – dus 37 vierkante voet is nauwelijks iets!)

Om het beter te maken, klapt de fiets doormidden, zodat je hem tussen de trainingen door gemakkelijk kunt opbergen. De fiets beschikt ook over eight magnetische weerstandsniveaus, een functie die moeilijk te vinden is voor zo’n budgetvriendelijke prijs. En het is uitgerust met een ingebouwde LCD-monitor die u kunt gebruiken om uw ritten te volgen.

Prijs op het moment van publicatie: $190

Dimensies: 31 x 18 x 46 inch | Hellingsbereik: Geen | Weerstandsniveaus: 8 niveaus | Gewicht Capaciteit: 300 pond

Beste Mat

Marcy Fitness apparatuur Mat

Marcy Fitness apparatuur Mat

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Dick’s
Pros

 • Relatief budgetvriendelijk

 • Verkrijgbaar in twee maten

 • Geluidsreducerend, schokabsorberend en beschermend

Tegens

 • Kan moeilijk zijn om onder je hometrainer te komen (vooral zonder hulp)

 • Kan sneller slijten dan sommige duurdere opties

De Marcy Fitness Equipment Mat maakt het gemakkelijk om hard te trainen zonder je huisgenoten of benedenburen te storen. De mat is gemaakt van EVA-schuim en moet je fiets een antislipoppervlak geven om op te rusten. En omdat het belooft om geluid en trillingen te verminderen, kunt u zware trainingen aanpakken zonder u zorgen te maken over het maken van te veel lawaai.

De mat is niet alleen geluidsreducerend, maar ook schokabsorberend. U kunt het dus gebruiken om uw vloeren in topvorm te houden terwijl u intensieve trainingen op uw hometrainer aanpakt.

Prijs op het moment van publicatie: $32

Beste apparaathouder

Jubor Fiets Tablet Houder

Jubor Fiets Tablet Houder

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Pros

 • Budgetvriendelijk

 • Een eenvoudige manier om uw hometrainer te upgraden

 • Compatibel met de meeste telefoons en tablets

Tegens

 • Mogelijk moet worden gekoppeld aan luidsprekers om echt meeslepend te voelen

 • Vaste hals betekent dat u uw scherm niet van links naar rechts kunt draaien

Op zoek naar een eenvoudige manier om je fietstrainingen meeslepender te laten aanvoelen? Voeg een apparaathouder toe. Met de Jubor Bike Tablet Holder kun je je fiets uitrusten met een interactief touchscreen dat je al bezit. U kunt dus eenvoudig tv-programma’s, fitnesslessen of iets anders streamen dat u tijdens uw trainingen wilt bekijken.

Terwijl andere apparaathouders uw apparaat gewoon een plank geven om op te rusten, grijpt deze uw apparaat van boven naar beneden vast, zodat u er zeker van kunt zijn dat uw telefoon of tablet moet blijven stevig op zijn plaats zodra je hem aan de houder hebt bevestigd.

Prijs op het moment van publicatie: $18

Beste draagbare luidspreker

Avantree Cyclone draagbare fietsluidspreker

Avantree Cyclone Draagbare Bluetooth 5.0 Fiets Speaker

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Bekijk op Avantree.com
Pros

 • Klein en draagbaar

 • Verrassend luid en krachtig, ondanks zijn kleine formaat

 • Eenvoudig vast te maken op je fiets

Tegens

 • Moet worden gekoppeld met een ander apparaat (zoals een telefoon of tablet)

 • Eén lading gaat ongeveer zes uur mee

Boots de meeslepende ervaring van je favoriete fietslessen na door je fiets uit te rusten met Avantree’s Cyclone Portable Bike Speaker. De draagbare Bluetooth-luidspreker belooft tot 10 watt geluid te produceren. (Voor de context, dat is luider dan de gemiddelde donderslag bij heldere hemel). En hij is uitgerust met een beugel die je gemakkelijk op je fiets kunt vastmaken.

Omdat de luidspreker belooft spatwaterdicht te zijn, kun je hem meenemen op buitenavonturen wanneer je maar wilt. En je kunt het ook hergebruiken voor feesten, evenementen en andere activiteiten buiten je fietstrainingen.

Prijs op het moment van publicatie: $50

Beste pedalen

BV 9/16” SPD Pedalen met Teen Clips

BV 9/16'' SPD Pedalen met Teen Clips

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Pros

 • Flexibel genoeg om te worden gebruikt met clip-in schoenen of standaard sneakers

 • Verzend naast een paar schoenplaatjes die je kunt gebruiken om je fietsschoenen aan te kleden

Tegens

 • Duur

 • Werkt mogelijk niet met alle hometrainers

Til je trainingen naar een hoger niveau door de pedalen tijdens je rit aan te passen. Als je een fan bent van de clip-in pedalen vind je bij veel cycling studio’s, overweeg om je pedalen te verwisselen voor een vergelijkbaar paar. (Ja, je kunt dat echt doen, hoewel je moet controleren of je fiets nieuwe pedalen aankan en of de pedalen die je in de gaten houdt compatibel zijn met je fiets).

Aangezien BV’s Bike SPD-compatibele pedalen zijn ontworpen met hometrainers in gedachten, zijn ze een behoorlijk solide keuze en werken ze waarschijnlijk met veel verschillende hometrainers. En omdat ze geschikt zijn voor clip-in fietsschoenen en casual gymschoenen, ze geven je de flexibiliteit om uit te werken hoe je dat op een bepaalde dag wilt.

Prijs op het moment van publicatie: $50

Beste fietsschoenen

Tommaso Pista Indoor Cycling Schoen bundel

4.8


tommaso-pista-all-purpose-ready-to-ride-indoor-cycling-schoenen

Amazone


Bekijk op Amazon
Pros

 • Speciaal gemaakt voor indoor cycling

 • Duurzaam, comfortabel en ademend

 • Kom met SPD schoenplaatjes die al bevestigd zijn

Tegens

 • Duur

 • Niet compatibel met alle clip-in pedalen (dus controleer dubbel om ervoor te zorgen dat uw schoenplaatjes compatibel zijn met uw pedalen)

Als je geïnteresseerd bent in het verwisselen van je pedalen met een clip-in paar – of als je hometrainer is geleverd met clip-in pedalen – moet je investeren in een paar goede fietsschoenen, zoals Tommaso’s Pista Indoor Cycling Shoes. Gemaakt van duurzaam synthetisch leer en ademend mesh, beloven de schoenen zowel ondersteuning als comfort te bieden. En ze zijn gevoerd met klittenbandbanden die het gemakkelijk maken om een goede, precieze pasvorm te krijgen.

Omdat de schoenen zijn ontworpen met indoor cycling in het achterhoofd, worden ze geleverd met SPD-schoenplaatjes die al zijn geïnstalleerd. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over het achtervolgen van nog een ander apparaat. In plaats daarvan kun je gewoon in je pedalen klikken en gaan rijden.

Prijs op het moment van publicatie: $110

Beste lichtgewicht dumbbells

SPRI Vinyl-Coated Dumbbells Set van 2

SPRI Vinyl-Coated Dumbbells Set van 2

Met dank aan Amazon


Bekijk op Walmart
Pros

 • Budgetvriendelijk

 • Comfortabel en gemakkelijk vast te pakken

 • Vloervriendelijk

 • Verkrijgbaar in 13 verschillende gewichten

Tegens

 • Vinylcoating kan na verloop van tijd scheuren of chippen

Dumbbells bieden een eenvoudige manier om je fitnessroutine thuis te verbeteren. Je kunt ze gebruiken voor of na je indoor fietstochten, tijdens je crosstrainingen of zelfs terwijl je op je fiets zit, zoals je zou doen tijdens een Peloton- of SoulCycle-les.

Als je op zoek bent naar een startersset dumbbells, zijn de Vinyl-Coated Dumbbells van SPRI een uitstekende keuze. Ze zijn gecoat met vinyl, dus ze beloven zowel vloervriendelijk als gemakkelijk vast te houden. En omdat ze verkrijgbaar zijn in 13 verschillende gewichten tussen 1 en 20 pond, kunt u gemakkelijk een set vinden die aan uw behoeften voldoet.

Prijs op het moment van publicatie: $13

Beste zwaardere dumbbells

Yes4All Verstelbare Dumbbells

Yes4All Verstelbare Dumbbells

Met dank aan Walmart


Bekijk op Amazon
Pros

 • Verstelbaar ontwerp

 • Ruimtebesparende manier om in de loop van de tijd kracht op te bouwen

 • Verkrijgbaar in vijf totaalgewichten

Tegens

 • Veel stukken om bij te houden

 • Mogelijk niet zo duurzaam als sommige andere dumbbells

Als je op zoek bent naar een zwaardere set dumbbells, zullen de verstelbare dumbbells van Yes4All zeker de truc doen. De verstelbare dumbbells zijn verkrijgbaar in vijf totale setgewichten tussen 40 en 200 pond. En omdat elk paar verstelbaar is, kunt u een nog genuanceerder gewichtsbereik scoren met slechts één paar. De set van 40 pond bestaat bijvoorbeeld uit vier gewichtsplaten van 5 pond, vier gewichtsplaten van 3 pond en twee dumbbell-staven van 4 pond.

Dit maakt het gemakkelijk – en ruimtebesparend – om met een lager gewicht te beginnen en je in de loop van de tijd omhoog te werken. En als u op zoek bent naar een nog breder gewichtsbereik, kunt u in plaats daarvan een van de zwaardere sets pakken.

Prijs op het moment van publicatie: $400

Beste waterfles

S’well vacuümgeïsoleerde roestvrijstalen waterfles, 17-ounce

4.5


S'well roestvrij stalen waterfles

Met dank aan Amazon


Bekijk op Amazon
Bekijk op Walmart
Uitzicht op Bed Bath &Beyond
Pros

 • Slank en ruimtebesparend

 • Houdt warme dranken warm en koude dranken koud

 • Verkrijgbaar in drie maten

Tegens

 • Kleiner dan sommige andere waterflessen

 • Wordt niet geleverd met een klittenband die u kunt gebruiken om het gemakkelijk te dragen

Een belachelijk eenvoudige manier om je workouts te upgraden? Pak een waterfles en houd deze in de buurt. Veel hometrainers worden geleverd met waterfleshouders, dus het moet gemakkelijk zijn om uw waterfles bij de hand te houden. En zelfs als je hometrainer Niet worden geleverd met een waterfleshouder, u kunt uw waterfles op een nabijgelegen plank opslaan – of zelfs op de vloer.

De roestvrijstalen waterflessen van S’well zijn een favoriet van fans, dankzij hun vermogen om koude dranken tot 36 uur koud te houden en warme dranken tot 18 uur warm. En aangezien de kenmerkende waterfles van het merk verkrijgbaar is in meer dan 40 kleuren, prints en patronen, kunt u gemakkelijk een optie vinden die u geweldig zult vinden.

Prijs op het moment van publicatie: $35

Wat onze redacteuren zeggen

“Gehydrateerd blijven terwijl ik duurzaam ben, is een prioriteit, ongeacht waar mijn dag me brengt, wat me naar deze 17-ounce S’well-fles trok. Hoewel de fles een beetje zwaar is voor recreatieve dagtochten, fungeert hij ook als een handgewicht tijdens het wandelen of het maken van recreatieve wandelingen. Ik koos een levendige koraalkleur, ‘Paradijsvogels’, die ook de nachtelijke zichtbaarheid tijdens avondwandelingen verhoogt. Ik waardeer ook het feit dat zijn nauw ontworpen mond morsen minimaliseert, vooral bij het nemen van slokjes tijdens een autorit.” —Tori Zhou, Associate Health Commerce Editor

Eindoordeel

Als u op zoek bent naar een investeringswaardige hometrainer, zijn zowel nordictrack’s Commercial S15i Studio Cycle (bekijk bij Amazon) als Bowflex’s VeloCore Bike (uitzicht op Bowflex) de moeite waard. De fiets van NordicTrack nodigt u uit om bergopwaartse en bergafwaartse fietstochten te verkennen. En de leunende modus van Bowflex bootst het gevoel van je favoriete, meest dynamische buitenritten na.

Als u op zoek bent naar een meer afgerond fitnesssysteem, kunt u niet fout gaan met MYXFitness’ de MYX Plus (bekijk op MyxFitness). Het pakket wordt geleverd met een hoogwaardige hometrainer, een fitnessklasse-lidmaatschap en allerlei apparatuur die u kunt gebruiken voor crosstraining. En als je hoopt een luxe ervaring voor minder te creëren, kun je ook je eigen fitnesssysteem zelf maken door enkele van de budgetvriendelijkere items in dit stuk samen te voegen.

Waar te zoeken in een Peloton-alternatief

Dimensies

Voordat u een fitnessapparaat koopt, is het handig om te weten hoe groot het is. En aangezien hometrainers kunnen variëren van klein-ruimtevriendelijk tot zeer omvangrijk, is het de moeite waard om de afmetingen te controleren voordat u een aankoop doet.

Hellingsbereik

Sommige hometrainers bieden hellings- en dalingsopties, naast snelheids- en weerstandsinstellingen. Deze functie simuleert het gevoel van bergop en bergaf fietsen, waardoor je nog een andere manier hebt om je trainingen dynamischer te maken.

Weerstandsniveaus

Snelheid is niet de enige manier om de intensiteit van een fietstraining te verhogen – weerstand kan een ontspannen rit veranderen in een volledige uitdaging. Sommige hometrainers bieden discrete weerstandsniveaus waartussen je kunt schakelen. Anderen worden geleverd met ingebouwde knoppen waaraan u kunt draaien om het weerstandsniveau op een glijdende schaal aan te passen, en anderen bieden helemaal geen weerstandsinstellingen.

Gewicht Capaciteit

Sommige fitnessapparaten kunnen meer gewicht dragen dan andere. Het is dus altijd een goed idee om de gewichtscapaciteit van een machine (soms de maximale trainingsbelasting genoemd) te controleren om ervoor te zorgen dat deze uw lichaamsgewicht aankan plus eventuele gewichten die u van plan bent te gebruiken terwijl u op de fiets zit.

Veelgestelde vragen


 • Wat zijn de voordelen van indoor cycling?

  Indoor cycling is een uitstekende vorm van cardiovasculaire oefening. Door uw fietsen binnenshuis uit te voeren, kunt u op een handige manier trainen terwijl u slecht weer vermijdt. U kunt een indoorcyclus gebruiken tijdens het tv-kijken of wanneer u wat vrije tijd kunt vinden.


 • Is indoor cycling goed voor gewichtsbeheersing?

  Indoor cycling is goed voor gewichtsbeheersing omdat het een low-impact, high-intensity cardiovasculaire training biedt die helpt bij de caloriebalans en verschillende markers voor gezondheid verbetert. De American Heart Association beveelt volwassenen aan om minstens 150 minuten cardio-oefening per week te doen en fietsen biedt een uitstekende optie om aan deze aanbevelingen te voldoen.


 • Welke spieren werkt indoor cycling?

  Indoor cycling werkt je rug, armen, heupen, glutes, core en benen. Hoeveel inspanning je van elke spiergroep nodig hebt, hangt af van je positie op de fiets en hoe je het duwen of trekken van de pedalen en handgrepen benadrukt. Ook vereist een hogere weerstand meer spierkracht dan een lagere weerstand.


 • Kunnen fitnesstrackers indoor cycling volgen?

  Veel fitnesstrackers kunnen indoor cycling volgen. Sommigen kunnen de beweging van het fietsen voelen en zullen deze automatisch volgen, terwijl anderen u toestaan om het type oefening te kiezen dat u wilt uitvoeren. Als uw tracker geen van beide opties heeft, houdt deze nog steeds basisinformatie bij, zoals uw hartslag en verbrande calorieën.


 • Hoe maak je je indoorfiets schoon?

  Maak een binnenfiets schoon met een zachte doek en reinigingsspray of milde zeep. Wees voorzichtig met het reinigen van elektronica met vloeistof en volg elk advies voor het reinigen in de handleiding van de fiets.

Waarom Trust bodymindspirit Fit

Als een doorgewinterde gezondheids- en fitnessschrijver begrijpt Lindsey Lanquist hoe belangrijk kwaliteitsproductaanbevelingen kunnen zijn. Ze is voorzichtig om producten aan te bevelen die betrouwbaar, comfortabel en echt goed beoordeeld zijn door degenen die ze hebben geprobeerd.

NordicTrack Commercial S15i Studio Cycle verdiende onze toppositie voor zijn slanke, stevige ontwerp en interactieve trainingstrainingen met aanraakscherm. Voor een budgetvriendelijke indoorfiets is de Yosuda Indoor Cycling Bike een solide optie.

Dimensies: 60 x 22 x 58 inch | Hellingsbereik: negatief 10 tot 20 procent | Weerstandsniveaus: 22 niveaus | Gewicht Capaciteit: 350 pond

“Het hebben van een hometrainer kan om veel verschillende redenen voordelig zijn. Vanuit mijn perspectief is de toegankelijkheid en vrijheid om in te stappen wanneer je wilt, in het comfort van je eigen huis, ongeëvenaard. ” –Stevie Vladic, instructeur voor CycleBar GO

Dimensies: 52 x 21,9 x 56,5 inch | Hellingsbereik: Geen | Weerstandsniveaus: 22 niveaus | Gewicht Capaciteit: 250 pond

Dimensies: 40.16 x 21.65 x 46.06 inch | Hellingsbereik: Geen | Weerstandsniveaus: Verstelbare (maar niet gespecificeerde) | Gewicht Capaciteit: 270 pond

Dimensies: 62,2 x 22,2 x 53,5 inch | Hellingsbereik: Geen | Weerstandsniveaus: Verstelbare (maar niet gespecificeerde) | Gewicht Capaciteit: 350 pond

MYX Fitness heeft op 3 november 2022 een vrijwillige terugroepactie van producten uitgegeven voor hun MYX I-, MYX II- en MYX II Plus-fietsen vanwege mogelijk letselrisico als de pedalen van de fiets niet goed zijn geïnstalleerd of aangedraaid. Voor uw veiligheid bij het gebruik van MYX indoor fietsen, adviseert MYX Fitness klanten om de pedalen op hun fiets aan te spannen voor hun volgende rit, en elke keer dat ze de fiets de volgende zes weken rijden. Als de pedalen van uw fiets eerder van de crank zijn losgemaakt en u ze nog niet hebt ingesteld om door het MYX-team te worden gerepareerd, dringt MYX er bij u op aan contact op te nemen met het team en een gratis reparatie aan huis te plannen met behulp van de informatie op hun website.

Dimensies: 54 x 21 x 47 inch | Hellingsbereik: Geen | Weerstandsniveaus: Verstelbare (maar niet gespecificeerde) | Gewicht Capaciteit: 350 pond

Dimensies: 59,8 x 24,1 x 55,3 inch | Hellingsbereik: Geen | Weerstandsniveaus: 100 niveaus | Gewicht Capaciteit: 325 pond

Dimensies: 45 x 23 x 49 inch | Hellingsbereik: Geen | Weerstandsniveaus: Instelbaar (traploos instelbaar) | Gewicht Capaciteit: 300 pond

Dimensies: 31 x 18 x 46 inch | Hellingsbereik: Geen | Weerstandsniveaus: 8 niveaus | Gewicht Capaciteit: 300 pond

“Gehydrateerd blijven terwijl ik duurzaam ben, is een prioriteit, ongeacht waar mijn dag me brengt, wat me naar deze 17-ounce S’well-fles trok. Hoewel de fles een beetje zwaar is voor recreatieve dagtochten, fungeert hij ook als een handgewicht tijdens het wandelen of het maken van recreatieve wandelingen. Ik koos een levendige koraalkleur, ‘Paradijsvogels’, die ook de nachtelijke zichtbaarheid tijdens avondwandelingen verhoogt. Ik waardeer ook het feit dat de nauw ontworpen mond morsen minimaliseert, vooral bij het nemen van sips during een autorit.” —Tori Zhou, Associate Health Commerce Editor

Als u op zoek bent naar een investeringswaardige hometrainer, zijn zowel nordictrack’s Commercial S15i Studio Cycle (bekijk bij Amazon) als Bowflex’s VeloCore Bike (uitzicht op Bowflex) de moeite waard. De fiets van NordicTrack nodigt u uit om bergopwaartse en bergafwaartse fietstochten te verkennen. En de leunende modus van Bowflex bootst het gevoel van je favoriete, meest dynamische buitenritten na.

Als u op zoek bent naar een meer afgerond fitnesssysteem, kunt u niet fout gaan met MYXFitness’ de MYX Plus (bekijk op MyxFitness). Het pakket wordt geleverd met een hoogwaardige hometrainer, een fitnessklasse-lidmaatschap en allerlei apparatuur die u kunt gebruiken voor crosstraining. En als je hoopt een luxe ervaring voor minder te creëren, kun je ook je eigen fitnesssysteem zelf maken door enkele van de budgetvriendelijkere items in dit stuk samen te voegen.