Angel Aura werking & spirituele betekenis

Angel Aura: De betekenis, geschiedenis en toepassingen

Als je op zoek bent naar een unieke, sprankelende en spirituele kristal, dan is Angel Aura misschien wel de edelsteen die je zoekt. Angel Aura is een prachtige kristalgroei die ontstaat door een behandeling van bergkristal met platina, zilver en andere metalen. Het resultaat is een iriserende, regenboogachtige afwerking die de steen een engelachtige uitstraling geeft. In dit artikel gaan we dieper in op de betekenis, geschiedenis en toepassingen van Angel Aura.

Betekenis van Angel Aura

Angel Aura staat bekend als een krachtige steen voor healing, meditatie en spirituele groei. Het wordt gezegd dat de steen ons verbindt met de energie van de engelen en ons helpt om ons bewustzijn te verhogen en onze intuïtie te versterken. Het is ook een steen van bescherming en zuivering, die ons helpt om negatieve energieën en emoties los te laten en ons te omringen met positieve vibes.

Geschiedenis van Angel Aura

Angel Aura is een relatief nieuwe edelsteen die pas in de jaren ’80 werd ontdekt. Het is een vorm van kwarts, een van de meest voorkomende mineralen op aarde, en wordt geproduceerd door een proces genaamd ‘vacuüm depositie’. Dit houdt in dat de kristal wordt blootgesteld aan een vacuüm en vervolgens wordt bespoten met een fijne nevel van metalen. De metalen hechten zich aan de kristal en creëren de iriserende afwerking.

Toepassingen van Angel Aura

Angel Aura heeft veel toepassingen en wordt vaak gebruikt voor healing, meditatie en spirituele praktijken. Het wordt gezegd dat de steen ons helpt om ons te verbinden met onze hogere zelf en onze spirituele gidsen, en ons helpt om ons bewustzijn te verhogen en onze intuïtie te versterken. Het kan ook worden gebruikt om negatieve energieën en emoties los te laten en ons te omringen met positieve vibes.

Naast spirituele toepassingen wordt Angel Aura ook gebruikt voor decoratieve doeleinden. Het wordt vaak gebruikt om sieraden, beeldjes en andere decoratieve objecten te maken vanwege de prachtige iriserende afwerking. Het kan ook worden gebruikt in ruimtes om een ​​rustgevende en harmonieuze sfeer te creëren.

FAQs over Angel Aura

1. Wat is Angel Aura?
Angel Aura is een kristalgroei die ontstaat door een behandeling van bergkristal met platina, zilver en andere metalen.

2. Wat zijn de toepassingen van Angel Aura?
Angel Aura wordt gebruikt voor healing, meditatie, spirituele praktijken en decoratieve doeleinden.

3. Wat is de betekenis van Angel Aura?
Angel Aura staat bekend als een krachtige steen voor healing, meditatie en spirituele groei. Het wordt gezegd dat de steen ons verbindt met de energie van de engelen en ons helpt om ons bewustzijn te verhogen en onze intuïtie te versterken.

4. Waar komt Angel Aura vandaan?
Angel Aura is een relatief nieuwe edelsteen die in de jaren ’80 werd ontdekt.

5. Hoe wordt Angel Aura gemaakt?
Angel Aura wordt gemaakt door bergkristal te behandelen met platina, zilver en andere metalen via een proces genaamd ‘vacuüm depositie’.

Conclusie

Angel Aura is een prachtige kristalgroei die ons kan helpen om ons te verbinden met onze hogere zelf en onze spirituele gidsen. Het is een steen van bescherming en zuivering, die ons kan helpen om negatieve energieën en emoties los te laten en ons te omringen met positieve vibes. Het kan ook worden gebruikt voor decoratieve doeleinden en om een ​​rustgevende en harmonieuze sfeer te creëren. Als je op zoek bent naar een unieke, spirituele en sprankelende edelsteen, dan is Angel Aura zeker het overwegen waard.