7 Beste goedkope home-trainingsapparatuur

7 Beste goedkope home-trainingsapparatuur

In vorm blijven voor je sport hoeft niet veel te kosten. Steeds meer mensen kiezen ervoor om af te zien van het dure sportschoolabonnement en thuis te trainen wanneer hun schema’s het toelaten. En sporten wanneer je wilt, kan vaak betekenen dat je eerder geneigd bent om je aan een trainingsroutine te houden. Er is een eindeloze verscheidenheid aan manieren om goedkope trainingsapparatuur te vinden of een gratis trainingsroutine te creëren wanneer je een beperkt budget hebt. En sommige groepslessen kunnen de kosten van een lidmaatschap van een sportschool halveren.

Hier zijn enkele geweldige waarden voor trainingsapparatuur en goedkope of gratis trainingsideeën om thuis of onderweg fit te blijven terwijl je een beperkt budget hebt.

1

Het Springtouw

Vrouw springen roping

Liam Norris / Taxi / Getty Images


Dit kan het ultieme stuk trainingsapparatuur zijn. Springtouwen zijn goedkoop, klein en draagbaar en ze bieden een schaalbare training die gemakkelijk of extreem uitdagend kan zijn, afhankelijk van uw fitnessniveau en doelen.

2

Halters

Vrouw die halters optilt

Westend61 / Getty Afbeeldingen


Dumbbells zijn relatief goedkoop en bieden een verbazingwekkende verscheidenheid aan weerstandstrainingsroutines. Bekijk de sectie sportuitrusting van je lokale Craigslist of Play It Again Sports voor betere deals.

3

Hardloopschoenen

Hardloopschoenen

Jordan Beal / EyeEm / Getty Afbeeldingen


Hardlopen is een geweldige low-cost workout. Schoenen zijn belangrijk, maar hoeven de bank niet te breken. Onderzoek toont aan dat redelijk geprijsde schoenen net zo goed werken als dure.Zoek naar een schoen die past bij jouw voettype en loopstijl.

4

Lichaamsgewicht Workouts

lichaamsgewicht training

John en Tina Reid / Getty Images


Lichaamsgewicht workouts zijn een combinatie van eenvoudige calisthenics. Lichaamsgewichtoefeningen vereisen misschien wat meer creativiteit en persoonlijk initiatief dan andere soorten oefeningen, maar ze bieden vaak betere resultaten. Ontwikkel een routine van oefeningen en ga snel van de ene naar de andere. Beschouw de push-up als de basis van deze training en voeg squats, lunges, jumping jacks, enzovoort toe.

5

Fitness bootcamp

bootcamp training

Westend61 / Getty Afbeeldingen


Een fitness bootcamp is een soort groepsles binnen of buiten die traditionele calisthenische en lichaamsgewichtoefeningen combineert met intervaltraining en krachttraining. Deze fitnesslessen, zoals CrossFit, zijn in de loop der jaren in populariteit gegroeid, vooral omdat ze een nieuwe manier bieden om een goedkope, efficiënte en uitdagende training te krijgen.

6

Gebruikte en gebruikte fitnessapparatuur

Sportuitrusting

Emilija Manevska / Getty Afbeeldingen


Als je precies weet wat je wilt, kun je het vaak vinden op je lokale Craigslist, Play It Again Sports of in de rubrieksadvertenties van je lokale krant. Voordat u echter veel geld uitgeeft aan de apparatuur, moet u ervoor zorgen dat deze in goede staat verkeert, van hoge kwaliteit is en iets dat u van plan bent te gebruiken. Zelfs als u niet zeker bent van uw intentie op lange termijn, zal het kopen van gebruikte apparatuur u geld besparen.

7

Fitness DVD’s

Thuistraining

AleksandarGeorgiev / E + / Getty Images


Voor een vrij lage investering kun je je eigen trainer in je woonkamer krijgen. De juiste dvd moet een veilige, uitgebalanceerde training zijn die interessant is, zodat je je niet verveelt of te snel ontgroeit. Hier zijn enkele ideeën:

  • P90x
  • Billy Blanks Boot Camp Trainingen
  • De stevige workouts

Een andere oplossing is om uw lokale bibliotheek te bezoeken. De meeste hebben veel fitness-dvd’s die gratis kunnen worden bekeken.