12 fitnessexperts om te volgen op Instagram voor trainingsinspiratie

12 fitnessexperts om te volgen op Instagram voor trainingsinspiratie
Vrouw die naar Instagram kijkt

Getty Images / Morsa Images


 • Tunde Oyeneyin (@tune2tunde)
 • Emily Hope Turner (@emilyhopeturner)
 • Nick Bare (@nickbarefitness)
 • Kristin McGee (@kristinmcgee)
 • Judine St. Gerard (@itsjudinesaintg)
 • Jeffrey Binney (@jeffreybinney)
 • Nikki Pebbles (@nikkipebbles)
 • Cory Wharton-Malcolm (@bitbeefy)
 • Jess Sims (@jesssims)
 • Betina Gozo Sjimon (@betinagozo)
 • Joe Holder (@exercise_snacks)
 • Ariel Tweto (@arieltweto)
 • Volgende in Work Out At Home Guide

  Hoe thuis trainen het leven van deze fitnessexpert veranderde

Weet je nog dat tijdschriften de plek waren om inspiratie op te doen? Bladeren door de pagina’s van je favoriete fitnessmagazine en het channelen van je innerlijke krijger is een tijdverdrijf dat door iedereen wordt gemist, behalve nu kun je virtueel hetzelfde scrollen op sociale media doen.

Sociale mediaplatforms zoals Instagram, Tik Tok en Facebook zitten vol met influencers die anderen inspireren om een meer gezondheidsbewuste en fitness-forward levensstijl te leiden. Maar wieden door het lawaai om de beste trainingsinspiratie te vinden (en nog steeds bestaande schadelijke berichten te vermijden) is niet eenvoudig. Om je op weg te helpen, hebben we 12 fitnessprofessionals getrokken die we graag volgen op Instagram.

Tunde Oyeneyin (@tune2tunde)

Inspiratie is niet alles wat Tunde vertegenwoordigt, ze is ook een gepubliceerde auteur van SPEAK, een motiverend en krachtig verhaal over hoe ze verdriet en tegenslagen overwon om groei en zelfvertrouwen te cultiveren. Ze is een krachtige fitnessster die renners in haar Peloton-klassen met positiviteit aanmoedigt om zichzelf over hun grenzen te duwen.

Met meer dan een half miljoen volgers deelt Tunde haar favoriete dagelijkse rituelen en recepten, motiverende mantra’s, mode en Peloton-workouts.

Wat is Peloton

Het populaire thuisfietsmerk Peloton is veel meer dan een fietstocht, het is een personal trainer en motivator in je woonkamer. Peloton biedt nu de aankoop van hun hometrainer, loopband of roeier aan.

Emily Hope Turner (@emilyhopeturner)

Deze moeder van drie doet het af op Instagram. Emily is een meester Soulcycle-instructeur en de oprichter van Embody, een educatieve live workout full-body sessie die je in het comfort van je eigen huis kunt doen. Emily streeft ernaar om je te helpen je gesterkt te voelen en je eigen avontuur te omarmen. Ze is een inspiratie voor iedereen, inclusief nieuwe moeders die leren om alles in balans te brengen.

Emily deelt haar workouts, haar reis en haar familie op haar Instagram-account. Volg voor een frisse neus en een voorbeeld van wat home workouts kunnen zijn.

Nick Bare (@nickbarefitness)

Nick is een veteraan van het leger en is geen onbekende voor hard werken. Maar zoals zijn slogan “Go One More” zegt, gaat hij over het verleggen van je grenzen om je bedrijf, je lichaam en je leven naar een hoger niveau te tillen. Zijn boek 25 uur per dag deelt de lessen die hij heeft geleerd tijdens het opbouwen van zijn bedrijf voorbij 7 cijfers als een Active Duty US Army Infantry Officer.

Nick’s Instagram-account wordt overspoeld met inspirerende beelden, zware trainingen, zijn podcast en een kijkje in zijn gezinsleven met een nieuwe baby.

Zijn trainingsstijl is een combinatie van gewichtheffen, krachttraining en hardlopen. Met de juiste apparatuur of een beetje innovatie kunnen Nick’s trainingen thuis worden gerepliceerd.

Kristin McGee (@kristinmcgee)

Voor alle tweelingmoeders heeft Kristin jou. Ze doet het allemaal met drie jongens en ze deelt hoe ze het laat gebeuren. Ze wordt echt over haar postpartumlichaam en deelt vaak eenvoudige trainingen die je thuis kunt doen om je core aan te spannen en overal kracht op te bouwen.

Kristin is een Peloton-instructeur en beoefent regelmatig yoga, pilates en meditatie. Ze is een inspiratie voor iedereen, vooral voor die jonglerende kinderen en het leven.

Judine St. Gerard (@itsjudinesaintg)

Judine is je zelfverklaarde internet bestie en ze stelt niet teleur. Judine, een voormalige atleet en chef-kok, deelt haar favoriete recepten voor het bereiden van maaltijden, trainingen en mode terwijl ze je helpt bij je eigen unieke reis.

Door middel van storytelling is Judine in staat om te communiceren dat je je doelen kunt bereiken en tegelijkertijd van het leven kunt genieten. Judine’s trainingsstijl omvat krachttraining, krachttrainingen en hardlopen die allemaal kunnen worden opgenomen in een thuistrainingsprogramma.

Jeffrey Binney (@jeffreybinney)

Je zult genieten van de hilarische end luchtige manier Jeffrey deelt zijn fitnessreis. Hij is die hardloper die ook een komiek is die je kunt aanmoedigen als je je aanmeldt voor je eerste race. Jeffrey’s boeiende persoonlijkheid zal je inspireren om zo snel mogelijk in beweging te komen.

Je wilt zijn willekeurige dansmaffiavideo’s, kiekjes van zijn hardloop- en wandelexpedities of foto’s van zijn schattige puppy niet missen. Jeffrey laat zien dat je met elk lichaamstype kunt hardlopen en inspireert anderen om hetzelfde te doen.

Jeffrey’s trainingsstijl omvat wandelen en ultramarathons.

Nikki Pebbles (@nikkipebbles)

Nikki is dat meisje dat je vertelt wat je moet horen, niet wat je wilt horen. Ze is er geweest, heeft dat gedaan en wil je laten zien hoe je je lichaamsbeeld kunt verbeteren en je leven kunt verbeteren.

Haar Instagram staat vol met inspirerende dansvideo’s, verhalen over haar verleden en leuke workouts thuis voor elk fitnessniveau. Doe mee met Nikki’s Rock Your Body online programma voor regelmatige trainingen binnen handbereik.

Verwacht een reeks trainingen te vinden die overal van Nikki kunnen worden gedaan, waaronder cardio kickboksen, dumbbell circuit workouts, kracht en cardio, en veel dansen.

Cory Wharton-Malcolm (@bitbeefy)

Cory is geboren en getogen in Londen en zijn Instagram-feed is helder en energiek met tonnen inspiratie. Hij heeft een passie voor hardlopen en een liefde voor familie, als ze botsen, is het pure magie.

Volg Cory’s hardlooptocht of doe mee. Hij is een Apple Fitness Plus-trainer en hardloopcoach die je helpt om voorbij het moeilijkste deel van hardlopen te komen – de eerste stap.

Jess Sims (@jesssims)

Jess Sims, een nieuw benoemd “Game Day” -bemanningslid bij ESPN, heeft meer dan 453k Instagram-volgers, en met goede reden. Ze is zo inspirerend als maar kan. Sims is een voormalig collegiaal basketballer en blijft actief als Peloton Tread-instructeur wiens focus ligt op hardlopen en krachttrainingstrainingen.

Jess is de ideale influencer als je op zoek bent naar iemand om je tot het uiterste te pushen en tegelijkertijd je grootste cheerleader. Ze is ook je beste hardlooppartner – pak een rondje terwijl je afstemt op zweet en gesprekken op de Peloton-app.

Betina Gozo Sjimon (@betinagozo)

Betina is een bal van energie en het motiveren van anderen is haar sterke punt. Eén blik op haar Instagram-pagina en je kunt niet anders dan op die volgknop drukken. Laat haar aanstekelijke glimlach je niet voor de gek houden – ze is serieus over haar trainingen en laat anderen zien dat ze het ook kunnen.

Stem af op betina’s pagina voor een beetje familie, tonnen inspiratie en workouts in overvloed, waarvan ze er veel tegelijkertijd jongleert met haar peuter. Ze deelt hoe het is om moeder te zijn (met een op komst!) terwijl ze fit blijft en haar beste leven leidt.

Betina is een krachtcoach, auteur en Nike Master Trainer. Ze is gespecialiseerd in prenatale en postnatale fitness. Betina’s persoonlijke trainingsprogramma ontmoet individuen waar ze zich bevinden en biedt trainingen die je overal kunt uitvoeren met minimale apparatuur.

Joe Holder (@exercise_snacks)

Joe is je oefenencyclopedie compleet met video-instructies. Zijn “oefensnacks” zijn korte uitbarstingen van beweging die het hart laten pompen, motivatie laten stromen en positieve gewoonten vormen.

Als je op zoek bent naar iemand om je workouts te geven, dan is Joe iets voor jou. Bijna elke post is een training of een reeks oefeningen die je overal en op elk fitnessniveau kunt doen.

Ariel Tweto (@arieltweto)

Neem een stap terug in de natuur met Ariel Tweto. Je zult nooit geloven dat deze drievoudige bedreiging voor wandelen, fietsen en hardlopen ook een volleerde piloot en tv-persoonlijkheid is. Ze is zo bescheiden als ze worden en je kunt niet anders dan naar haar toe trekken.

Ga met Ariel mee op haar reis rond de wereld (en in het wild) op haar Instagram-pagina, waar je ongelooflijke schilderachtige foto’s vindt die worden opgeluisterd door de fascinerende glimlach van Ariel. Ze is een Brooks Running Ambassador en stichtend lid van Popping Bubbles, een non-profitorganisatie die zich inzet voor zelfmoordpreventie en mensen uit plattelandsgemeenschappen helpt de barrières te overwinnen die hen ervan weerhouden een gelukkig en succesvol leven te leiden.

Een woord van bodymindspirit

Sociale media zijn een geweldige plek om inspiratie en motivatie op te doen – er is voor elk wat wils. In diezelfde zin is het belangrijk om uw eigen due diligence te doen over de accounts die u volgt. Zijn het geloofwaardige bronnen die positiviteit en gedegen advies delen. Of merk je dat je je eigen overtuigingen in twijfel trekt of dat je geestelijke gezondheid eronder lijdt? Ontvolg degenen die niet positief bijdragen aan uw welzijn. En vergeet niet om met een arts, coach of zorgverlener te bespreken voordat u met een nieuwe fitnessroutine begint om de juiste te bepalen programma voor u en uw levensstijl.

Het populaire thuisfietsmerk Peloton is veel meer dan een fietstocht, het is een personal trainer en motivator in je woonkamer. Peloton biedt nu de aankoop van hun hometrainer, loopband of roeier aan.