10 minuten low-impact cardiotraining voor thuis

10 minuten low-impact cardiotraining voor thuis

Als je weinig tijd, apparatuur en zelfs ruimte hebt, is deze training het antwoord. Deze training duurt slechts 10 minuten en omvat een verscheidenheid aan oefeningen met lage impact en hoge intensiteit om je hartslag omhoog te krijgen zonder te springen. Doe deze training thuis of onderweg om calorieën te verbranden en fit te blijven.

Voorzorgsmaatregelen

Raadpleeg uw arts voordat u deze training probeert als u verwondingen, ziekten of andere aandoeningen heeft.

Benodigde apparatuur

Voor deze training is geen apparatuur nodig.

Procedures

  • Pas oefeningen aan of sla ze over die pijn of ongemak veroorzaken. Voeg extra rusttijden toe als dat nodig is
  • Voer de oefeningen uit voor de voorgestelde tijd, de een na de ander met weinig of geen rust tussendoor
  • Voer het circuit één keer uit voor een training van 10 minuten of tot zes keer voor een langere, intensievere training
1

Stap raakt aan

Stap aanraken

bodymindspirit / Ben Goldstein


Procedures: Warm een minuut op met lichte cardio, zoals stap touches.Stap met de linkervoet opzij, neem de armen omhoog en stap dan de rechtervoet naast de linker. Herhaal de beweging naar rechts, beweeg snel en zwaai met de armen om de hartslag omhoog te krijgen. Je kunt de armen ook boven je hoofd houden voor meer intensiteit.

Herhalingen/Sets/Duur: 1 minuut

2

Side Lunges met bereik

Zijlongen met bereik

bodymindspirit / Ben Goldstein


Procedures: Breng het naar een hoger niveau door in een brede houding te gaan staan met de armen recht naar buiten. Buig in de taille, buikspieren in en neem de linkerarm naar de rechtervoet.Sta op en herhaal de beweging aan de linkerkant, ga zo snel als je kunt. Buig de knieën als u rugpijn voelt. Herhaal dit een minuut.

Herhalingen/Sets/Duur: 1 Minuut

3

Knie smashes

Joggen met hoge knieën

bodymindspirit / Ben Goldstein


Procedures: Strek de armen uit en breng de linkerknie omhoog en over het lichaam terwijl je de armen naar beneden brengt.Keer terug om te beginnen en herhaal, ga zo snel als je kunt om de hartslag gedurende een minuut omhoog te krijgen. Herhaal dit aan de andere kant gedurende één minuut.

Herhalingen/Sets/Duur: 1 minuut aan elke kant

4

Front Kicks met Runner’s Lunge

Voortrap met lunge

bodymindspirit / Ben Goldstein


Procedures: Breng de rechterknie omhoog en strek het been in een knakkende voorste trap en neem vervolgens hetzelfde been terug in een rechte beenlonge terwijl je de vloer raakt.Herhaal de kick- en lunge-reeks gedurende één minuut en herhaal de reeks aan de andere kant gedurende één minuut.

Herhalingen/Sets/Duur: 1 minuut aan elke kant

5

Bear Crawl Push-Ups

Beren kruipen

bodymindspirit / Ben Goldstein


Procedures: Hurk op de grond en loop je handen uit totdat je in een plankpositie bent.Doe een push-up op de knieën of tenen en loop dan met de handen terug naar een squat en sta op. Voeg een sprong toe aan het einde voor meer intensiteit. Herhaal dit een minuut.

Herhalingen/Sets/Duur: 1 Minuut

6

Zijknie met zijschop

Zijknie met zijschop

Zijknie met Side Kick.
Paige Waehner

Procedures: Breng in een brede houding de linkerknie naar de zijkant terwijl je de elleboog naar beneden brengt naar de knie. Neem de linkervoet naar beneden en verplaats het gewicht naar het linkerbeen terwijl je naar de zijkant schopt.Herhaal dit zo snel als je kunt gedurende één minuut aan de linkerkant en een minuut aan de rechterkant.

Herhalingen/Sets/Duur: 1 minuut aan elke kant

7

Squat Schoppen

Squat schoppen

bodymindspirit / Ben Goldstein


Procedures: Met de armen omhoog in de wacht, hurk zo laag als je kunt, neem de heupen terug.Terwijl je opstaat, trap je met de rechter been. Herhaal de beweging en trap met het linkerbeen. Herhaal, afwisselende trappen gedurende één minuut.

Herhalingen/Set/Duur: 1 minuut

Herhaal het hele circuit 1 of meer keer