Tera Mai Reiki

Cursus Tera Mai Reiki in Leidschendam

Wat is Tera Mai Reiki ?

Reiki als geneesmethode komt uit Japan van Dr. Mikao Usui. Het systeem van Tera Mai™ is daar wel op gebaseerd, maar uitgebreid door Kathleen Milner uit de Verenigde Staten.

Iedereen kan voor deze methode kiezen, maar sommigen kiezen de methode als uitbreidingvan hun mogelijkheden vanuit de traditionele Reiki.

Wat is het verschil met de traditionele Reiki?

De methode van handoplegging is identiek. De energie is wel anders dan de Usui Reiki, de meesten zeggen dat het sterker is.

In de cursus Tera Mai™ I wordt aangeleerd hoe met de energie te werken. Er hoort een inwijding bij die geheel anders verloopt en langer duurt dan bij de traditionele Reiki. Als je de traditionele Reiki al gedaan hebt, staat de inwijding dus centraal.

Mensen die Reiki I traditioneel nog niet gedaan hebben raad ik dringend aan de cursusmap die daarbij hoort (€ 25,-) aan te schaffen voor de benodigde informatie.

In de cursus Tera Mai™ II leer je twee extra symbolen (waar je nu ook mee wordt ingewijd) en daarnaast nog 7 andere symbolen waarmee je kunt werken. Totaal dus 12 symbolen. Als je de traditionele Reiki II al gedaan hebt, zul je 3 symbolen al kennen, maar het kan zijn dat ze nu anders geschreven worden.

Samengevat: je krijgt een inwijding en leert 12 symbolen. Hierna kun je de Tera Mai™ energie doorgeven aan jezelf of aan anderen. De energie is rustgevend en helend en geeft mensen inzicht.

Reiki cursus reikibehandeling wellness

De cursus Tera Mai™ III is de opleiding tot Master in dit systeem.
Er is een inwijding die je Master maakt. Daarnaast leer je nog 2 symbolen erbij. Verder zijn er nog 3 symbolen voor planetaire Healing (helen van de aarde). Daarnaast krijg je een inwijding in de Orde van Melchizedek en een inwijding in Yod. (Dit is eigenlijk de eerste initiatie in Egyptische Cartouche).

Ikzelf zie de Tera Mai™ Reiki als een schitterende methode om je mogelijkheden uit te breiden Verder geeft elke inwijding je weer nieuwe energie en steeds opnieuw wordt je opgetild naar een hoger niveau.

Waar en wanneer

De cursus Tera Mai Reiki wordt op verzoek individueel gegeven. Heb je interesse of wil je er meer over weten, vul dan het contactformulier in onder aan de pagina. Of mail gerust naar yvonneverhaar@live.nl met je naam en telefoonnummer.

Praktijk Body Mind & Spirit
Yvonne Verhaar
Kastelenring 9
2261 HB Leidschendam

De kosten

Tera Mai Reiki I € 115,-

Tera Mai Reiki II € 160,-

Tera Mai Reiki IIIA € 345,-

Tera Mai Reiki IIIA en B minimaal €2500 afhankelijk van de wensen

Inschrijven cursus

Wil je je inschrijven voor de cursus of heb je een vraag? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en ik neem contact met je op.