Reiki en magnetiseren in de zwangerschap

Reiki-behandeling en magnetiseren
in de zwangerschap

Wat is Reiki?

Reiki betekent Universele levensenergie.

Deze energie is overal om ons heen aanwezig in mensen, planten, dieren, en voorwerpen. Zelfs in de zon en het water.

Door onder andere stressvolle gebeurtenissen in ons leven blokkeert deze energie. Reiki lost blokkades op en laat energie weer stromen. Lichaam en geest worden ontgift, opnieuw opgeladen en geheeld. Inzicht in het levensproces geeft ons leven een nieuwe impuls.

Reiki is GEEN religie of sekte!!!!!

De behandelaar zal via handposities op het lichaam werken en volgt daarbij zijn intuïtie. Via zijn handen stroomt de energie naar degene die behandeld wordt.

Acute of chronische ziekten, pijn of andere ongemakken kunnen worden verlicht. Reiki stroomt door kleding en bijvoorbeeld gips heen.

Zeer veel mensen ervaren de heerlijk ontspannende werking. Ook om beter te gaan slapen is het zeer geschikt.

In bijzondere gevallen kan Reiki ook worden gebruikt: een stervensproces kan liefdevol worden begeleid.

De geschiedenis

Reiki is waarschijnlijk al 2500 jaar oud, maar de Japanner Mikao Usui wordt beschouwd als de grondlegger van dit systeem dat we nu ook in het westen kennen als Reiki. Op dit moment verspreidt deze helingstechniek zich razendsnel over de wereld.

 

Reikibehandelingen 


heerlijk ontspannen

Een Reikibehandeling in de zwangerschap max. 30 min. is een heerlijke ontspannende ervaring.
De behandeling kost  € 25,-
Voor langere behandelingen: 3 kwartier tot max. een uur kost 55 euro.

U kunt ook een mailtje sturen naar yvonneverhaar@live.nl voor een behandeling op afstand. Dit kost € 15,- per behandeling en wordt vooruit betaald.
Uitloop van consulten wordt in rekening gebracht. Afzeggingen dienen uiterlijk 48 uur van te voren plaats te vinden, anders worden de kosten in rekening gebracht.

Cursussen Reiki

Iedereen kan een cursus Reiki volgen. Je kunt dan met je eigen handen de Reiki-energie doorgeven en zo jezelf of anderen behandelen.

Op die manier kun je zelf veel doen aan  vermoeidheidsklachten, ziekten  of slaapproblemen en ben je niet afhankelijk van anderen. 

Zie voor meer informatie over reiki-cursussen:
https://www.bodymindspirit.nl/flyaway/reiki-traditioneel-usui-systeem/

FLY AWAY

Instituut voor Ontspanning en Ontwikkeling
www.flyawayinstituut.nl

 

****************
Magnetiseren

Er kan ook een behandeling plaatsvinden via magnetiseren. Hierbij maak ik gebruik van een andere en hogere trilling dan bij de Reiki.

Er wordt gewerkt met strijkbewegingen in de aura. De behandeling is heel ontspannend en verlicht klachten. De duur van de behandeling kan variëren van enkele minuten tot een half uur en gecombineerd met Reiki of andere energieën tot 3/4  uur.

Ook op deze manier kun je klachten verlichten en werken aan een betere gezondheid. Als u klachten heeft die u nader wilt laten bekijken, laat u dan doormeten met de Prognos® Computerapparatuur : Klik hier voor meer info

Een helpende hand reiken

0/5 (0 Reviews)