Chakracursus

Chakracursus in Leidschendam

Cursisten die de chakracursus willen doen uit Leidschendam, Voorburg, Leidschendam-Voorburg, Den Haag, Mariahoeve, Leidschenveen, Voorschoten, Leiden

Chakracursus

Bestellen van materialen zoals
Cd’s met yoga- meditatie- ontspannings- en ademhalingsoefeningen en
Cursusmappen zwangerschapsyoga, babymassage en stressmanagement
klik hier

cursisten uit: Leidschendam, Voorburg, Voorschoten, Leidschenveen, Ypenburg, Zoetermeer, Mariahoeve/Den Haag, Leiden.

CHAKRALEER EN MEDITATIE

Kijk in  Cursusdata of de cursus loopt en wanneer of zie hieronder

Programma bij 4 lessen (soms is de cursus langer of wordt er een korte cursus gegeven):

les 1: alle chakra’s, hun werking op het lichaam, de geest, de elementen, kleuren, geuren en edelstenen die bij de chakra’s horen

les 2: Uitleg en oefeningen met chakra’s 1 en 2 

les 3: Uitleg en oefeningen met chakra’s 3, 4 en 5

les 4: Uitleg en oefeningen met chakra’s 6 en 7

Kosten 79 euro incl. cursusmap.

Chakracursus

Data CHAKRALEER EN MEDITATIE

Wat zijn chakra’s?

Chakra betekent letterlijk “wiel”. We hebben 7 chakra’s of energiecentra. In de cursus leer je wat welk chakra inhoudt, waar het mee te maken heeft: (denk aan lichamelijke of geestelijke functies of klachten) en wat er specifiek bij dat chakra hoort, welk element (water, aarde, vuur, lucht), welke muziek, welke edelstenen enz.

De chakracursus bestaat uit verschillende lessen waarin zowel de theorie wordt besproken, maar ook doen we meditatie oefeningen die bij dat chakra horen.

Dat kunnen meditatieoefeningen zijn, maar ook het luisteren naar muziek, het bekijken van stenen, een mantra zingen  en in een langere cursus bv. een dans doen op de chakramuziek kan erbij horen. In de meditaties doen we elke les zelfonderzoek op het chakra dat we die avond behandelen.

Deze cursus is voor mensen die echt zelf hun energiecentra willen ontdekken en zichzelf beter willen leren begrijpen. Daarnaast biedt het mensen de gelegenheid te leren mediteren of mensen die al mediteren biedt het de gelegenheid hun meditatie te verdiepen en te verbreden.

Ook mensen die op wat voor manier dan ook met energie bezig zijn (Reiki geven, magnetiseren, aura healing, masseren) kunnen hier veel van opsteken en veel in ontdekken, zowel voor zichzelf als voor anderen.

Als extra wordt uitgelegd waar we nog meer chakra’s hebben: in onze handen, onze voeten, tussen onze schouderbladen en boven ons hoofd. Er wordt tegenwoordig ook wel gewerkt met het 13- tallig chakrastelsel.
In deze cursus wordt als uitgangspunt het 7-tallig stelsel gebruikt.

Chakracursus
Chakra van de zonnevlecht: kleur: geel

Een reis door de chakra’s is een reis door en met jezelf!