Allergietesten

Allergietesten in Leidschendam

Steeds meer mensen zijn allergisch

Sommige mensen vragen zich af of dit nu een fabeltje is of niet….In de media wordt veel aandacht besteed aan het fenomeen allergieën, maar dit is nog geen bewijs dat het ook vaker voorkomt bij mensen.Toch zijn zowel de reguliere geneeskunde (bijvoorbeeld allergologen, kinderartsen en KNO artsen) als de ‘alternatieve’ geneeskunde het erover eens, dat het inderdaad zo is dat steeds meer mensen allergisch zijn of worden voor verschillende stoffen.De diagnose en/of behandeling van allergieën of intoleranties kan anders zijn, omdat beide stromingen andere ideeën hebben over de oorzaak, dan wel de beste oplossing voor de klachten.Iedereen kan op elk moment in zijn of haar leven plotseling allergisch of intolerant worden voor een bepaalde stof.

allergie test

Allergieën en hoe je achter komt welke allergie je hebt

Allergietesten met de Prognos computer bodyscan

Met de Prognos® meetapparatuur is het uitstekend mogelijk om allergietesten uit te voeren. Steeds meer mensen hebben last van allergieën. Ook de reguliere geneeskunde erkent dit. Bij de therapie kunnen we zoeken naar de oorzaak van dit probleem en we kunnen dit aanpakken. Als dit niet mogelijk is, kan de Prognos® uitstekend aangeven voor welke stoffen men allergisch of intolerant is. Bij voedselallergie of intolerantie kan een dieet met behulp van de Prognos® worden opgesteld, waardoor klachten zullen verdwijnen.

Ook huilbaby’s zijn goed te helpen en er is te bepalen welke voeding het kind verdraagt.

Meer informatie over de Prognos Computer Bodyscan

Meer informatie over allergieën

Gelijk een afspraak maken voor een consult? 

Wil je een afspraak voor een consult maken  of heb je een vraag? Vul dan nu onderstaand contactformulier in en ik neem contact met je op.